Opknoping Barn Door Track

Artikel nr: SS001WW
Max laad 100 kg
Alleen voor houten deuren en metalen deuren
Praat nu

Productdetails

Als u een kleine kamer in uw hal heeft, zijn schuifdeuren perfect voor het maximaliseren van de bruikbare ruimte voor een kantoor aan huis, een studeerkamer of zelfs een enkele logeerkamer. Bij het uitzetten van meubelarrangementen voor krappe ruimte, telt elke centimeter.Item nummer SS001WW hangende schuurdeurtrap
Materiële normen AISI, hoogwaardig roestvrij staal
Oppervlakte behandeling Satijn, gepolijst, aangepast
Buislengte

Normaal is 2000 mm (6,6 ft)

Draagvermogen 100 kg (220 lbs)
Gebruikt voor Houten of metalen deur met een dikte van 30-50 mm
NSK-lager Dubbel lager in elke katrol

hangende schuurdeur track.jpg

hangende schuurdeur track.jpg


Afbeeldingen

hangende schuurdeur track.jpg

hangende schuurdeur track.jpggetuigenissen

Zij zijn fantastisch! Er zijn ontzettend veel geweldige reacties, iedereen houdt van ze. Natuurlijk , ik zal je een foto sturen en als je wilt komen en het huis allemaal zien gedaan met je product, doe dat dan alsjeblieft.

---- Zoe


De hardware is prachtig. Onze deur glijdt moeiteloos.
_______Nana Ruse


We hebben een lounge / mediaruimte met twee openingen en we wilden echt de kamer af kunnen sluiten. We wilden iets dat niet alleen praktisch was, maar ook een echte wauw-factor en we zijn gewoon blij met het resultaat! De hardware is van een zeer hoge kwaliteit en de op maat gemaakte staldeuren zijn prachtig gemaakt. De installatie-instructies waren duidelijk te volgen en we hebben de staldeuren zelf geïnstalleerd. Terry was geweldig om mee om te gaan en maakte het hele proces heel gemakkelijk. We hebben al veel gratis opmerkingen over onze deuren gehad en we zouden niet aarzelen om Barn Doors NZ aan te bevelen - heel erg bedankt !!

---- Michelle

Onderzoek