hardware voor binnendeuren

hardware voor binnendeuren maakt je leven lichter.
Praat nu

Productdetails


Foshan Huajian Metal Products Co, Ltd is een professionele fabrikant van interieur roldeur hardware met 25 jaar ervaring. We hebben een langdurige relatie met de deurfabriek, er kan een verscheidenheid aan deuren worden gekozen. Bied klanten one-stop shopping door de combinatie van verkoop van deuren en hardware.


Productdetails

Productnaam: hardware voor binnendeuren

Hardware nummer: SS015C

Merknaam: Blank

Plaats van herkomst: China


Onze voordelen


1. Montageplaat.


(1) Alle accessoires worden bevestigd met de montageplaat en het duurt 30 minuten om deze te voltooien. Als u de montageplaat niet gebruikt, duurt het 2 uur om het te installeren. Buitenlandse landen hebben een hoge arbeidsloon, de montageplaat zal u helpen om geld en tijd te besparen.

(2) Het zal u helpen bij het oplossen van installatieproblemen, zoals ongelijke muren, lege muren, enz. Bouwfouten verminderen.

(3) De installatiemethode is eenvoudig, niet-professionals kunnen ook zelf DIY maken


2. Het elliptische gat op de katrollat, de poelie van de doucheruimte is de excentrische aspoelie, die kan worden aangepast wanneer de klant installeert. De totale afdekking is gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt niet gemakkelijk roest van het materiaal. Het dubbele lager is stabieler dan het enkele lager, wat de stabiliteit en de draagkracht van het ophangwiel vergroot. Bovendien is ons lager ook roestbestendig en 100 uur onder de zoutsproeitest niet geroest. De glazen opening heeft twee soorten vlakke gaten en hellende gaten (hoorngaten), die kunnen worden aangepast aan de grootte van de glasopening. Unieke excentrische bussen helpen om de montagepositie van het glas aan te passen. Bovendien wordt het elliptische gat op de geleiderail geopend om het instellingsbereik van de pijpklem tijdens het installeren uit te breiden.


productshow


interior rolling door hardware

interior rolling door hardware

interior rolling door hardware
Trade Details

MOQ: 10 set

Betalingsvoorwaarden: EXW; FOB; CIF; C & F

Betaling: L / C; T / T; Western Union; MoneyGram; Other


workflow

Kwaliteit is ons leven. We proberen het bij elke procedure goed te blijven doen om goede kwaliteit te leveren.

workflow van staldeurhardware - huajian.png


FAQ

Vraag : Hoe is het inpakken?

A: We hebben 3 pakketten, gemeenschappelijke doos, een set per dozen en hele sets met een buis voor de retailer. Controleer hieronder.

staldeur kits packing.jpg

barn door hardware packing.jpg


Vraag: Hoe zit het met uw levertijd?

A: Het duurt 7-35 dagen na ontvangst van de aanbetaling en bevestiging van de illustratie.


Vraag: Wat we willen, staat niet op uw website.

A: OEM is aanvaardbaar. We kunnen uw ideeën waarmaken.Onderzoek