Schuur stijl hardware

Soft-close en niet-soft-close model schuur stijl hardware voor de glijdende douchekamer.
De vierkante track geeft je betere ondersteuning.
Geen glas, maar we kunnen leveren als u nodig hebt.
Praat nu

Productdetails

Hoe is deze schuur stijl hardware zijn weg te maken in urban lofts en luxe interieur? Nou, kan veel van de recente trend succes worden toegeschreven aan de basisfunctionaliteit. De sierlijke bewegingsvrijheid is bijna wrijvingsloos zoals de deur moeiteloos over het spoor glijdt.


PRODUCTINTRODUCTIE


Model: TD908018B-2

Schuur stijl hardware

=

Toepasselijke vierkante spoor schuifdeur accessoire

Laadvermogen: 100kg

Toepasselijke glasdikte: 8mm, 10mm, 12mm

De diameter van de riemschijf: D55mm


Belangrijkste materiaal


1. top 304 roestvrij staal

Mijn roestvrij staal bevat 8% nikkel en 18% chroom en het koolstofgehalte is minder dan 0,06%.

Amerikaanse standaard 304 roestvrijstaal heeft uitstekende corrosieweerstand en lange levensduur.


2. Nieuw-Zeeland geïmporteerd POM solid bar

Huajian hardware kiest Nieuw-Zeeland geïmporteerd POM solid bar, hoge dichtheid, voorzien van vette, na het laden van 8KG meer dan 100.000 keer heen en weer te schuiven, het toont aan dat er geen duidelijke slijtage en meer helder en vloeiend.


3. japan geïmporteerde NSK lagers


NSK lagers zijn gemaakt van magnetisch speciale lager staal met een hardheid van 70 graden. Het totale ontwerp van de dekking is waterdicht en duurzaam kan, en de schuifdeur test heen en weer minstens 200.000 maal. Vooral wij dubbele invloed in een katrol gebruikt.


Hoeveelheid productenbarn style hardware

schuur stijl hardware

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x Tube houders

2 x Buffer

2 x Endpiece
1 x vloer gids

barn style hardware

barn style hardware

barn style hardware

barn style hardware


barn style hardware


barn style hardware


Wat zijn de voordelen van het installeren van een schuifdeur in een douche?


Moderne leven, dat iedereen wil hebben een aparte douche-kamer, we willen ervoor zorgen dat lijkt de beste glazen schuifdeur hardware is de perfecte aanvulling op de doucheruimte, hun ontwerp is erg mooi en schoon, ziet er onberispelijk, het helpt ook om te houden van de badkamer droge omgeving.

In dit artikel duidelijk naar voren komt waarom u zou moeten overwegen vijf redenen om toe te voegen een glazen schuifdeur naar uw badkamer.


(1) ruimtebesparing


Afhankelijk van de grootte van uw badkamer en de meubels die u al hebt, hebt u niet genoeg ruimte om te installeren een draaiende deur van de douche.Glazen schuifdeuren voorkomen uw badkamer te druk.Installeren van een schuifdeur bespaart ruimte, maar ook leidt tot de illusie van meer ruimte in de badkamer.


(2) ze zijn cool


We willen allemaal dat onze eigen privé spa.Hoewel u niet kundig voor zeewier wraps en Franse gezichtsbehandelingen thuis krijgen zitten mei, laat de schuivende Douchedeuren echt u zien!Kiest u voor een transparant schuifdak douche deur, kunt u de kleur van de tegel van de tegels aan de rest van uw decoratie coördineren.


(3) eliminerend de behoefte aan gordijnen van de douche


Terwijl sommige gordijnen van de douche kunnen een goed design element in uw badkamer, ze zijn meestal meer storend dan ze zijn.Vooral als je een kind (of een vergeetachtig partner!), is de douchegordijn gevoelig voor schimmel en schimmel.Dit kan gebeuren wanneer natte gordijnen worden niet opgehaald door de douche gordijn hanger.


(4) het is makkelijk schoon te maken


Als uw douche kamer glazen deur hardware is gemaakt van 304 roestvrij staal, de hele doucheruimte is makkelijker te reinigen en ze niet hoeven een heleboel zware chemische stoffen om het te houden schoon. Geen bleekmiddel gebaseerde producten zijn vereist. In plaats daarvan, gebruik gewoon een eenvoudig glas schoner en water, dat vermindert aanzienlijk uw tijd om de badkamer schoon te maken.


(5) te voorkomen dat water uit overlopen


Ben je moe van het moeten de badkamervloer dweilen na een regenbui?Bent u bang dat u zal op de natte vloer uitglijden en pijn jezelf?Is uw douchegordijn te klein om te voorkomen dat water uit het invoeren van uw vloer?

De glazen schuifdeur is een effectieve oplossing om ervoor te zorgen het water in de douche. Het maakt niet de hele douche nat. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van de douche, dan kun je een anti-slip-mat op de vloer.


Hot Tags: Schuur stijl hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like