8ft Barn Door Hardware

8ft schuurdeurbeslag, frameloze houten deuren met een gewicht tot 120kg
* Elegant frameloos houten deursysteem dat voor een minimalistische uitstraling zorgt
* 120kg-systeem ontworpen voor deuren met een dikte van 35-50 mm
* De rollen zijn ontworpen om moeiteloos langs een geborsteld roestvrij stalen buisprofiel te lopen
Praat nu

Productdetails


Onze 8ft staldeur hardware gebruikt hoogwaardig roestvrij staal. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-standaard. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal onder de Amerikaanse norm. Laten we het belangrijkste element erin introduceren.


De 8ft Barn Door Hardware is een elegant houten deursysteem dat voor een minimalistische uitstraling zorgt. Het is ontworpen voor deuren van 35-50 mm dikte en een draagvermogen van 120 kg.Materieel voordeel

image.png

Roestvrij staal

l onze mterial is strikt volgens AISI standaard. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal onder de Amerikaanse norm. onze standaard nikkel is meer dan 7,8%. veel andere 304 roestvrij staal nikkel is 7,5% -7,8%. In dezelfde staat, het is beter bestand tegen roest.

   l Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, des te groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid ervan zijn erger. China standaard C-gehalte is lager dan 0,12%, Amerikaanse standaard is lager dan 0,08%. En de onze is minder dan 0,06%. Alleen gemaakt van ingotsstaal kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstofprijs van hardware voor buitenschuifdeuren ligt 2000 - 3000 hoger dan gewoonlijk per ton.

    Chroom, het kan het hardingscapaciteit en de slijtvastheid van staal verbeteren en kan de corrosieweerstand en het antioxiderende effect van staal verbeteren. Cr-gehalte van onze grondstof is 17% -18%. En 15-16% is een gangbare inhoud op de materiële markt.

8ft barn door hardware.jpg

8ft barn door hardware

8ft barn door hardwarefoto's

8ft barn door hardware.jpg8ft barn door hardware.jpg


8ft barn door hardware8ft barn door hardware.jpg


Verpakking en levering

 

· Factory Packing of Retail Packing

· Factory Packing: elk onderdeel is apart verpakt. Elk onderdeel in een plastic of EPE zak, stop het dan in een binnendoos, eindelijk in een buitenverpakking.

· Retailverpakking: elk onderdeel in een doos. Elk onderdeel in een plastic of EPE-zak, plaats het dan in een EVA-schuim met omdoos.

Retail-verpakking 2: elk onderdeel in een doos behalve de buis. Elk onderdeel in een plastic of EPE-zak, plaats het dan in een EVA-schuim met omdoos. De buizen zijn apart verpakt 5 stks in elke doos.

Onderzoek