Staldeurscharnierkit

Soft-close en niet-soft-close model schuur-stijl hardware voor de houten deur.
Verscheidene staldeur geleverd. https://www.slidingdoorshardware.com/doors/wooden-door.html
Dubbele katrol, maximale belasting van 200kg.
Praat nu

Productdetails

Model: TD908017C-1

schuur deur scharnier kit

Geïntegreerde buffer in het spoor

Toepasselijke houten deurdikte: 30 mm of meer

Laadvermogen: 200 kg


(1) Het belangrijkste materiaal van onze katrol is American Standard 304 roestvrij staal.

Het is vermeldenswaard dat niet alle 304 roestvrij stalen platen hetzelfde zijn, ze zijn onderverdeeld in nationale en Amerikaanse normen.

En wat is het verschil tussen American Standard 304 roestvrij staal en roestvrij staal GB 304?

De sleutel is om naar deze drie elementen te kijken: nikkel, koolstof, chroom

1. Nikkel, de belangrijkste functie van dit element is roestpreventie, de nationale norm is 7,5% -7,8% en het grootste deel van de binnenlandse markt is 7,5%, en we garanderen dat de norm van 8% of meer per ton materiaal is Ongeveer 3.000 yuan, dit element Amerikaanse standaard anti-roest is twee keer zo lang als de nationale standaard anti-roest.

2, koolstof, dit element toont voornamelijk de materiaalzuiverheid, de nationale standaard is lager dan 0,12%, de conventionele Amerikaanse standaard is lager dan 0,08% en ons materiaal is gemaakt van 0,06% roestvrij staal om het koolstofgehalte van 0,06% of minder te bereiken. Hoog koolstofgehalte en gemakkelijker te roesten.

3, chroom, dit element heeft vooral invloed op de hardheid van het materiaal. Het Amerikaanse standaard 304 roestvrij staal op de markt is meestal 15-16% en onze inhoud is hoger dan 17-18%.


(2) lagers: de meeste producten op de markt gebruiken zuivere ijzeren lagers, de prijs is goedkoop, niet draagbaar, de prijs is slechts tussen enkele centen en 2 dollar, en de poelie van de spline-hardware is gekozen uit de NSK lager geïmporteerd uit Japan, de prijs is hoog. Het minimum is 12 stuks! We hebben twee NSK-lagers op één riemschijf geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de riemschijven belast en glijden. NSK-lagers zijn gemaakt van magnetisch speciaal lagerstaal met een hardheid van 70 graden. Het totale dekkingsontwerp is waterdicht en duurzaam, en de schuifdeurtest kan minstens 300.000 keer heen en weer zijn.Hoeveelheid producten


Staldeurscharnierkit

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x buffer

2 x eindstuk
1 x vloergidsHoe belangrijk is de montageplaat?Klanten hebben vaak gemeld dat een reeks installatieprocedures voor schuifdeuren zeer lastig is, vaak een verkeerde perforatiepositie tegenkomt, geconfronteerd met de oneffenheden van de muur, enzovoort, enzovoort.


3 reden hiervoor is het ontbreken van een montageplaat!

(1) Vriendelijk installeren

Tijdens het installatieproces is de muur vaak ongelijk, de muur leeg, enzovoort. Deze onstabiele situatie is gevoelig voor de afwijking en er zal een situatie zijn waarbij het boren vooringenomen is. Als het wordt aangepast, zal het door de muur worden beschadigd en het uiterlijk beïnvloeden. Als er een afwijking is in de installatiepositie, kan dit van invloed zijn op het hele schuifdeursysteem en is het gemakkelijk om de geleiderail te buigen, wat de levensduur van de hele schuifdeur beïnvloedt!


(2) Bespaar je tijd

Voor de schuifdeur zonder de montageplaat, zal de professionele meester minimaal 2 tot 3 uur spenderen, omdat elk accessoire een voor een moet worden gemeten en dan wordt het gat geboord ...


(3) Structurele stabiliteit

Als er geen montageplaat is, worden alle accessoires direct op de muur gemonteerd, wat kan leiden tot een verkeerde uitlijning en de schuifdeur zonder de montageplaat kan niet worden versterkt op de hele rail en er zal worden geschud!


In reactie op de bovenstaande verschillende problemen heeft de spline-hardware een "montageplaat" ontworpen die eenvoudig kan worden geïnstalleerd. We zullen alle buisklemmen en geleiderails installeren en de positie van de accessoires zal worden aangepast, zodat de klant niet elke accessoire één voor één hoeft te installeren, wat de tijd en meettijd van elke componentponsen bespaart, en niet Er was een fout. De muur hoeft maar zes gaten te maken. Het heeft slechts twee handen nodig om een snelle installatie te maken. Het duurt slechts een half uur om te gebruiken. De montageplaat kan worden gebruikt om de gehele rail te versterken zonder schudden of iets dergelijks. Een stuk van een dergelijke montageplaat kan uw schuifdeur duurzamer maken!


Koop het nu met een montageplaat en krijg korting. Aarzel niet om ons te raadplegen.


Hot Tags: schuurdeur scharnier kit, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like