Schuifdeurrailsysteem

Door de hardware-railset van de schuurdeur te verschuiven, kunt u de afgewerkte voorraadkasten transformeren in een verborgen ruimte. Dit betekent dat wanneer je voorraadkamer rommelig wordt, je gewoon de schuifdeur van de pantry kunt sluiten en nog steeds het gevoel hebt dat je ruimte geen totale ramp is. Glijdende pantry deuren kunnen worden aangepast in ...
Praat nu

Productdetails

Door een schuifdeurrailsysteem kunt u de afgewerkte voorraadkasten transformeren in een verborgen ruimte. Dit betekent dat wanneer je voorraadkamer rommelig wordt, je gewoon de schuifdeur van de pantry kunt sluiten en nog steeds het gevoel hebt dat je ruimte geen totale ramp is. Glijdende pantrydeuren kunnen op vele manieren worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.


Productdetails

Model Numbrt TD908002A
Materiaal SUS 304
Pakket Compleet of enkel pakket
Type Houten schuifdeurrollersysteem
Max. Belasting 100kgs
Gebruik 8 mm 10 mm 12 mm glazen deur
Kleur Geborsteld nikkel of gepolijst chroom
Poelie grootte 55mm
Lager Hoeveelheid 2 stks


voordelen

De levensduur van huishoudelijk lagerstaal is ongeveer 3a, maar niet stabiel. Het importlagerstaal is stabiel, de levensduur is 3 a ~ 8 a, zelfs 10 a. De materialen zijn hoog-koolstof chroom dragend staal (GCR15), en het ingevoerde dragende staal heeft geschikte combinatie substraat en oppervlaktehardheid, goede stabiliteit en langere levensduur.


NSK bearing.jpg

 

productshow
shed sliding door track system.jpg

shed sliding door track system.jpg

shed sliding door track system.jpg

shed sliding door track system.jpg

shed sliding door track system.jpg

Ultrasoon reinigen is een noodzakelijke stap voor het monteren van de producten. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, hebben we de snijolie nodig, zodat de olie binnen in de producten blijft en een eenvoudige reiniging het niet volledig kan reinigen. Deze vlekken beïnvloeden het uiterlijk en het gebruik van het product. Vervolgens gebruiken we een ultrasone reinigingsmachine om deze vlekken en onzuiverheden te reinigen.

Ultrasoon reinigen is beter dan gewone reiniging, vooral voor complexe, onregelmatige en geperforeerde producten. Ultrasone reiniging kan het ideale resultaat bereiken. We voegen er ook roestvrijstalen reinigingspoeder aan toe, wat efficiënter is om de hardnekkige vlekken op het oppervlak van het product te verwijderen en de roestvrijstalen producten helderder te maken.
  

image.png


FAQ

Vraag: Kun je produceren volgens de monsters?

A: Ja, OEM kan worden geaccepteerd.

 

Vraag: Wat is uw voorbeeldbeleid?

A: Wij kunnen de steekproef leveren als wij klaar delen in voorraad hebben, maar de klanten moeten de steekproefkosten en de koerierskosten betalen. Dat wordt geretourneerd wanneer u een order plaatst die een bepaalde hoeveelheid bereikt.

 

Vraag: Test je al je goederen vóór levering?

A: Elk product heeft 3 keer inspectie tijdens productie.Onderzoek