96 Inch Barn Door Hardware

Na tien minuten snelle installatie is veiligheid, soepelheid het beste. Het creatieve ontwerp van 96 Inch Barn Door Hardware geeft een levendige voorspelling van de vorm van de nieuwe trend.
Praat nu

Productdetails


Foshan Huajian Metal Products Co, Ltd is een professionele fabrikant van roestvrij stalen schuifdeurbeslag met 25 jaar ervaring. We hebben een langdurige relatie met de deurfabriek, er kan een verscheidenheid aan deuren worden gekozen. Bied klanten one-stop shopping door de combinatie van verkoop van deuren en hardware. De verkoop van afzonderlijke onderdelen heeft een driehoeksverantwoordelijkheidsrelatie. Als er een afstemmings- of installatieprobleem is, zal de klant van mening zijn dat de productkwaliteit slecht is. De gecombineerde verkoop van deuren en hardware zal klanten helpen veel zorgen weg te nemen, zoals (1) Verkeerde installatiemethode, de installatie is niet sterk en leidt tot spoorvervorming (2) De combinatie van verkoop van deuren en hardware helpt u om elk moment te besparen . (3) Bouwfouten verminderen en we kunnen technische begeleiding bieden.


Na tien minuten snelle installatie is veiligheid, soepelheid het beste. Het creatieve ontwerp van 96 Inch Barn Door Hardware geeft een levendige voorspelling van de vorm van de nieuwe trend.


Foto's voor 96 inch barn door hardware

badkamer barn deur hardware.jpg

badkamer barn deur hardware.jpg

soft close barn door roller.jpg


Proces - Clearing

Ultrasone reiniging is nodig om te stappen voordat de producten worden geassembleerd. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, moeten we de snijolie gebruiken, zodat de olie binnen in de producten blijft en een eenvoudige reiniging niet volledig kan worden schoongemaakt. Deze vlekken beïnvloeden het uiterlijk en het gebruik van het product. Vervolgens gebruiken we een ultrasone reinigingsmachine om deze vlekken en onzuiverheden te reinigen.


Pre-mount service


(1) Alle accessoires worden bevestigd met de montageplaat en het duurt 30 minuten om deze te voltooien. Als u de montageplaat niet gebruikt, duurt het 2 uur om het te installeren. Buitenlandse landen hebben een hoge arbeidsloon, de montageplaat zal u helpen om geld en tijd te besparen.

(2) Het zal u helpen bij het oplossen van installatieproblemen, zoals ongelijke muren, lege muren, enz. Bouwfouten verminderen.

(3) De installatiemethode is eenvoudig, niet-professionals kunnen ook zelf DIY maken.

MOQ: 50sets

pre-install barn door hardware.jpg


Onderzoek