Schuurdeurbeslag voor twee deuren

Model: SS017C
schuurdeurbeslag voor twee deuren
Geschikt voor houten deurdikte: groter dan of gelijk aan 30 mm
Toepasselijk rond parcours: 25 mm (aanpasbaar o 19 mm)
Praat nu

Productdetails

Oppervlaktebehandeling: schuren (draadtrekken) en spiegellicht (Liang Guang).

Fijn oppervlak: fijnheid kan geen scheuren, geen krassen, geen cape, geen zandgaten, geen poriën, heldere precisie bereiken

Het toepassingsgebied: glazen deur, houten deur, hangende deur, aluminiumdeur, roestvrij staaldeur, scherm, verdeling, passage

Gebruikt hotels, restaurants, winkelcentra, winkels, woninginrichting, hotels, kantoren, woonwijken, tuinen, garages, schoonheidssalons, overheidseenheden, enz.

Verpakking: individuele verpakking (parel katoenen zak + witte doos) + buitenste doos verpakking + verpakking riem of eva pakket verpakking + buitenste doos + verpakking riem (kan bieden verpakking informatie, ook kan volgens klantenvereisten, helpen klanten het merk en kant markeren

De ondersteunende producten van de kraan omvatten een kraan, pijpbeugel, stop, stopper, pijpwandafdekking of plug, handvat of handgreepvergrendeling, armatuur of connector.

PRODUCT INTRODUCTIE

Model: TD908017C

schuurdeurbeslag voor twee deuren

Laadbaar: 200kg

Geschikt voor houten deurdikte: groter dan of gelijk aan 30 mm

Toepasselijk rond parcours: 25 mm (aanpasbaar o 19 mm)

Hoofd materiaal:

1. American Standard 304 roestvrij staal (bevat 8 nikkel en 18 chroom, allerlei elementen tot standaard) milieubescherming koolstofarm materiaal: lange gebruiksduur, weinig schade aan het lichaam; met uitstekende corrosieweerstand hoeven de producten geen beschermende laag te bekleden, hoeven ze ook geen chemicaliën te gebruiken; lange levensduur van roestvrij staal, hoeft u niet vaak te repareren en te vervangen.

2. POM massieve ringen geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland: de buitenste ringen van onze lagers zijn zwarte wielen gefreesd door POM-staven. POM staat bekend als "superstaal" of "staalraces". Het heeft een hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte en stijfheid. Slijtvast en smeert. Het heeft een sterke invloed op het herstel, een goede weerstand tegen omgevingsinvloeden en een goede weerstand tegen organische oplosmiddelen. Wegens de hoge dichtheid van onze stevige staaf, zal in het verdere gebruik proces meer vlot, meer vlot gebruik zijn.

3. NSK-lagers geïmporteerd uit Japan: lagers zijn duurzaam en kunnen na testen worden gedraaid tot 300.000 keer; we hebben twee lagers op één wiel geplaatst, waardoor de stabiliteit en de draagkracht van de kraan aanzienlijk zijn verbeterd, en onze lagers zijn roestbestendig behandeld, onder de zoutsproeitest 100 uur zonder roest.

Hoeveelheid producten

staldeuruitrusting

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergids

Wat is het verschil tussen onze katrollen?

De katrol is het belangrijkste onderdeel van de hele schuifdeur. De kwaliteit van de poelie is vooral belangrijk, die een sleutelrol speelt in de levensduur van de schuifdeur. Maak je je zorgen over de gemengde markt?

Spline Hardware is een 25-jarige fabrikant die gespecialiseerd is in de productie van roestvrijstalen katrollen. Laten we het hebben over het verschil tussen de poelies van de spline-hardware en de katrollen die op de markt zijn.

(1) Het belangrijkste materiaal van onze katrol is American Standard 304 roestvrij staal.

Het is vermeldenswaard dat niet alle 304 roestvrij stalen platen hetzelfde zijn, ze zijn onderverdeeld in nationale en Amerikaanse normen.

En wat is het verschil tussen American Standard 304 roestvrij staal en roestvrij staal GB 304?

De sleutel is om naar deze drie elementen te kijken: nikkel, koolstof, chroom

1. Nikkel, de belangrijkste functie van dit element is roestpreventie, de nationale norm is 7,5% -7,8% en het grootste deel van de binnenlandse markt is 7,5%, en we garanderen dat de norm van 8% of meer per ton materiaal is Ongeveer 3.000 yuan, dit element Amerikaanse standaard anti-roest is twee keer zo lang als de nationale standaard anti-roest.

2, koolstof, dit element toont voornamelijk de materiaalzuiverheid, de nationale standaard is lager dan 0,12%, de conventionele Amerikaanse standaard is lager dan 0,08% en ons materiaal is gemaakt van 0,06% roestvrij staal om het koolstofgehalte van 0,06% of minder te bereiken. Hoog koolstofgehalte en gemakkelijker te roesten.

3, chroom, dit element heeft vooral invloed op de hardheid van het materiaal. Het Amerikaanse standaard 304 roestvrij staal op de markt is meestal 15-16% en onze inhoud is hoger dan 17-18%.

(2) lagers: de meeste producten op de markt gebruiken zuivere ijzeren lagers, de prijs is goedkoop, niet draagbaar, de prijs is slechts tussen enkele centen en 2 dollar, en de poelie van de spline-hardware is gekozen uit de NSK lager geïmporteerd uit Japan, de prijs is hoog. Het minimum is 12 stuks! We hebben twee NSK-lagers op één riemschijf geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de riemschijven belast en glijden. NSK-lagers zijn gemaakt van magnetisch speciaal lagerstaal met een hardheid van 70 graden. Het totale dekkingsontwerp is waterdicht en duurzaam, en de schuifdeurtest kan minstens 300.000 keer heen en weer zijn.

(3) Katrolwiel - een buitenring van lager:

De goedkope katrollen op de markt zijn gemaakt van gerecyclede materialen, plastic injecties en veel onzuiverheden.

De spline hardware is strikt geselecteerd uit Nieuw-Zeeland geïmporteerde POM massieve bar, die wordt gegoten door 500 ton druk en verwerkt door massieve staven.

POM is een kristallijn plastic met een dichtheid van 1,42 g / cm3, hoge dichtheid, self-contained vettigheid en sterke weerstand tegen herhaalde impact. Daartoe hebben we speciaal een testsysteem ontworpen om 100.000 keer heen en weer te rijden met een katrolbelasting tot 200 kg.

Laten we eens kijken wat onze roestvrijstalen katrollen zijn geworden na 100.000 keer.

Links is de nieuwe katrol van de spline-hardware en rechts de katrol die de 100.000ste limietuitdaging is gepasseerd. Het is te zien dat het oppervlak van de poelie geen duidelijke slijtage vertoont, maar het is meer helder en glad vanwege de hoge dichtheid en vettigheid ervan.


Onderzoek