Plafondgemonteerde staldeurbeslag

Onze staldeurhardware voor plafondbevestiging maakt gebruik van roestvrij staal van topkwaliteit. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-standaard. AISI 304 verwijst naar 304 roestvrij staal onder de Amerikaanse norm.
Praat nu

Productdetails

Onze staldeurhardware voor plafondbevestiging maakt gebruik van roestvrij staal van topkwaliteit. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-standaard. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal onder de Amerikaanse norm. Laten we het belangrijkste element erin introduceren.


Nikkel, hoofdfunctie van dit element is roestbestendig. China Het standaard Ni-gehalte is 7,5% -7,8% en onze hardwarestandaard voor staldeur op plafondmontage is meer dan 7,8%. In dezelfde staat, en het zal binnen 2-3 jaar geen roest krijgen als het gemaakt is van China standaard roestvrij staal. We beloven dat onze bypass-hardware voor de staldeur een dubbele levensduur heeft.


Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, hoe groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid ervan zijn erger. China standaard C-gehalte is lager dan 0,12%, Amerikaanse standaard is lager dan 0,08%. En de onze is minder dan 0,06%. Alleen gemaakt door ingtot seel kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstofprijs van hardware voor schuurschachten op het plafond is 2000 - 3000 hoger dan gewoonlijk per ton.

image.png

plafondbevestiging schuur deur hardware

  • Modelnummer: SS003-WW

  • Materiaal: SS304 of SS316

  • Afwerking: geborsteld nikkel of Pools klaar

  • Max. Belasting: 100kgs

  • Pakket: fabrieks- of retailpakket

  • Grootte: Geschikt voor round25mm ronde rail buis

  • Gebruik: Geschikt voor 30-50 mm
workflow

31254.pngvoordelen

Zeer flexibele hoeveelheid.

Om de kwaliteit te beheersen, hebben we drie testprocedures: Inkomende QC, In-line QC en Laatste inspectie.

We hebben ervaring, we kunnen al het moeilijke probleem voor u aan om uw tijd en geld te besparen!


FAQ

Vraag: Kun je produceren volgens de monsters?

A: Ja, OEM kan worden geaccepteerd.


Vraag: Wat is uw voorbeeldbeleid?

A: Wij kunnen de steekproef leveren als wij klaar delen in voorraad hebben, maar de klanten moeten de steekproefkosten en de koerierskosten betalen. Dat wordt geretourneerd wanneer u een order plaatst die een bepaalde hoeveelheid bereikt.


Vraag: Test je al je goederen vóór levering?

A: Elk product heeft 3 keer inspectie tijdens productie.


Onderzoek