residentiële schuur deur track systeem

residentiële schuur deur track systeem

residentiële schuur deur track systeem voor hotel badkamer, schuur deur hardware en glas rustieke interieur schuur deur hardware
Praat nu

Productdetails


Door residentiële schuur deur track systeem, kan u blootgestelde pantry planken transformeren in een verborgen ruimte. Dit betekent dat wanneer uw pantry rommelig krijgt, kunt u eenvoudig de schuifdeuren in de bijkeuken sluiten en nog steeds het gevoel dat uw space is niet een totale ramp. Bijkeuken schuifdeuren kan op veel manieren aan uw huis's esthetiek worden aangepast.

Productdetails


Model/typenummer inTD908001A
Typeresidentiële schuur deur track systeem
MateriaalSUS 304
Max belasting100kgs
PakketVolledige of één pakket
KleurGeborsteld nikkel, of glanzend verchroomd
De grootte van de riemschijf55 mm
Rekening houdend met de hoeveelheid2 stuks
Gebruik30-50mm dikte houten deur

Voordelen

Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, hoe groter de hardheid, maar zijn plasticiteit en taaiheid worden slechter. China standaard C-gehalte lager dan 0,12 is %, de Amerikaanse standaard is minder dan 0.08%. En ons minder dan 0,06%. Alleen die ingot staal kan dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico om te krijgen verminderen roest. Onze prijs van de grondstof van rustieke interieur schuur deur hardware is 2.000-3,000 hoger is dan meestal per ton.


Chroom, het kan verbeteren de hardbaarheid en slijtage weerstand van staal en kan het corrosie weerstand en antioxidant effect van staal. CR inhoud van onze grondstof is 17-18%. En 15-16% is gemeenschappelijk inhoud in de material de markt.


Product Show

residential barn door track system.jpg

residential barn door track system.jpg
residential barn door track system.jpg

residential barn door track system.jpg
Onderzoek