Dubbele deur glijden schuur deur Hardware

dubbele deur glijden schuur deur hardware voor een grote deuropening.
Praat nu

Productdetails

De klassieke Top Mount schuur deur Hardware is een constante bestseller en is een ontwerp vaak gebruikt in de industrie. Huajian Hardware ontwerp en productie team hebben doorgebracht ontelbare uren om ervoor te zorgen dat de top mount ontwerp is strak, precieze en functies feilloos.


PRODUCTDETAILS


heavy duty barn door hardware set.jpgDubbele deur glijden schuur deur hardware
2 x ronde buis (25mm Dia)
predrill gaten voor de houders van de buis

4 x schuur deur rollen 

4 -10 tube houders
4x Track gemonteerde deur Stopper
2xTrommelschild
2xVloer gids

double door sliding barn door hardware.jpg


VOORDEEL

Onze dubbele deur glijden schuur deur hardware voldoet aan deprestatieseisen van ANSI/BHMA 156.14 (Grade 1) voor schuifdeuren door meer dan 100.000 cycli. De belangrijke reden is dat we gebruik maken van deSuperiorrekening houdend met.

Dubbele NSK dragen binnen een voor onze schuur deur roller. Het is een beroemd merk van Japan. Magnetischedragende stalen, hardheid is 70, kan meer dan 100.000 keer worden gedraaid. Dat is de belangrijkste factor van onze5-jarigegarantie.

NSK bearing.jpg


6mm stalen plaat is de dunste grootte in China. We gebruiken een dikke plaat om druk op dunne past voor onze behoefte. De meer tijdsdruk, het meer gat. Onze buis is gemaakt van 6 mm stalen plaat, maar andere is gemaakt van 10mm. Dat maakt onze buis hebben van het gladde oppervlak.


Vergulde gemonteerd

Als u denkt dat het is een "grote" project voor u dat te installeren. Wij hebben ook een extra oplossing - pre-install met montageplaat. Slechts 3 stap die u hoeft te doen.


1. Ja, de meeste schuur deur sets zijn op dat bord.Na het uitzoeken van de juiste positie hoeft je alleen te installeren onze gemonteerde verguld op de muur.

barn door hardware with mounted plated.jpg

2. Installeer de schuur deur roller op de deur en zet het dan op het spoor.

3. Installeer de gids van de vloer in de juiste positie.


Zie, zo gemakkelijk. Met deze plaat, 10 min. voor mij voor installeren van een deur. Gewoon contact met me op voor meer informatie. admin@slidingdoorshardware.com

Hot Tags: dubbele deur glijden schuur deur hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like