Schuurdeur Hardware Wielen

schuurdeur beslagwielen voor glijdende, frameloze houten deuren met een gewicht tot 120kg * Elegant frameloos hout deursysteem dat een minimalistische uitstraling creëert * 120kg systeem ontworpen voor deuren met een dikte van 35-50 mm * De rollen zijn ontworpen om moeiteloos langs een geborsteld roestvrij stalen buisvormig spoor te lopen De rechte schuifdeurbeslagset is een elegant houten deursysteem dat een minimalistisch uiterlijk creëert. Het is ontworpen voor deuren van 35-50 mm dikte en een draagvermogen van 120 kg.
Praat nu

Productdetails

schuurdeur beslagwielen voor glijdende, frameloze houten deuren met een gewicht tot 120kg

* Er worden stops op de baan geplaatst om de deurbeweging te beperken

* 120kg-systeem ontworpen voor deuren met een dikte van 35-50 mm

* De rollen zijn ontworpen om moeiteloos langs een geborsteld roestvrij stalen buisprofiel te lopen

De rechte schuifdeurbeslagset is een elegant houten deursysteem dat een minimalistisch uiterlijk creëert. Het is ontworpen voor deuren van 35-50 mm dikte en een draagvermogen van 120 kg.


foto's

badkamer barn deur hardware.jpg

badkamer barn deur hardware.jpg

soft close barn door roller.jpg


Proces - gepolijst

Er zijn vijf stappen om te verwerken met onze 304 # roestvrijstalen producten: ten eerste gebruiken we 80 # (of 60 #) zandgordel om het oppervlak te verwijderen, gebruik dan de 100 # zandgordel om het plat te maken en gebruik vervolgens de 180 # zandgordel om het oppervlak soepel, 300 # zandband om de glans naar voren te brengen, en gebruik tenslotte het sponswiel om het zandgat te verwijderen. En voor de gepolijste producten, op basis van 3 keer zandbanden, en gebruik 2160 # zandband om het oppervlak soepel te maken, gebruik dan hennepwiel (voeg paarse was toe) om zandgat en krassen te verwijderen, opnieuw gebruik doekwiel (groen toevoegen kaars of witte was) om de glans naar voren te brengen. Onze satijnafwerkingsproducten zien er helder uit en er zal geen zandgat zijn van visuele inspectie binnen 300 mm. De levensduur van gepolijste eindproducten zal een jaar langer zijn dan producten met een satijnglans. het passeert door verdamping bij hoge temperatuur en de zuurgraad en alkaliteit in de was worden geseald, hoge weerstand tegen zuur en alkali.


Pre-mount service

Denk je dat de installatie moeilijk voor je is? Maak je geen zorgen, we hebben een eenvoudige oplossing voor jou. Slechts 10 minuten kan de installatie voltooien. Zwarte kleur en witte kleur staal plated is nu beschikbaar.

MOQ: 50sets

pre-install barn door hardware.jpg

Verzenden

A) door de lucht:

Wij zijn UPS VIP-klant die we 46% korting krijgen van een UPS-bedrijf, het kan u veel geld en tijd besparen.


B) Over zee.

We hebben veel ervaren expediteurs in Shenzhen, Guangzhou zeehaven, zij kunnen u helpenOnderzoek