Badkamer Barn Door Hardware

Artikel nr: SS015CWWS
100 kg belasting
badkamer barn deur hardware
Praat nu

Productdetails

Door Barn Door Hardware in de badkamer te installeren, kunt u de opengestelde planken in een verborgen ruimte transformeren. Dit betekent dat wanneer je voorraadkamer rommelig wordt, je gewoon de schuifdeur van de pantry kunt sluiten en nog steeds het gevoel hebt dat je ruimte geen totale ramp is. Glijdende pantrydeuren kunnen op vele manieren worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.
foto'sbadkamer barn deur hardware.jpg

badkamer barn deur hardware.jpg

soft close barn door roller.jpg


Proces - Clearing

Ultrasone reiniging is nodig om te stappen voordat de producten worden geassembleerd. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, moeten we de snijolie gebruiken, zodat de olie binnen in de producten blijft en een eenvoudige reiniging niet volledig kan worden schoongemaakt. Deze vlekken beïnvloeden het uiterlijk en het gebruik van het product. Vervolgens gebruiken we een ultrasone reinigingsmachine om deze vlekken en onzuiverheden te reinigen.


Pre-mount service

Denk je dat de installatie moeilijk voor je is? Maak je geen zorgen, we hebben een eenvoudige oplossing voor jou. Slechts 10 minuten kan de installatie voltooien. Zwarte kleur en witte kleur staal plated is nu beschikbaar.

MOQ: 50sets

pre-install barn door hardware.jpg


Onze garantie

1) 5 jaar (roestvrij staal). 1 jaar (staldeur en staal).

2) Garantie voor vervanging.

3) Uitstekende service na verkoop.


GETUIGENISSEN

                                                                

De hardware is in goede vorm aangekomen en is zonder problemen geïnstalleerd. ---- Cosmo


De materialen en afwerking van dit product verdienen 5 sterren. De afwerking was foutloos. De rollen werken stil en soepel. ----- JM Alexander


Helemaal tevreden. Hoogwaardige rollen. Kwaliteitsverf. Het is precies wat ik in gedachten had. Installatie verliep vlot. Ik ben erg trots op mijn eindresultaat. ---- Theresa M Wilhelm

Onderzoek