Staldeur Onderdelen

moderne staldeuronderdelen verlichten je leven.
Praat nu

Productdetails

Schuifdeuren zijn vaak rustiek en belichamen de warmte en het karakter van het buitenleven, de bergen en zelfs het cowboy-westen. Maar staldeuren hoeven niet rustiek te zijn! Schuifdeuren kunnen eigentijds of zelfs modern van ontwerp zijn en creëren een geweldige en creatieve opening in huis.


Productdetails

Productnaam: Staldeurdelen

Hardwareaantal: SS017CWW

Merknaam: Blank

Plaats van herkomst: China


Ultrasoon reinigen

Ultrasoon reinigen is een noodzakelijke stap voor het monteren van de producten. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, hebben we de snijolie nodig, zodat de olie binnen in de producten blijft en een eenvoudige reiniging het niet volledig kan reinigen.   Deze vlekken beïnvloeden het uiterlijk en het gebruik van het product. Vervolgens gebruiken we een ultrasone reinigingsmachine om deze vlekken en onzuiverheden te reinigen.

Ultrasoon reinigen is beter dan gewone reiniging, vooral voor complexe, onregelmatige en geperforeerde producten. Ultrasone reiniging kan het ideale resultaat bereiken. We voegen er ook roestvrijstalen reinigingspoeder aan toe, wat efficiënter is om het te verwijderen   hardnekkige vlekken op het oppervlak van de producten, en maak de roestvrijstalen producten helderder.   


Polijstproces

Polijsten is een soort verwerkingstechnologie op het oppervlak van roestvrij staal. We hebben twee soorten oppervlaktebehandelingen die satijn en gepolijst zijn. Geborsteld satijn is om het oppervlak van roestvrij staal regelmatig lijngevoel te geven, en de spiegel moet het roestvrijstalen oppervlak zo helder maken als de spiegel.

Er zijn ook twee soorten polijstprocessen die we vaak gebruiken.1. Automatisch polijsten. 2. polijsten met de hand.

Handmatig en automatisch polijsten heeft zijn eigen voordelen en kan niet worden vervangen. Daarom gebruiken we de combinatie van een automatische polijstmachine en polijsten met de hand. Dit maakt ons roestvrij staal dichter bij perfectie.


productshow

barn door parts

barn door parts
Trade Details

MOQ: 1 ingesteld door de lucht

Betalingsvoorwaarden: EXW; FOB; CIF; C & F

Betaling: L / C; T / T; Western Union; MoneyGram; Other

PRODUCT VOORDEEL

Buis

6 mm stalen plaat is de dunste maat in China. We gebruiken dikke plaat om dun te drukken om aan onze behoeften te voldoen. Hoe meer tijdsdruk, hoe meer zandgat. Onze buis is gemaakt van 6 mm staalplaat, maar andere is gemaakt van 10 mm.

Zandgaten meer en meer na het polijsten is vanwege het lassen niet goed, dat is een kwaliteitsprobleem


Plastic kern

Onze plastic kern is gemaakt van massieve bar, die importeren uit Nieuw-Zeeland. Kleine wrijvingscoëfficiënt, goede zelf-smering, goede draagbaarheid, sterke herhaalde schokbestendigheid, goede veerkracht, niet gemakkelijk te vervormen, kan goed werken in - 40 ℃ ~ 100 ℃. Dat is een van de redenen waarom we 5 jaar garantie hebben op staldeuronderdelen.

En als gemaakt van teruggewonnen materialen, meer onzuiverheden. Gemakkelijk te schillen, barsten, poeder en een kortere levensduur.


NSK-lager

Onze staldeurdelen voldoen aan de prestatie-eisen van ANSI / BHMA 156.14 (klasse 1) voor schuifdeuren met meer dan 100.000 cycli. De belangrijke reden is dat we een superieure lager gebruiken.

Dubbel NSK-lager in een van onze staldeurrollers. Het is een beroemde merk van Japan. Magnetisch draagstaal, hardheid is 70, kan meer dan 100.000 keer worden gedraaid. Dat is de belangrijkste factor van onze 5-jarige garantie.


Zoals we weten, gebruikt een roller maar één lager binnenin.


FAQ

Vraag : Hoe is het inpakken?

A: We hebben 3 pakketten, gemeenschappelijke doos, een set per dozen en hele sets met een buis voor de retailer. Controleer hieronder.

barn door parts

barn door parts

Onderzoek