Plafondmontage staldeurbeslag

Onze hardware voor staldeuren voor plafondmontage is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-norm. AISI 304 verwijst naar 304 roestvrij staal en valt onder de Amerikaanse norm.
Praat nu

Productdetails

Plafondmontage staldeurbeslag

Ons beslag voor staldeuren voor plafondmontage is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-norm. AISI304 verwijst naar roestvrij staal 304 en valt onder de Amerikaanse norm. Laten we het belangrijkste element binnenin introduceren.


Nikkel, de belangrijkste functie van dit element is roestvast. China Standard Ni-gehalte is 7,5% -7,8%, en onze hardwarestandaard voor plafondmontage voor schuurdeuren is meer dan 7,8%. In dezelfde staat, en het zal binnen 2-3 jaar geen roest krijgen als het gemaakt is van standaard roestvrij staal uit China. We beloven dat onze bypass-hardware voor staldeuren een dubbele levensduur heeft.


Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, hoe groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid zijn erger. Het standaard C-gehalte van China' is minder dan 0,12%, de Amerikaanse norm is minder dan 0,08%. En die van ons is minder dan 0,06%. Alleen gemaakt door ingotszeel kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstofprijs van staldeurbeslag voor plafondmontage is 2.000 -3.000 hoger dan normaal per ton.014


  • Materiaal: SS304 of SS316

  • Afwerking: geborsteld nikkel of gepolijst

  • Pakket: fabrieks- of kleinhandelspakket

  • Maat: Geschikt voor ɸ25mm ronde railbuis


Workflow

31254.pngVoordelen

Zeer flexibele hoeveelheid.

Om de kwaliteit te controleren, hebben we drie testprocedures: Inkomende QC, In-line QC en Eindinspectie.

We hebben ervaren, we kunnen alle moeilijke problemen voor u oplossen om uw tijd en geld te besparen!


FAQ

Vraag: Kunt u produceren volgens de monsters?

A: Ja, OEM kan worden geaccepteerd.


Vraag: Wat is uw voorbeeldbeleid?

A: We kunnen het monster leveren als we kant-en-klare onderdelen op voorraad hebben, maar de klanten moeten de monsterkosten en de koerierskosten betalen. Dat wordt geretourneerd wanneer u een bestelling plaatst die een bepaalde hoeveelheid bereikt.


Vraag: Test je al je goederen voordat ze worden afgeleverd?

A: Elk product heeft tijdens de productie 3 keer een inspectie ondergaan.


Hot Tags: plafondmontage schuurdeur hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like