Badkamer staldeur hardware

Punt nr: TD908002A G2W
100 kg belasting
badkamer schuur deur hardware

Productdetails

Badkamer staldeur hardware

Door de hardware van de badkamerstaldeur te installeren, kunt u zichtbare pantryplanken in een verborgen ruimte veranderen. Dit betekent dat wanneer uw voorraadkast rommelig wordt, u eenvoudig de schuifdeuren van de voorraadkast kunt sluiten en toch het gevoel hebt dat uw ruimte geen totale ramp is. Schuifdeuren van pantry's kunnen op veel manieren worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.

Foto's

Proces —— Clearing

Ultrasoon reinigen is nodig voordat u de producten gaat monteren. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, hebben we de snijolie nodig, zodat het ervoor zorgt dat de olie in de producten blijft en een eenvoudige reiniging het niet volledig kan reinigen. Deze vlekken hebben invloed op het uiterlijk en het gebruik van het product, daarna zullen we een ultrasoon reinigingsapparaat gebruiken om deze vlekken en onzuiverheden te reinigen.

Service voor montage

Denk je dat de installatie moeilijk voor je is? Maak je geen zorgen, we hebben een gemakkelijke oplossing voor je. Slechts 10 minuten kan de installatie voltooien. Zwart en wit geplateerd staal is nu beschikbaar.

MOQ: 50 sets

pre-install barn door hardware.jpg

Onze garantie

1) 5 jaar (roestvrij staal). 1 jaar (schuurdeur en staal).

2) Garantie voor vervanging.

3) Uitstekende service na verkoop.

GETUIGENISSEN

De hardware kwam in goede staat aan en werd zonder problemen geïnstalleerd .———— Cosmo

De materialen en afwerking van dit product verdienen 5 sterren. De afwerking was onberispelijk. De rollen werken stil en soepel .————— JM Alexander

Helemaal tevreden. Hoogwaardige rollen. Kwaliteitsverf. Het is' is precies wat ik in gedachten had. De installatie verliep vlot. Ik ben erg trots op mijn eindresultaat .———— Theresa M. Wilhelm

Hot Tags: badkamer schuurdeur hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like