binnenschuifdeur hardware schuur

Door het installeren van een schuurschuur met inwendige schuifdeuren, kunt u eenvoudig een open plank transformeren in een verborgen ruimte. De schuifdeuren kunnen op verschillende manieren worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.
Praat nu

ProductdetailsDoor het installeren van een schuurdeur met inwendige schuifdeuren, kunt u de openstaande legborden transformeren in een verborgen ruimte. Dit betekent dat wanneer je voorraadkamer rommelig wordt, je gewoon de schuifdeur van de pantry kunt sluiten en nog steeds het gevoel hebt dat je ruimte geen totale ramp is. Glijdende pantrydeuren kunnen op vele manieren worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.


Productdetails

Productnaam: interieur schuifdeur hardware schuur

Hardware nummer: SS015

Materiaal: 304 roestvrij staal

Afwerking: gesatineerd of gepolijst

Deurmaat: 3 ft

Merknaam: Blank

Plaats van herkomst: China


Het voordeel van Huajian staldeur hardware producten


Er zijn vijf stappen om te verwerken met onze 304 # roestvrijstalen producten: ten eerste gebruiken we 80 # (of 60 #) zandgordel om het oppervlak te verwijderen, gebruik dan de 100 # zandgordel om het plat te maken en gebruik vervolgens de 180 # zandgordel om het oppervlak soepel, 300 # zandband om de glans naar voren te brengen, en gebruik tenslotte het sponswiel om het zandgat te verwijderen. En voor de gepolijste producten, op basis van 3 keer zandbanden, en maak gebruik van een 2160 # zandgordel om het oppervlak soepel te maken, gebruik dan hennepwiel (voeg paarse was toe) om zand en krassen te verwijderen, opnieuw met stoffen wiel (toevoegen groene kaars of witte was) om de glans naar voren te brengen. Onze satijnafwerkingsproducten zien er helder uit en er zal binnen 300 mm geen zandgat door visuele inspectie zijn. De levensduur van gepolijste eindproducten zal een jaar langer zijn dan producten met een satijnglans. het passeert door hoge-temperatuur verdamping en de zuurgraad en alkaliteit in de was zijn geseald, hoge weerstand tegen zuur en alkali.


productshow
Trade Details

MOQ: 5 hardware instellen door de lucht

Betalingsvoorwaarden: EXW; FOB; CIF; C & F

Betaling: L / C; T / T; Western Union; Overig


workflowKwaliteit is ons leven. We proberen het bij elke procedure goed te blijven doen om goede kwaliteit te leveren.

workflow van staldeurhardware - huajian.png


voordelen

zeer flexibele hoeveelheid.

Om de kwaliteit te beheersen, hebben we drie testprocedures: Inkomende QC, In-line QC en Laatste inspectie.

We hebben ervaring, we kunnen al het moeilijke probleem voor u aan om uw tijd en geld te besparen!FAQ

Vraag: Wat is een tweedelige staldeur?

A: We noemen het ook "dubbel schuifdeurrailsysteem", het heeft twee deuren en dubbele accessoires nodig.

Vraag: Wat als er een probleem is met wat ik heb besteld?

A: Vertel ons, we willen eventuele problemen oplossen. Wij staan achter alles wat we verkopen en willen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Vraag: Kunt u ons monsters sturen voor kwaliteitscontrole?

A: natuurlijk kan bieden, we zijn blij om u een monster binnen 7 dagen, afhankelijk van de monsters van barn deur stijl hardware in voorraad.

Onderzoek