10 voet Schuur Deur Hardware

Naast de krachtige visuele aantrekkingskracht, 10 voet schuur deur hardware kan ook een effectieve manier om open ruimtes te scheiden.
Het voordeel van een zacht sluitmechanisme: Weinig ruis; Hoge weerstand om deurtrillingen en impact te verminderen. Betere functionaliteit en lange levensduur.

Productdetails


Het voordeel van een zacht sluitmechanisme: Weinig ruis; Hoge weerstand om deurtrillingen en impact te verminderen. Betere functionaliteit en lange levensduur.Foto's voor 10 voet schuur deur hardware

bathroom barn door hardware.jpg

bathroom barn door hardware.jpg

soft close barn door roller.jpg


Proces —— Clearing

Ultrasone reiniging is noodzakelijk om te stappen voordat de producten worden gemonteerd. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, moeten we de snijolie gebruiken, dus het zal leiden tot de olie zal blijven binnenkant van de producten, en eenvoudige reiniging kan niet volledig schoon te maken. Deze vlekken zullen het uiterlijk en het gebruik van het product beïnvloeden, dan zullen we een ultrasone reinigingsmachine gebruiken om deze vlekken en onzuiverheden schoon te maken.


Pre-mount service

(1) Alle accessoires zijn bevestigd met de montageplaat die 30 minuten nodig heeft om het af te maken. Als u de montageplaat niet gebruikt, zullen de professionals 2 uur duren om deze te installeren. Buitenlandse landen hebben een hoog arbeidssalaris, de montage plaat zal u helpen geld en tijd te besparen.

(2) Het zal u helpen bij het oplossen van installatieproblemen, zoals ongelijke muren, lege muren, enz. Verminder bouwfouten.

(3) Installatie methode is eenvoudig, niet-professionals kunnen ook DIY zelf.

MOQ: 50sets

pre-install barn door hardware.jpg


FAQ

Q1. Mag ik een monster?

A: Ja, we zijn blij met de steekproef om de kwaliteit te testen en te controleren. Gemengde monsters zijn aanvaardbaar.


Q2. Hoe zit het met de doorlooptijd?

A: Monster heeft 5-7 dagen nodig, de massaproductietijd duurt 15-30 dagen, afhankelijk van de hoeveelheid.


Q3. Heb je een MOQ limiet?

A: Ja, de MOQ is 10 sets.


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: 10 voet schuur deur hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like