Barn Door Rail Track

Zacht dicht model voor glazen schuifdeur.
Maximale belasting: 100 kg.
Glas kan zijn opgenomen.

Productdetails

Barn Door Rail TrackModel TD908001A-2

Schuur deur spoor spoor ingebouwde buffer.

Laadcapaciteit: 100 kg

Glasdikte: 8mm, 10mm, 12mm

Inclusief ronde geleiderailgrootte: 2 meter lang, 2,5 mm wanddikte, 25 mm in diameter


Hoofdmateriaal


1, American Standard 304 roestvrij staal (met inbegrip van 8 nikkel en 18 chroom, zoutgehalte minder dan 0,06%, alle soorten elementen voldoen aan de norm) milieuvriendelijke koolstofarm materiaal: lange gebruikstijd, minder schadelijk voor het lichaam; heeft een uitstekende corrosiebestendigheid, Het product hoeft niet te worden bekleed met een beschermende laag en vereist geen chemische agentia; roestvrij staal heeft een lange levensduur en vereist geen frequente reparaties en vervangingen.

2. Nieuw-Zeeland geïmporteerde POM vaste ring: De buitenste ring van ons lager is een zwart wiel bewerkt door POM staaf machine. POM staat bekend als "super staal" of "zeil staal", hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte, en stijfheid. Slijtvast en zelfsmerend. Het heeft een sterke impact weerstand, goede weerstand tegen het milieu, en een goede weerstand tegen organische oplosmiddelen. Omdat onze vaste staven dicht zijn, zullen ze gladder en gladder zijn in het latere gebruik.


Hoeveelheid producten


Barn Door Rail Track

1 x Ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x Buffer

2 x Eindstuk
1 x Vloergids

Buffer en buis klem is pre-installatie in de buis voor verzending. Als u geen buizen van ons krijgt, sturen wij u een korte monsterbuis om u te laten zien hoe de groef zou moeten zijn. Laat het me weten als er vragen zijn.


未标题-1


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: schuur deur spoor, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like