schuifdeurdeurmechanisme

Schuifdeur deur mechanisme voor glazen deur, geschikt voor kantoor, hotel, eetkamer en ga zo maar door.
Praat nu

Productdetails

Schuifdeurdeurmechanisme

ons schuifdeurmechanisme maakt gebruik van hoogwaardig roestvrij staal. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-norm. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal is onder American Standard. Laten we het belangrijkste element binnenin introduceren.

Objectnummer

SS001A G2W-11A-4

Materiaal

SUS 304

Oppervlaktebehandeling

Satijn of gepolijste afwerking

De dikte van de deur

8-12mm houten deur

Pakketten

Plastic zak + Binnendozen

Buislengte

D25*2,5*2000 MM


Het voordeel van een zacht sluitmechanisme: Weinig ruis; Hoge weerstand om deurtrillingen en impact te verminderen. Betere functionaliteit en lange levensduur. Dat is een goede combinatie van soft-close en top mount schuifdeur kit

Ultrasone reiniging is een noodzakelijke stap voor het monteren van de producten. Wanneer we de verwerking van de roestvrijstalen hardware, moeten we de snijolie te gebruiken, dus het zal leiden tot de olie zal blijven binnenkant van de producten, en eenvoudige reiniging kan niet volledig schoon te maken. Deze vlekken zullen het uiterlijk en het gebruik van het product beïnvloeden, dan zullen we een ultrasone reinigingsmachine gebruiken om deze vlekken en onzuiverheden schoon te maken.

Ultrasone reiniging is superieur aan gemeenschappelijke reiniging, vooral aan de complexe, onregelmatige en geperforeerde producten, met behulp van ultrasone reiniging kan het ideale resultaat bereiken. We zullen er ook roestvrijstalen reinigingspoeder in toevoegen, wat efficiënter is om de hardnekkige vlekken op het oppervlak van het product te verwijderen en de roestvrijstalen producten helderder te maken.


01A G2W 11A-4top mount sliding door kit.png

Hot Tags: schuifdeurmechanisme, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like