Barn Door Hardware Guide

De hardware die nodig is voor het installeren van een staldeur bestaat uit zes hoofdcomponenten: een buis, staldeurrollen, buishouder, vloergeleiders, deurstoppers of soft close-mechanisme en eindkap.
Praat nu

Productdetails

De hardware die nodig is voor het installeren van een staldeur bestaat uit zes hoofdcomponenten: een buis, staldeurrollen, buishouder, vloergeleiders, deurstoppers of soft close-mechanisme en eindkap. Elk stuk hardware dient een belangrijk doel om een goede deurfunctionaliteit te garanderen, maar wat nog belangrijker is om de veiligheid te garanderen. Controleer of alle hardware-kits voor barn-deuren die u aanschaft, alle zes componenten bevatten, behalve eventuele andere moeren, bouten en beugels die mogelijk zijn meegeleverd.


PRODUCT INTRODUCTIE


Model: TD908015C-1

Materiaal: AISI304 of 316

Laadvermogen: 100kg

Toepasselijke houten deurdikte: minimaal 30 mm

Inclusief ronde baan:


Hoofd materiaal


1, American Standard 304 roestvrij staal (inclusief 8 nikkel en 18 chroom, allerlei elementen tot standaard) milieuvriendelijk koolstofarm materiaal: lange gebruiksduur, minder schadelijk voor het lichaam; uitstekende corrosieweerstand, zijn producten hoeven geen beschermende laag aan te brengen, er is ook geen behoefte aan chemische middelen; roestvrij staal heeft een lange levensduur en vereist geen frequente reparaties en vervangingen.


2. Nieuw-Zeeland geïmporteerde POM massieve ring: de buitenste ring van ons lager is een zwart wiel gefreesd door POM-staafmachine. POM staat bekend als "superstaal" of "zeilstaal", hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte en stijfheid. Slijtvast en zelfsmerend. Het heeft een sterke slagvastheid, goede milieubelasting en goede weerstand tegen organische oplosmiddelen. Omdat onze massieve staven dicht zijn, zullen ze bij volgend gebruik vloeiender en gladder zijn.


3, Japan geïmporteerd NSK lager: het lager is duurzaam, de test kan worden gedraaid heen en weer tot 300.000 keer; met één wiel plaatsten we twee lagers, wat de stabiliteit en de draagkracht van het ophangwiel sterk verbeterde, en onze lagers ook. De roestbestendige behandeling werd gedurende 100 uur onder de zoutsproeitest niet geroest.


Hoeveelheid producten


staldeur hardware gids

Barn Door Hardware Guide

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x buffer

2 x eindstuk
1 x vloergids


barn door hardware guide


barn door hardware guide


barn door hardware guide

barn door hardware guide


barn door hardware guide


staldeur hardware gids


staldeur hardware gids


Kwaliteit is ons leven. We proberen het bij elke procedure goed te blijven doen om goede kwaliteit te leveren.

Hot Tags: schuur deur hardware gids, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like