Barn Door Closet Kit

Artikel nr: SS002WW
100 kg belasting
staldeur kast kit
Praat nu

Productdetails

Door de kast van de staldeurkast te installeren, kunt u de afgewerkte pantryplanken transformeren in een verborgen ruimte. Dit betekent dat wanneer je voorraadkamer rommelig wordt, je gewoon de schuifdeur van de pantry kunt sluiten en nog steeds het gevoel hebt dat je ruimte geen totale ramp is. Glijdende pantrydeuren kunnen op vele manieren worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.


Item nummer SS002WW
Materiaal AISI, hoogwaardig roestvrij staal 304 of 316
Nikkel inhoud Meer dan 8%
Af hebben Satijn of gepolijst, op maat
Laad capaciteit 100kgs
Pakket Fabrieksverpakking, polyzak met dozen in een doos
Poelie grootte

55 mm

MOQ 10 sets
Garantie 5 jaar kwaliteitsgarantie

foto's

barn door closet kit.jpg

barn door kit.jpgvoordelen

Ons staldeurspoor en hardware   voldoet aan de prestatie-eisen van ANSI / BHMA 156.14 (klasse 1) voor schuifdeuren met meer dan 100.000 cycli. De belangrijke reden is dat we een superieure lager gebruiken.

Dubbel NSK-lager in een van onze staldeurrollers. Het is een beroemd merk uit Japan. Magnetisch dragend staal, hardheid is 70, kan meer dan 100.000 keer worden gedraaid. Dat is de belangrijkste factor van onze 5 jaar garantie .


201809141608191290745.jpg

Productieproces

image.png


image.png


GETUIGENISSEN                                                               

De hardware is in goede vorm aangekomen en is zonder problemen geïnstalleerd. ---- Cosmo


Ik heb er twee gekocht; één voor een smalle linnenkastdeur in de badkamer en één voor de badkamerdeur. Dit item is zeer goed gemaakt en eenvoudig te installeren. Het ontwerp laat veel van de gangen toe om de rand van de deur te laten vallen waar u het wilt, en het mechanisme werkt zeer soepel. Ik heb een lastige, kieskeurige zakdeur in de badkamer vervangen door een van deze. Het is een dramatische verbetering en ik ben dol op de stijl. Ik heb er een eenvoudige holle kern binnendeur op gemonteerd en het werkt geweldig. Ik vind het ook leuk dat de deur heel dicht bij het deurkozijn kan komen, waardoor maximale privacy mogelijk is. Het is niet volledig gesloten, zoals een zak of scharnierende deur, maar afhankelijk van het deurkozijn kan het een zeer goede pasvorm hebben. Wees niet bang om een bredere deur te krijgen dan "noodzakelijk" om ook de privacy te maximaliseren. Ik gebruikte een 32-inch brede deur voor een 26-inch brede opening.

                                                                                                                                                                ----- Darryl Asher


De materialen en afwerking van dit product verdienen 5 sterren. De afwerking was foutloos. De rollen werken stil en soepel.

                                                                                                                                                                   ----- JM Alexander

Onderzoek