Schuur deur Hardware 10 Ft

schuur deur hardware 10 ft
Modelnummer: SS001C-GW
Toepassingen: Geschikt voor 8-12mm glas
Grootte: Geschikt voor ɸ25mm ronde spoor buis
Praat nu

Productdetails

Verstelbare dubbele binnen RVS glijdende schuur deur hardware 10 ft

Specificaties van de hardware van de schuur deur 10 ft

 • Modelnummer: SS001C-GW

 • Materiaal: SS304 of SS316

 • Afwerking: Geborsteld nikkel of Poolse voltooid

 • Max belasting: 100kgs

 • Pakket: Fabriek of retailpakket

 • Grootte: Geschikt voor ɸ25mm ronde spoor buis

 • Toepassingen: Geschikt voor 8-12mm glas

 • Toepassing: Douche / Office / woonwijk / Hotel / appartement


De hele set van schuur deur hardware 10 ft

文字介绍3747.png 

image.png


Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd is een professionele fabrikant van RVS deurbeslag schuifdeur met 25 jaar ervaring. We hebben een lange termijn relatie met de fabriek van de deur, kan een scala aan deuren worden gekozen. Bieden klanten één loket boodschappen via de combinatie van deur en hardware verkoop. De verkoop van losse onderdelen zal een driehoekige verantwoordelijkheid relatie hebben. Als er een probleem met bijpassende of installatie, zal de klant voelen dat de kwaliteit van het product isarme. Deuren en hardware gecombineerd verkoop zal helpen klanten elimineren veel zorgen, zoals (1) verkeerde installatiemethode, de installatie is niet sterk zal leiden tot het bijhouden van de vervorming (2)THij combinatie van deur en hardware verkoop,zalHelp die u opslaanelkeTimes.(3) Verminderen van de bouw fout en kunnen wij technische begeleiding.


文字介绍31240.png


  Werkstroom
 
文字介绍31254.png 

-Verwerkingstechnologie

Kwaliteit is ons leven. We proberen te houden doet het goed in elke procedure voor het maken van goede kwaliteit.


 • Frezen machine wordt gebruikt voor machinale bewerking hardware met een frees cutter, voornamelijk door de rotatie van de frezen cutter, grooving en boren van het oppervlak van producten. Huajian metaal Products CO., LTD gebruikt instrument frezen machine verwerken met professioneel verspanen hardware accessoires, en wij ook combineren met CNC numerical control machine, die een verscheidenheid van producten kan produceren. Zo hebben we grote voordelen in op maat gemaakte producten.

 • CNC is een soort van numerieke besturing machine, die kan gewoon de procedure van de verwerking; het maken van een stabiele kwaliteit, en verbeteren van de nauwkeurigheid van de verwerking.

 • Polijsten is een soort verwerkingstechnologie op het oppervlak van roestvast staal. Wij hebben twee soorten oppervlaktebehandeling die is van satijn en gepolijste afwerking. Satijn geborsteld is te maken van het oppervlak van roestvast staal produceren regelmatige lijn gevoel, en de spiegel is om het roestvast stalen oppervlak zo helder als de spiegel.

 • Ultrasone reiniging is een noodzakelijke stap voor het monteren van de producten. Wanneer we verwerken van de hardware van het roestvrij staal, we de snijolie, gebruiken moeten dus het tot de olie leiden zal blijft binnenkant van de producten, en eenvoudige reiniging kunt niet kan niet volledig schoon te maken. Deze vlekken zal van invloed zijn op het uiterlijk en het gebruik van het product, dan zullen we gebruiken ultrasoon schoonmaak machine om deze vlekken en verontreinigingen schoon. Ultrasone reiniging is superieur aan gemeenschappelijke reiniging, vooral op het complex, onregelmatige en geperforeerde producten, met behulp van ultrasone reiniging de ideale resultaat kunnen bereiken.


 文字介绍31288.png 
FAQ

Q: wat is de bi-afscheid schuur deur?

A: we noemen het ook "dubbele schuifdeur track systeem", het twee deur en dubbele hoeveelheid accessoires nodig.


V: wat als er is een probleem met wat ik heb besteld?

A: vertellen ons, dat we willen oplossen van eventuele problemen die u ondervindt. Wij staan achter alles wat we verkopen en wilt u tevreden bent met uw aankoop.


V: kan u ons monsters voor het controleren van de kwaliteit?

A: natuurlijk kan bieden, we zijn blij om te sturen u een monster binnen 7 dagen afhankelijk van de monsters van schuur deur stijl hardware in voorraad.

Onderzoek