Schuurdeurbeslag voor binnendeuren

Productnaam: Schuurdeurbeslag voor binnendeuren
Model: SS015C
Toepasselijk rond parcours: 25 mm (aanpasbaar o 19 mm)
Praat nu

Productdetails

Fijn oppervlak: fijnheid kan geen scheuren, schuurdeurbeslag voor binnendeuren bereiken. Geen krassen, geen cape, geen zandgaten, geen poriën, heldere precisie

Het toepassingsgebied: glazen deur, houten deur, hangende deur, aluminiumdeur, roestvrij staaldeur, scherm, verdeling, passage

Gebruikt hotels, restaurants, winkelcentra, winkels, woninginrichting, hotels, kantoren, woonwijken, tuinen, garages, schoonheidssalons, overheidseenheden, enz.

Verpakking: individuele verpakking (parel katoenen zak + witte doos) + buitenste doos verpakking + verpakking riem of eva pakket verpakking + buitenste doos + verpakking riem (kan bieden verpakking informatie, ook kan volgens klantenvereisten, helpen klanten het merk en kant markeren

De ondersteunende producten van de kraan omvatten een kraan, pijpbeugel, stop, stopper, pijpwandafdekking of plug, handvat of handgreepvergrendeling, armatuur of connector.


PRODUCT INTRODUCTIE

Model: SS015C

schuurdeurbeslag voor binnendeuren

Laadbaar: 120kg

Geschikt voor houten deurdikte: groter dan of gelijk aan 30 mm

Toepasselijk rond parcours: 25 mm (aanpasbaar o 19 mm)

Hoofd materiaal:

1. American Standard 304 roestvrij staal (bevat 8 nikkel en 18 chroom, allerlei elementen tot standaard) milieubescherming koolstofarm materiaal: lange gebruiksduur, weinig schade aan het lichaam; met uitstekende corrosieweerstand hoeven de producten geen beschermende laag te bekleden, hoeven ze ook geen chemicaliën te gebruiken; lange levensduur van roestvrij staal, hoeft u niet vaak te repareren en te vervangen.

2. POM massieve ringen geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland: de buitenste ringen van onze lagers zijn zwarte wielen gefreesd door POM-staven. POM staat bekend als "superstaal" of "staalraces". Het heeft een hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte en stijfheid. Slijtvast en smeert. Het heeft een sterke invloed op het herstel, een goede weerstand tegen omgevingsinvloeden en een goede weerstand tegen organische oplosmiddelen. Wegens de hoge dichtheid van onze stevige staaf, zal in het verdere gebruik proces meer vlot, meer vlot gebruik zijn.

3. NSK-lagers geïmporteerd uit Japan: lagers zijn duurzaam en kunnen na testen worden gedraaid tot 300.000 keer; we hebben twee lagers op één wiel geplaatst, waardoor de stabiliteit en de draagkracht van de kraan aanzienlijk zijn verbeterd, en onze lagers zijn roestbestendig behandeld, onder de zoutsproeitest 100 uur zonder roest.


Hoeveelheid producten


schuurdeurbeslag voor binnendeuren

staldeuruitrusting

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergids

barn door hardware for interior doors

barn door hardware for interior doors

barn door hardware for interior doors


barn door hardware for interior doors


barn door hardware for interior doors


barn door hardware for interior doors


barn door hardware for interior doors


Waarom voor ons kiezen?

schuurdeurbeslag voor binnendeuren

Foshan Huajian Metal Products CO., LTD is een 25-jarige fabrikant van roestvrij stalen deurbeslag, wij werken samen met de deurfabriek, klanten kunnen hier niet alleen roestvrijstalen fittingen kopen, maar ook kiezen voor een verscheidenheid aan stijlen van het hele stel deuren , verzendtijd kan een complete set van bezorging zijn, zodat klanten echt kunnen genieten van het gemak van one-stop-shopping.

Wat zijn de voordelen van het totale pakket?

Als er een afstemmings- of installatieprobleem is, zal de klant van mening zijn dat het een productprobleem is, zodat de hele overeenkomst veel klantenzorgen kan oplossen, zoals (1) de installatie is niet stevig, de hele gids is niet goed opgelost zal buigen en vervormen (2) de klant hoeft niet naar andere plaatsen om te kopen. Bespaar tijd en kosten (3) bieden technische richtlijnen om problemen met bouwfouten op te lossen in overeenstemming met plaatselijke omstandigheden.

Welke andere voordelen hebben we?

1. Buffer: wanneer de deur wordt geopend, is deze stiller dan de gewone stop. De automatische schakelaar sluit, vermindert de impactkracht op de deur, heeft een betere functie en een langere levensduur.

2. Installatiebord: na meer dan tien jaar productie-ervaring en feedback van klanten, om de installatie en het gebruik van klanten te vergemakkelijken, wordt de spline geïnstalleerd met buffer en installatievar d. (1) Alle accessoires worden met de installatieplaat bevestigd en kunnen in 30 minuten worden geïnstalleerd. Buitenlandse klanten hebben hoge arbeidskosten, wat klanten tijd en kosten kan besparen. (2) Om de constructiefouten van de muur en de grond op te lossen, hebben oneffenheden in de muur en leegte van de muur invloed op het installatie-effect. (3) de installatiemethode is eenvoudig en DIY kan ook door niet-professionals worden geïnstalleerd.

4. Katrol: De plak op de katrol is elliptisch gat, de katrol van de doucheruimte is excentrische schacht, kan de klantinstallatie worden aangepast volgens de installatiepositie, de algemene dekking, gemakkelijk schoon te maken, niet gemakkelijk om materiaalroestprobleem te veroorzaken; dubbele lagers, meer stabiel, in grote mate, verhoogde de stabiliteit en de draagkracht van de kraan, en onze as Cheng ook anti-roest behandeling, onder zoutsproeitest 100 uur geen roest, glas gaten hebben ongelijk en schuine gaten (hoorngaten) twee opties, kan worden aangepast aan de grootte van het glasgat.

5. Handles: (1) Onze handvatten zijn solide, het publiek is over het algemeen gemaakt van holle buizen die gemakkelijk vervormd zijn, en we gebruiken solide, sterk genoeg, je kunt Xiaohu dit probleem stellen. (2) Onze handgrepen en voeten van de schroeven zijn 304 geheel, hard genoeg, niet gemakkelijk te vervormen, het grootste deel van de markt is koper of de aluminium onderdelen zijn gemaakt van trompetmoffen. Na lang zal de positie van de top langzaam zinken. (3) vastschroeven om te voorkomen dat het handvat na een lange tijd losraakt.

 

 


Onderzoek