Barn Style Door Kit

uitrusting schuurdeur
Praat nu

Productdetails

Naast een krachtige visuele aantrekkingskracht kan een deurkit in stalstijl ook een effectieve manier zijn om open ruimtes van elkaar te scheiden. Tegenwoordig hebben veel huizen twee grotere kamers, zoals een keuken en woonkamer, verbonden door een ruime opening. Hoewel de staldeur die aan deze ruimtes is toegevoegd, vaak open is, kan het een perfecte functie zijn om ruimte te scheiden. U kunt ervoor kiezen om de ruimte eenvoudig te sluiten zonder permanent toe te voegen. In plaats van een grote opening te sluiten, hebt u een bewegende muur die u flexibel maakt. "Het moderne ontwerp van deze deur."

Deze Amerikaanse staldeurhangerpoelie, 304 roestvrijstalen fitting, is een spline-hardware van Foshan City. Dit unieke ontwerp benadrukt een ander aspect van deze trend: de veelzijdigheid van het hangende deurkussen.

Staldeuren kunnen privacy in de ruimte creëren. Staldeuren kunnen visuele privacy in de ruimte creëren.

Maar niet elk gezin is geschikt voor de deur van de stal. Omdat de deur extra ruimte op de muur vereist om te openen, zijn kamers met zeer waardevolle wandruimte mogelijk niet geschikt. Privacy is ook een overweging. "De scharnierende deur geeft je privacy; een staldeur heeft een terras van ongeveer 3/4 inch. De belangrijkste reden om een staldeur te kiezen, is omdat ze een bepaald verschil toevoegen aan de ruimte. Niemand zal het gebruiken voor privacy. Net als de zakdeur is de deur van de stal niet geschikt voor geluidsisolatie, dus deze mag niet worden gebruikt in ruimtes voor kinderen, die luid of stil zijn om te slapen.


Voor de duurzaamheid van de staldeur wordt aanbevolen om 304 roestvrijstalen materiaal te gebruiken op de hardware van de Amerikaanse staldeur hangende katrol. Het 304 roestvrij staal heeft een lange onderhoudstijd en is uitstekend bestand tegen roest en corrosie.

Foshan Huajian Hardware Products Co, Ltd is gespecialiseerd in het produceren van Amerikaanse stijl staldeur opknoping katrollen, 304 roestvrij staal opknoping wielen, glazen deur hardware fittingen, neem dan gerust contact met ons op!

PRODUCT INTRODUCTIE


Model: TD908015C

uitrusting schuurdeur

Vast aan houten deurverbinding

Laadvermogen: 120kg

Toepasselijke geleiderail: 25 mm diameter

Toepasselijke houten deurdikte: 30 mm of meer

hoofd materiaal:

1, Amerikaans standaard 304 roestvrij staal (bevat 8 vernikkingen, 18 chroom en zoutgehalte minder dan 0,06%)

2, Japan geïmporteerd NSK lagers

Na het testen kan het meer dan 300.000 keer heen en weer worden gedraaid. Het belangrijkste materiaal van NSK-lager is dragend staal, dat de kenmerken van het grote lager en het vlotte glijden heeft.

3, Nieuw-Zeeland geïmporteerd POM-rubberen wiel

Nieuw-Zeeland geïmporteerde POM massieve ring: de buitenste ring van ons lager is zwart wiel bewerkt door POM rod machine. POM staat bekend als "superstaal" of "zeilstaal", hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte en stijfheid. Slijtvast en zelfsmerend. Het heeft een sterke slagvastheid, goede milieubelasting en goede weerstand tegen organische oplosmiddelen. Vanwege de hoge dichtheid van onze massieve staven, wordt het gebruik soepeler en soepel naarmate het later wordt gebruikt.

Hoeveelheid producten

staldeuruitrusting

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x buffer

2 x eindstuk
1 x vloergids

Onderzoek