8ft Barn Door Hardware

8ft schuurdeur hardware, frameloze houten deuren met een gewicht tot 120kg
* Elegant frameloos houten deursysteem dat een minimalistische look creëert
* 120kg systeem ontworpen voor deuren met een dikte van 8-12 mm
* Rollers zijn ontworpen om moeiteloos te lopen langs een geborsteld roestvrij stalen buisbaan

Productdetails

8ft Barn Door Hardware

Onze 8ft schuurdeurhardware maakt gebruik van hoogwaardig roestvrij staal. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-norm. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal is onder American Standard. Laten we het belangrijkste element binnenin introduceren.

De 8ft Barn Door Hardware is een elegant houten deursysteem dat zorgt voor een minimalistische uitstraling. Het is ontworpen voor deuren van 35-50mm dikte en een gewichtscapaciteit van 120kg.


Model NR. : TD908002A-1 G2W 11A-4


Rvs

Ons materiaal is strikt volgens de AISI-norm. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal is onder American Standard. onze standaard Nikkel is meer dan 7,8%. veel andere 304 roestvrij staal Nikkel is 7,5%-7,8%. In dezelfde staat is het beter bestand tegen roest.

Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, hoe groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid zijn erger. China's standaard C-inhoud is minder dan 0,12%, de Amerikaanse standaard is minder dan 0,08%. En de onze is onder de 0,06%. Alleen gemaakt door ingotstaal kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstofprijs van hardware voor buitenschuifdeuren is 2.000 -3.000 hoger dan normaal per ton.

Chroom, het kan de verhardbaarheid en slijtvastheid van staal verbeteren en kan de corrosiebestendigheid en antioxidanteffect van staal verbeteren. Het Cr-gehalte van onze grondstof is 17%-18%. En 15-16% is gemeenschappelijke inhoud in de materiële markt.


Verpakking & Levering

·  Fabrieksverpakking of verpakking in de detailhandel

·  Fabrieksverpakking: Elk onderdeel wordt apart verpakt. Elk onderdeel in een plastic of EPE zak, dan zet het in een binnendoos, eindelijk in een buitenste doos.

·  Retail Verpakking: Elk onderdeel in een doos. Elk onderdeel in een plastic of EPE zak, dan zet het in een EVA schuim met buitenste doos.

Retail Verpakking 2: Elk onderdeel in een doos, behalve de buis. Elk onderdeel in een plastic of EPE zak, dan zet het in een EVA schuim met buitenste doos. De buizen worden apart verpakt 5pcs in elke doos.


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: 8ft schuur deur hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like