Binnenlandse Staldeuren Met Hardware

Binnenlandse staldeuren met hardware Materiaal: 304 roestvrij staal
Afwerking: satijn of gepolijst
Praat nu

Productdetails

Binnenlandse Staldeuren Met Hardware

Productdetails

Productnaam: binnendeuren met hardware

Hardware-nummer: D908002A-2 G2W (soft-close-model)

Materiaal: 304 roestvrij staal

Afwerking: satijn of gepolijst

Plaats van herkomst: China

Pakketten: EVA-pakketten (schuimrubberen inlegverpakking) of witte doos met buitenkartons


Voordeel van Huajian-binnendeuren met hardware

Het elliptische gat op de katrollat, de doucheruimte-katrol is de excentrische as-katrol, die kan worden aangepast wanneer de klant installeert. De algehele hoes is gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt niet snel roest van het materiaal. Het dubbele lager is stabieler dan het enkele lager, wat de stabiliteit en draagkracht van het hangwiel vergroot. Bovendien is ons lager ook roestbestendig en heeft het 100 uur niet geroest onder de zoutsproeitest. De glasopening heeft twee soorten platte gaten en schuine gaten (hoornen gaten), die kunnen worden aangepast aan de grootte van de glasopening. Unieke excentrische bussen helpen om de montagepositie van het glas aan te passen. Bovendien wordt het elliptische gat op de geleiderail geopend om het instelbereik van de buisklem bij installatie uit te breiden.


Producten Tonen

微信图片_20171031165017

P1010710
Verpakking& Levering

· Fabrieksverpakking of Retailverpakking

· Fabrieksverpakking: elk onderdeel is afzonderlijk verpakt. Elk onderdeel in een plastic of EPE-zak, vervolgens in een binnendoos en ten slotte in een buitenverpakking.

· Retailverpakking: elk onderdeel in een doos. Elk onderdeel in een plastic of EPE-zak en vervolgens in een EVA-schuim met buitenverpakking.

Retailverpakking 2: elk onderdeel in een doos behalve de buis. Elk onderdeel in een plastic of EPE-zak en vervolgens in een EVA-schuim met buitenverpakking. De kokers zijn apart verpakt per 5 stuks in een doos.


Hot Tags: binnenschuurdeuren met hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like