Soft-close staldeur en hardwarekit

De staldeur en hardwarekits bevatten een soft-close mechanisme en een montageplaat voor een snellere en eenvoudigere installatie.
Praat nu

Productdetails

De soft close staldeur en hardwarekit bevatten soft-close mechanisme en montageplaat voor snellere en eenvoudigere installatie.

PRODUCTDETAILS Barn door and hardware kit

 

Montageplaat. (1) Alle accessoires worden bevestigd met de montageplaat en het duurt 30 minuten om deze te voltooien. Als u de montageplaat niet gebruikt, duurt het 2 uur om het te installeren. Buitenlandse landen hebben een hoge arbeidsloon, de montageplaat zal u helpen om geld en tijd te besparen. (2) Het zal u helpen bij het oplossen van installatieproblemen, zoals ongelijke muren, lege muren, enz. Bouwfouten verminderen. (3) De installatiemethode is eenvoudig, niet-professionals kunnen ook zelf DIY maken.Barn door and hardware kit

Het voordeel van een soft-closing mechanisme: Laag geluidsniveau; Hoge weerstand om trillingen en impact van de deur te verminderen. Betere functionaliteit en een lange levensduur. Dat is een goede combinatie van soft close en barn-deurtjes en hardwarekit .


PRODUCT VOORDEEL


Barn door and hardware kit

● NSK-lager


Onze staldeur en hardwarekit voldoen aan de prestatie-eisen van ANSI / BHMA 156.14 (klasse 1) voor schuifdeuren met meer dan 100.000 cycli. De belangrijke reden is dat we een superieure lager gebruiken.

Dubbel NSK-lager in een van onze staldeurrollers. Het is een beroemde merk van Japan. Magnetisch draagstaal, hardheid is 70, kan meer dan 100.000 keer worden gedraaid. Dat is de belangrijkste factor van onze 5-jarige garantie.

Zoals we weten, gebruikt een roller maar één lager binnenin.Plastic kern

Onze plastic kern is gemaakt van massieve bar, die importeren uit Nieuw-Zeeland. Kleine wrijvingscoëfficiënt, goede zelf-smering, goed draagvermogen, sterke herhaalde schokbestendigheid, goede veerkracht, niet gemakkelijk te vervormen, kan goed werken in - 40 ℃ ~ 100 ℃. Dat is een van de redenen waarom we 5 jaar garantie hebben op de staldeur en de hardwarekit.

En als gemaakt van teruggewonnen materialen, meer onzuiverheden. Gemakkelijk te schillen, barsten, poeder en een kortere levensduur.


Barn door and hardware kit

Onze staldeur


Barn door and hardware kit.jpg

Hot Tags: soft close staldeur en hardwarekit, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like