Schuifdeursysteem en hardware

Onze schuifschuur deur systeem en hardware gebruik van top kwaliteit roestvrij staal. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-norm. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal is onder American Standard. Laten we het belangrijkste element binnenin introduceren.

Productdetails

Schuifdeursysteem en hardware

Ons schuifdeursysteem en onze hardware met hoogwaardig roestvrij staal. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-norm. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal is onder American Standard. Laten we het belangrijkste element binnenin introduceren.

ObjectnummerTD908001A-C W2W
MateriaalAISI, hoogwaardig roestvrij staal 304 of 316
De dikte van de deur30-50 mm
VoltooienSatijn of gepolijst, op maat
Laadcapaciteit200 kg
PakketDe verpakking van de fabriek, polybag met dozen in een karton
Katrol grootte

55 mm

Foto 's48

image.png

Het elliptische gat op de katrol lat, de douche ruimte katrol is de excentrieke schacht katrol, die kan worden aangepast wanneer de klant installeert. De totale afdekking is gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt niet gemakkelijk roestvorming van het materiaal. Het dubbele lager is stabieler dan het enkele lager, wat de stabiliteit en draagsterkte van het hangende wiel verhoogt. Bovendien is ons lager ook roestbestendig en is het 100 uur lang niet verroest onder de zoutsproeitest. De glazen opening heeft twee soorten platte gaten en hellende gaten (hoorngaten), die kunnen worden aangepast aan de grootte van de glazen opening. Unieke excentrieke bussen helpen om de montagepositie van het glas aan te passen. Bovendien wordt het elliptische gat geopend op de geleiderail om het verstelbereik van de pijpklem bij het installeren uit te breiden.

Productieproces


De levensduur van huishoudelijk lagerstaal is ongeveer 3a, maar niet stabiel. De import lager staal is stabiel, levensduur is 3 a ~ 8 a, zelfs 10 a. De materialen zijn koolstofrijk chroomlagerstaal (GCR15) en geïmporteerd lagerstaal hebben een geschikte combinatie van substraat en oppervlaktehardheid, goede stabiliteit en langere levensduur.


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: schuifdeursysteem en hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like