schuifdeuren hardware-trackset

complete staldeurset voor hotelbadkamer, staldeurbeslag en glas, schuifdeuren schuurdeurbeslagset
Praat nu

Productdetails

Door de hardware-railset van de schuurdeur te verschuiven, kunt u de afgewerkte voorraadkasten transformeren in een verborgen ruimte. Dit betekent dat wanneer je voorraadkamer rommelig wordt, je gewoon de schuifdeur van de pantry kunt sluiten en nog steeds het gevoel hebt dat je ruimte geen totale ramp is. Glijdende pantrydeuren kunnen op vele manieren worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.
voordelen

Onze complete staldeurkit voldoet aan de prestatievereisten van ANSI / BHMA 156.14 (klasse 1) voor schuifdeuren met meer dan 100.000 cycli. De belangrijke reden is dat we de superieure peiling gebruiken.

Dubbel NSK-lager in een van onze staldeurrollers. Het is een beroemd merk uit Japan. Magnetisch dragend staal, hardheid is 70, kan meer dan 100.000 keer worden gedraaid. Dat is de belangrijkste factor van onze 5-jarige garantie.


sliding barn door hardware track set.jpg

 

productshow

sliding barn door hardware track set.jpg

sliding barn door hardware track set.jpg

sliding barn door hardware track set.jpg

sliding barn door hardware track set.jpg

schuifdeuren schuur hardware-set.jpg


Er zijn vijf stappen om te verwerken met onze 304 # roestvrijstalen producten: ten eerste gebruiken we 80 # (of 60 #) zandgordel om het oppervlak te verwijderen, gebruik dan de 100 # zandgordel om het plat te maken en gebruik vervolgens de 180 # zandgordel om het oppervlak soepel, 300 # zandband om de glans naar voren te brengen, en gebruik tenslotte het sponswiel om het zandgat te verwijderen. En voor de gepolijste producten, op basis van 3 keer zandbanden, en gebruik 2160 # zandband om het oppervlak soepel te maken, gebruik dan hennepwiel (voeg paarse was toe) om zandgat en krassen te verwijderen, opnieuw gebruik doekwiel (groen toevoegen kaars of witte was) om de glans naar voren te brengen. Onze satijnafwerkingsproducten zien er helder uit en er zal geen zandgat zijn   van visuele inspectie binnen 300 mm. De levensduur van gepolijste eindproducten zal een jaar langer zijn dan producten met een satijnglans. het passeert door verdamping bij hoge temperatuur en de zuurgraad en alkaliteit in de was worden geseald, hoge weerstand tegen zuur en alkali.

Handmatig en automatisch polijsten heeft zijn eigen voordelen en kan niet worden vervangen. Daarom gebruiken we de combinatie van een automatische polijstmachine en polijsten met de hand. Dit maakt ons roestvrij staal dichter bij perfectie.


image.png


Freesmachine wordt gebruikt voor het bewerken van hardware met een frees, hoofdzakelijk door de rotatie van de frees, groefsteken en het boren van het oppervlak van producten. Huajian Metal Products CO., LTD is het gebruik van instrument freesmachine om te verwerken met professionele verspaning hardware accessoires, en we combineren ook met CNC numerieke besturings machine, die een verscheidenheid aan producten kan produceren. Dus we hebben grote voordelen in op maat gemaakte producten.


Ultrasoon reinigen is een noodzakelijke stap voor het monteren van de producten. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, hebben we de snijolie nodig, zodat de olie binnen in de producten blijft en een eenvoudige reiniging het niet volledig kan reinigen. Deze vlekken beïnvloeden het uiterlijk en het gebruik van het product. Vervolgens gebruiken we een ultrasone reinigingsmachine om deze vlekken en onzuiverheden te reinigen.

Ultrasoon reinigen is beter dan gewone reiniging, vooral voor complexe, onregelmatige en geperforeerde producten. Ultrasone reiniging kan het ideale resultaat bereiken. We voegen er ook roestvrijstalen reinigingspoeder aan toe, wat efficiënter is om de hardnekkige vlekken op het oppervlak van het product te verwijderen en de roestvrijstalen producten helderder te maken.FAQ

Vraag: Kun je produceren volgens de monsters?

A: Ja, OEM kan worden geaccepteerd.

 

Vraag: Wat is uw voorbeeldbeleid?

A: Wij kunnen de steekproef leveren als wij klaar delen in voorraad hebben, maar de klanten moeten de steekproefkosten en de koerierskosten betalen. Dat wordt geretourneerd wanneer u een order plaatst die een bepaalde hoeveelheid bereikt.

 

Vraag: Test je al je goederen vóór levering?

A: Elk product heeft 3 keer inspectie tijdens productie.


Onderzoek