Sliding schuur deur systeem en Hardware

Onze schuifdeuren schuur deur systeem en de hardware gebruik top kwaliteit RVS.
Ons materiaal is strikt volgens AISI standaard.
AISI 304 verwijst naar 304 roestvrij staal is onder American Standard.
Praat nu

Productdetails

onze schuifdeuren schuur deur systeem en de hardware gebruik top kwaliteit RVS. Ons materiaal is strikt volgens AISI standaard. AISI304 verwijst naar de 304 roestvrij staal is onder American Standard. Laten we introduceren het belangrijkste element binnen.


ObjectnummerSS001-C
MateriaalAISI, top kwaliteit RVS 304 of 316
Deur dikte30-50mm
AfwerkingSatijn of gepolijst, aangepaste
Laadvermogen200kgs
PakketFabriek verpakking, poly tas met dozen in een kartonnen doos
De grootte van de riemschijf

55 mmFoto 's

Sliding Barn Door System And Hardware.jpg

Sliding Barn Door System And Hardware.jpg

Sliding Barn Door System And Hardware.jpg

Sliding Barn Door System And Hardware.jpg


image.png


THij elliptische gat op de katrol slat, de douche kamer katrol is de excentrische as riemschijf, die kan worden aangepast wanneer de klant installeert. De totale dekking is gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt geen gemakkelijk roesten van het materiaal. De dubbele peiling is stabieler dan het één lager, waardoor de stabiliteit en de dragende kracht van het hangende wiel. Bovendien, onze invloed geweest ook roest-ondoorlaatbaar en heeft niet roesten voor 100 uur onder de zoutsproei test. De opening van het glas kent twee soorten platte gaten en geneigd gaten (Hoorn holes), die kunnen worden aangepast volgens de grootte van de opening van het glas. Unieke excentrieke bussen bijdragen tot het aanpassen van de positie van de montage van het glas. Bovendien, is de elliptische gat geopend op de spoorstaaf gids uit te breiden het bereik van de aanpassing van de buisklem bij het installeren.

Productieproces

Levensduur van de binnenlandse invloed staal is over 3a, maar niet stabiel. De invoer met staal is stabiel, levensduur is 3 een ~ 8 a, zelfs 10 een. Het materiaal is hoog koolstofgehalte chroom met staal (GCR15), en geïmporteerde dragende stalen hebt geschikt combinatie van substraat en oppervlakte hardheid, goede stabiliteit en langere levensduur.

Onderzoek