Rustige staldeurbeslag

staldeur en kit voor hotelbadkamer, schrijndeurbeslag en spiegelschuurdeur
Praat nu

Productdetails


Een kwaliteitsdeuren van de stal moeten soepel werken, zelfs na regelmatig dagelijks gebruik. Deze betrouwbaarheid wordt bereikt door het gebruik van hoogwaardige materialen en hardware. Het soft close-mechanisme kan botsingen, kleine ruis en stilte verminderen. De hardware-kits van de barn-deur gebruiken de nieuwste innovatieve componenten om een langdurige, elegante functie aan uw huis toe te voegen.


Productdetails

Productnaam: stille schuur deur hardware

Hardware nummer: SS0015CWWS

Merknaam: Blank

Plaats van herkomst: China


voordelen

Het voordeel van een soft-closing mechanisme: Laag geluidsniveau; Hoge weerstand om trillingen en impact van de deur te verminderen. Betere functionaliteit en een lange levensduur. Dat is een goede combinatie van soft close-mechanisme en staldeur. Ons POM-materiaal is ook een goede reden om hardware voor de staldeur te gebruiken. Onze plastic kern is gemaakt van de massieve staaf, die wordt geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland. Kleine wrijvingscoëfficiënt, goede zelf-smering, goede draagbaarheid, sterke herhaalde schokbestendigheid, goede veerkracht, niet gemakkelijk te vervormen, kan goed werken in - 40 ℃ ~ 100 ℃.


productshow

quite barn door hardware.jpg

soft close barn door hardware.jpg


Pre-mount service

Denk je dat de installatie moeilijk voor je is? Maak je geen zorgen, we hebben een eenvoudige oplossing voor jou. Slechts 10 minuten kan de installatie voltooien. Zwarte kleur en witte kleur staal plated is nu beschikbaar.

MOQ: 50sets

pre-install barn door hardware.jpgMOQ

1 set hardware door air of 100 sets door zee (Mix order kan worden geaccepteerd )


Onze garantie

1) 5 jaar (roestvrij staal). 1 jaar (staldeur en staal).

2) Garantie voor vervanging.

3) E xcellent service na verkoop.Onderzoek