Schuifdeurschuif Hardware Set

schuur deur rail kit voor glazen deur, geschikt voor kantoor, hotel, eetkamer en ga zo maar door.Schuif Barn Deur Closet Hardware Set
Praat nu

Productdetails

schuifdeuren schuurkast hardware set

Item nummer TD908015C
Materiaal SUS 304
Oppervlakte behandeling Satijn of gepolijste afwerking
Deurdikte 35-45 mm houten deur
Pakketjes Plastic zak + binnendozen
Buislengte
D25 * 2,5 * 2000MM

 Bysliding barn door closet hardware set, u kunt de vrijstaande pantry planken transformeren in een verborgen ruimte. Dit betekent dat wanneer je voorraadkamer rommelig wordt, je gewoon de schuifdeur van de pantry kunt sluiten en nog steeds het gevoel hebt dat je ruimte geen totale ramp is. Glijdende pantrydeuren kunnen op vele manieren worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.


Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, hoe groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid ervan zijn erger. China standaard C-gehalte is lager dan 0,12%, Amerikaanse standaard is lager dan 0,08%. En de onze is minder dan 0,06%. Alleen gemaakt van ingotsstaal kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstofprijs van schuifdeuren schuurkast hardware set   is 2.000 - 3.000 hoger dan gewoonlijk per ton.

image.png


Sliding Barn Door Closet Hardware Set.jpg

Sliding Barn Door Closet Hardware Set.JPG

Sliding Barn Door Closet Hardware Set.jpg

Sliding Barn Door Closet Hardware Set.jpg

Sliding Barn Door Closet Hardware Set.jpg
FAQ

Vraag: Kun je produceren volgens de monsters?

A: Ja, OEM kan worden geaccepteerd.

 

Vraag: Wat is uw voorbeeldbeleid?

A: Wij kunnen de steekproef leveren als wij klaar delen in voorraad hebben, maar de klanten moeten de steekproefkosten en de koerierskosten betalen. Dat wordt geretourneerd wanneer u een order plaatst die een bepaalde hoeveelheid bereikt.

 

Vraag: Test je al je goederen vóór levering?

A: Elk product heeft 3 keer inspectie tijdens productie.


Onderzoek