Schuur deur Roller Track

Punt nr: SS017CWW
Heavy-Duty 300 kg
Alleen voor houten deuren en metalen deur
Praat nu

Productdetails

Schuur deur roller track

ObjectnummerSS017C
Materiële normenAmerican Standard roestvrijstaal
OppervlaktebehandelingSatijn of gepolijste afwerking
Buislengte

Regelmatig is 2M (6.6 ft)

Draagvermogen300 kg (660 lbs)
Gebruikt voor30-50 mm dikte houten of metalen deur
NSK BearingDubbele rekening houdend met elke katrol
Zacht sluitenNr. Maar we hebben een ander zacht sluiten mechanisme voor deze kits


Soft Close Barn Door Roller Track.jpg

1 x ronde buis (25mm Dia), moet predrill
gaten voor de houders van de buis

2 x houten deur hanger rollen
4 x Tube houders
2 x zachte nauwe buffer
2 x eindkappen
1 x Satinless stalen vloer gids


Foto 's

Soft Close Barn Door Roller Track.jpg

Soft Close Barn Door Roller Track.jpg

Soft Close Barn Door Roller Track.jpg


Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd is een professionele fabrikant van schuur deur roller track met 25 jaar ervaring. We hebben een lange termijn relatie met de fabriek van de deur, kan een scala aan deuren worden gekozen.


1. bieden klanten één loket boodschappen via de combinatie van deur en hardware verkoop. De verkoop van losse onderdelen zal een driehoekige verantwoordelijkheid relatie hebben. Als er een overeenkomende of installatie probleem is, zal de klant voel je dat de productkwaliteit van het slecht is. Deuren en hardware gecombineerd verkoop zal helpen klanten elimineren veel zorgen, zoals (1) verkeerde installatiemethode, de installatie is niet sterk zal leiden tot het bijhouden van vervorming (2) de combinatie van deur en hardware verkoop, zal je helpen besparen elke keer. (3) Verminderen van de bouw fout en kunnen wij technische begeleiding.


2. het voordeel van zacht-sluitingsmechanisme: lage ruis; Hoge weerstand tegen de deur trillingen en impact te verminderen. Betere functionaliteit en lange levensduur. Dat is een goede combinatie van zachte nauwe en zachte nauwe schuur deur roller track.


3. het voordeel van montage Plate:(1) alle accessoires worden opgelost met de montageplaat dat duurt 30 minuten te voltooien. Als u niet de montageplaat gebruikt, duurt professionals 2 uur om het te installeren. Buitenlandse landen hebben hoge arbeid salaris, de montageplaat zal je helpen besparen tijd en geld. (2) het zal helpen u bij het oplossen van installatieproblemen, zoals oneffen muren, lege muren, enz. Verminderen constructie fout. (3)Installatiemethode is eenvoudig, niet-professionals kunnen ook DIY zelf.Hot Tags: Schuur deur Roller Track, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like