schuur deur Glijdmechanisme

Schuur deur Glijdmechanisme voor glazen deur, geschikt voor kantoor, hotel, eetkamer, enzovoort.
Praat nu

Productdetails

onze glijdende mechanisme van de deur van de schuur gebruik top kwaliteit RVS. Ons materiaal is strikt volgens AISI standaard. AISI304 verwijst naar de 304 roestvrij staal is onder American Standard. Laten we introduceren het belangrijkste element binnen.

schuur deur Glijdmechanisme

ObjectnummerSS003A
MateriaalSUS 304
OppervlaktebehandelingSatijn of gepolijste afwerking
Deur dikte35-45mm houten deur
PakkettenPlastic zak + Inner vakken
Buislengte
D25 * 2,5 * 2000 MM


 Het voordeel van zacht-sluitingsmechanisme: lage ruis; Hoge weerstand tegen de deur trillingen en impact te verminderen. Betere functionaliteit en lange levensduur. Dat is een goede combinatie van zachte nauwe andtop schuifdeur montagekit

Ultrasone reiniging is een noodzakelijke stap voor het monteren van de producten. Wanneer we verwerken van de hardware van het roestvrij staal, we de snijolie, gebruiken moeten dus het tot de olie leiden zal blijft binnenkant van de producten, en eenvoudige reiniging kunt niet kan niet volledig schoon te maken. Deze vlekken zal van invloed zijn op het uiterlijk en het gebruik van het product, dan zullen we gebruiken ultrasoon schoonmaak machine om deze vlekken en verontreinigingen schoon.

Ultrasone reiniging is superieur aan gemeenschappelijke reiniging, vooral op het complex, onregelmatige en geperforeerde producten, met behulp van ultrasone reiniging de ideale resultaat kunnen bereiken. Wij zullen ook toevoegen van RVS reiniging poeder erin, oftewel meer efficiënt in het verwijderen van de hardnekkige vlekken op het oppervlak van de producten, en de roestvrijstalen producten meer helder.


sliding barn door mechanism.jpg

sliding barn door mechanism.jpg

 sliding barn door mechanism.jpg

sliding barn door mechanism.jpg

sliding barn door mechanism.jpgtop mount sliding door kit.png

Onderzoek