residentiële schuur deur spoorsysteem

residentiële schuur deur spoorsysteem

residentiële schuur deur track systeem voor hotel badkamer, schuur deur hardware, en glas rustieke interieur schuur deur hardware

Productdetails

Door residentiële schuur deur spoor systeem, u transformeren blootgesteld pantry planken in een verborgen ruimte. Dit betekent dat wanneer uw voorraadkast rommelig wordt, u de schuifdeuren eenvoudig sluiten en nog steeds het gevoel hebt dat uw ruimte geen totale ramp is. Schuifdeuren kunnen op vele manieren worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.

Productgegevens

Modelnummer

TD908001A

Type

residentiële schuur deur spoorsysteem

Materiaal

SUS 304

Maximumbelasting

100 kg

Pakket

Compleet of één pakket

Kleur

Geborsteld nikkel of gepolijst chroom

Katrol grootte

55 mm

Lagerhoeveelheid

2 pc's

Gebruik

30-50mm dikte houten deur

Voordelen

Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, hoe groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid zijn erger. China standaard C inhoud is minder dan 0,12%, de Amerikaanse standaard is onder 0,08%. En de onze is onder de 0,06%. Alleen gemaakt door ingotstaal kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstof prijs van rustieke interieur schuur deur hardware is 2.000 -3.000 hoger dan gewoonlijk per ton.

Chroom, het kan de verhardbaarheid en slijtvastheid van staal verbeteren en kan de corrosiebestendigheid en antioxidanteffect van staal verbeteren. Cr gehalte van onze grondstof is 17%-18%. En 15-16% is gemeenschappelijke inhoud in de materiële markt.

Productshow
sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: residentiële schuur deur spoor systeem, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like