Barn Door Hardware Voor Interieur Deuren

Productnaam: Schuurdeurhardware voor binnendeuren
Model: SS015C
Toepasselijk cirkelspoor: 25mm (aanpasbaar o 19mm)

ProductdetailsFijn oppervlak: Fijnheid kan geen scheuren, geen krassen, geen cape, geen zandgaten, geen poriën, heldere precisie

De toepassingsgebied: glazen deur, houten deur, opknoping deur, aluminium deur, roestvrij stalen deur, scherm, partitie, passage

Maakt gebruik van hotels, restaurants, winkelcentra, winkels, woninginrichting, hotels, kantoren, woonwijken, tuinen, garages, schoonheidssalons, overheidseenheden, enz.

Verpakking: Individuele verpakking (parel katoenen zak + witte doos) + buitendoos verpakking + verpakkingsriem of EVA verpakking + buitendoos + verpakkingsriem (kan verpakkingsinformatie verstrekken, kan ook volgens de eisen van de klant, klanten helpen het merk en het zijteken aan te brengen

De ondersteunende producten van de kraan zijn kraan, pijpklem, stop, stop, pijpwanddeksel of stekker, handgreep of handvatslot, armatuur of connector.

PRODUCTINTRODUCTIE

Model: SS015C

schuurdeurhardware voor binnendeuren

Belastbaar: 120kg

Geschikt voor houten deurdikte: groter dan of gelijk aan 30mm

Toepasselijk cirkelspoor: 25mm (aanpasbaar o 19mm)

Hoofdmateriaal:

1. Amerikaanse standaard 304 roestvrij staal (met 8 nikkel en 18 chroom, allerlei elementen tot standaard) milieubescherming koolstofarm materiaal: lange gebruikstijd, weinig schade aan het lichaam; met een uitstekende corrosiebestendigheid hoeven de producten geen beschermende laag te coaten, ook geen chemicaliën hoeven te gebruiken; lange levensduur van roestvrij staal, hoeft niet frequent te worden gerepareerd en vervangen.

2. POM vaste ringen geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland: de buitenste ringen van onze lagers zijn zwarte wielen bewerkt door POM bars. POM staat bekend als "super staal" of "staal racen". Het heeft een hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte, en stijfheid. Slijtvast en smeer. Het heeft een sterke invloed op het herstel, een goede weerstand tegen het milieu en een goede organische oplosmiddelbestendigheid. Door de hoge dichtheid van onze vaste stang, in het daaropvolgende gebruiksproces zal soepeler, soepeler gebruik.

3. NSK-lagers die uit Japan worden ingevoerd: lagers zijn duurzaam en kunnen na het testen tot 300.000 keer worden gedraaid; we plaatsten twee lagers op één wiel, waardoor de stabiliteit en draagsterkte van de kraan sterk worden verbeterd, en onze lagers zijn roestbestendig behandeld, onder de zoutsproeitest 100 uur zonder roest.

Hoeveelheid producten

schuurdeurapparatuur

1 x Ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x Deurstopper

2 x Eindstuk
1 x Vloergids

Waarom voor ons kiezen?

Foshan Huajian Metal Products CO,LTD is een 25-jarige roestvrijstalen deur fittingen fabrikant, we werken samen met de deur fabriek, klanten kunnen niet alleen de aankoop van roestvrijstalen fittingen hier, maar ook kiezen voor een verscheidenheid aan stijlen van de hele set van deuren, verzendtijd kan een complete set van levering, zodat klanten echt genieten van het gemak van one-stop shopping.

Wat zijn de voordelen van het totale pakket?

Als er een matching of installatie probleem, zal de klant het gevoel dat het een product probleem, zodat de hele matching kan veel problemen van de klant op te lossen, zoals (1) de installatie is niet stevig, de hele gids is niet goed vast zal buigen en vervormen (2) de klant niet hoeft te gaan naar andere plaatsen om te kopen. Bespaar tijd en kosten (3) bieden technische richtlijnen om problemen van bouwfouten op te lossen volgens de lokale omstandigheden.

Welke andere voordelen hebben we?

1. Buffer: wanneer de deur wordt geopend, is het stiller dan de gewone stop. De automatische schakelaar sluit, vermindert de slagkracht op de deur, heeft een betere functie en een langere levensduur.

2. Installatiebord: Na meer dan tien jaar productie-ervaring en feedback van klanten, om de installatie en het gebruik van klanten te vergemakkelijken, wordt de spline geïnstalleerd met buffer en installatiebord. (1) Alle accessoires zijn bevestigd met het installatiebord en kunnen in 30 minuten worden geïnstalleerd. Buitenlandse klanten hebben hoge arbeidskosten, wat klanten tijd en kosten kan besparen. (2) Om de bouwfouten van de muur en de grond op te lossen, zullen de oneffenheden van de muur en de muurleegheid het installatieeffect beïnvloeden. (3) installatie methode is eenvoudig, en DIY kan ook worden geïnstalleerd door niet-professionals.

4. Katrol: Plak op de katrol is elliptisch gat, douche kamer katrol is excentrieke schacht, klant installatie kan worden aangepast aan de installatie positie, de totale dekking, gemakkelijk te reinigen, niet gemakkelijk te veroorzaken materiaal roest probleem; dubbele lagers, stabieler, voor een groot deel, verhoogde de stabiliteit en draagsterkte van de kraan, en onze schacht Cheng maakte ook anti-roest behandeling, onder zout spray test 100 uur geen roest, glazen gaten hebben leegte en schuine gaten (hoorn gaten) twee opties, kan worden aangepast aan de grootte van het glazen gat.

5. Handvatten: (1) Onze handgrepen zijn solide, het publiek is over het algemeen gemaakt van holle buizen gemakkelijk vervormd, en we gebruiken solide, sterk genoeg, u Xiaohu dit probleem. (2) Onze handvatten en voeten van de schroeven zijn 304 geheel, hardheid genoeg, niet gemakkelijk te vervormen, het grootste deel van de markt is koper of De aluminium onderdelen zijn gemaakt van trompet mouwen. Na lang zal de positie van de top langzaam zinken. (3) schroef naar beneden om te voorkomen dat het handvat na lange tijd loskomt.


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: schuurdeurhardware voor binnendeuren, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like