12 Ft schuifdeur hardware

12 ft schuifdeuren schuurdeuren, frameloze houten deuren met een gewicht tot 120 kg * Elegant frameloos hout deursysteem dat een minimalistisch uiterlijk creëert * 120kg systeem ontworpen voor deuren met een dikte van 35-50 mm * Rollers zijn ontworpen om moeiteloos langs een geborsteld roestvrij stalen buisvormige spoor te lopen De rechte schuifdeurbeslagset is een elegant houten deursysteem dat een minimalistisch uiterlijk creëert. Het is ontworpen voor deuren van 35-50 mm dikte en een draagvermogen van 120 kg.
Praat nu

Productdetails

12 ft schuifdeuren voor schuurdeuren, frameloze houten deuren met een gewicht tot 120 kg


* Elegant frameloos houten deursysteem dat voor een minimalistische uitstraling zorgt

* 120kg-systeem ontworpen voor deuren met een dikte van 35-50 mm

* De rollen zijn ontworpen om moeiteloos langs een geborsteld roestvrij stalen buisprofiel te lopen

* Er worden stops op de baan geplaatst om de deurbeweging te beperken


Opmerking: De montageplaat is eenvoudig te installeren onder alle omstandigheden, hij kan de ongelijke en spouwmuur of andere problemen die door de constructie zijn veroorzaakt, aanpassen.


foto's

badkamer barn deur hardware.jpg

badkamer barn deur hardware.jpg

soft close barn door roller.jpg


Proces - Clearing

Ultrasone reiniging is nodig om te stappen voordat de producten worden geassembleerd. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, moeten we de snijolie gebruiken, zodat de olie binnen in de producten blijft en een eenvoudige reiniging niet volledig kan worden schoongemaakt. Deze vlekken beïnvloeden het uiterlijk en het gebruik van het product. Vervolgens gebruiken we een ultrasone reinigingsmachine om deze vlekken en onzuiverheden te reinigen.


Pre-mount service


(1) Alle accessoires worden bevestigd met de montageplaat en het duurt 30 minuten om deze te voltooien. Als u de montageplaat niet gebruikt, duurt het 2 uur om het te installeren. Buitenlandse landen hebben een hoge arbeidsloon, de montageplaat zal u helpen om geld en tijd te besparen.

(2) Het zal u helpen bij het oplossen van installatieproblemen, zoals ongelijke muren, lege muren, enz. Bouwfouten verminderen.

(3) De installatiemethode is eenvoudig, niet-professionals kunnen ook zelf DIY maken.

MOQ: 50sets

pre-install barn door hardware.jpg
Onderzoek