Schuifdeur hardware kit

Schuifdeur hardware kit

Staldeur voor badkamer Badkamerdeuren spelen een zeer belangrijke rol in het interieurontwerp van de kamer en de sfeer die erin wordt gecreëerd. De deur combineert de twee categorieën, waarvan de grootte en functie het mogelijk maken om op een of andere manier zowel functioneel als esthetisch of stimulerend te zijn. Specificaties ...

Productdetails

schuifdeuren hardware set


Ons materiaal is strikt volgens de AISI-standaard. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal volgens de Amerikaanse standaard. 18-8 roestvrij staal bevat ongeveer 18% chroom en 8% nikkel. 18/8 heeft een superieure weerstand tegen corrosie. Maar sommige fabrikanten kunnen ervoor kiezen om 'life'-verklaringen of garanties op deze stukken met lagere kosten te beperken. Cr en Ni-gehalte lager dan 18/8.


313934219182666261.jpg

bestek


Afmetingen van de deur

Deurhoogte (in.) gewoonte
Deurdikte (in.) 1 3/8 '' - 1 3/4 ''
Deurbreedte (in.) gewoonte


Beschrijving van staldeurset

Materiaal 18/8 AISI 304 en POM met hoge dichtheid
Bearing Dubbel NSK-lager
Af hebben Satijn van gepolijst
Bezig met laden 120 kg
Koplengte
Max. 3000 mm
Garantie 5 jaarEr zijn vijf stappen om te verwerken met onze 304 # roestvrijstalen producten: ten eerste gebruiken we 80 # (of 60 #) zandgordel om het oppervlak te verwijderen, gebruik dan de 100 # zandgordel om het plat te maken en gebruik vervolgens de 180 # zandgordel om het oppervlak soepel, 300 # zandband om de glans naar voren te brengen, en gebruik tenslotte het sponswiel om het zandgat te verwijderen. En voor de gepolijste producten, op basis van 3 keer zandbanden, en gebruik 2160 # zandband om het oppervlak soepel te maken, gebruik dan hennepwiel (voeg paarse was toe) om zandgat en krassen te verwijderen, opnieuw gebruik doekwiel (groen toevoegen kaars of witte was) om de glans naar voren te brengen. Onze satijnafwerkingsproducten zien er helder uit en er zal geen zandgat zijn   van visuele inspectie binnen 300 mm. De levensduur van gepolijste eindproducten zal een jaar langer zijn dan producten met een satijnglans. het passeert door verdamping bij hoge temperatuur en de zuurgraad en alkaliteit in de was worden geseald, hoge weerstand tegen zuur en alkali.

 Hot Tags: schuifdeur hardware-kit, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like