stalen staldeurrollerset

stalen schuur deur roller kit, geschikt voor kantoor, hotel, eetkamer en ga zo maar door.
Praat nu

Productdetails

Nikkel, hoofdfunctie van dit element is roestbestendig. China Standaard Ni-gehalte is 7,5% -7,8% en onze standaard is meer dan 7,8%. In dezelfde staat, en het zal binnen 2-3 jaar geen roest krijgen als het gemaakt is van China standaard roestvrij staal. We beloven dat onze stalen roldeurrolset een dubbele levensduur heeft.


Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, hoe groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid ervan zijn erger. China standaard C-gehalte is lager dan 0,12%, Amerikaanse standaard is lager dan 0,08%. En de onze is minder dan 0,06%. Alleen gemaakt door ingtot seel kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstofprijs van een stalen roldeurrollerset is 2.000 - 3.000 hoger dan gewoonlijk per ton.stalen staldeurrollerset

Item nummer SS0001
Materiaal SUS 304
Oppervlakte behandeling Satijn of gepolijste afwerking
Deurdikte 35-45 mm houten deur
Pakketjes Plastic zak + binnendozen
Buislengte
D25 * 2,5 * 2000MM

 


Nikkel, hoofdfunctie van dit element is roestbestendig. China Standaard Ni-gehalte is 7,5% -7,8% en onze standaard is meer dan 7,8%. In dezelfde staat, en het zal geen roest krijgen in 2 - 3 jaar als het gemaakt is van China standaard roestvrij staal. We beloven dat onze stalen roldeurrolset een dubbele levensduur heeft .

image.png
steel barn door roller kit.jpg

steel barn door roller kit.jpg

steel barn door roller kit.jpg

steel barn door roller kit.jpg

steel barn door roller kit.jpg


image.png


Klantbezoek

image.pngimage.png


Er zijn vijf stappen om te verwerken met onze 304 # roestvrijstalen producten: ten eerste gebruiken we 80 # (of 60 #) zandgordel om het oppervlak te verwijderen, gebruik dan de 100 # zandgordel om het plat te maken en gebruik vervolgens de 180 # zandgordel om het oppervlak soepel, 300 # zandband om de glans naar voren te brengen, en gebruik tenslotte het sponswiel om het zandgat te verwijderen. En voor de gepolijste producten, op basis van 3 keer zandbanden, en gebruik 2160 # zandband om het oppervlak soepel te maken, gebruik dan hennepwiel (voeg paarse was toe) om zandgat en krassen te verwijderen, opnieuw gebruik doekwiel (groen toevoegen kaars of witte was) om de glans naar voren te brengen. Onze satijnafwerkingsproducten zien er helder uit en er zal geen zandgat zijn   van visuele inspectie binnen 300 mm. De levensduur van gepolijste eindproducten zal een jaar langer zijn dan producten met een satijnglans. het passeert door verdamping bij hoge temperatuur en de zuurgraad en alkaliteit in de was worden geseald, hoge weerstand tegen zuur en alkali.

Onderzoek