5 Ft schuifdeur hardware

Productdetails

Productnaam: 5 ft schuifdeuren schuur hardware

Hardware nummer: SS007

Merknaam: HUAJIAN

Plaats van herkomst: China

Materiaal: SUS 304 roestvrij staal.

Afwerking: satijn of gepolijst.

Verpakking: dozen of aangepast

Gebruikt voor houten deur met een dikte van 30 ~ 45 mm.

Aangepaste ontwerpen zijn welkom en OEM, ODM zijn acceptabel.

Max. gewicht: 200kgs.

Praat nu

Productdetails

Foshan Huajian Metal Products Co, Ltd is een professionele fabrikant van hardware voor schuifdeuren schuur hardware met 25 jaar ervaring. We hebben een langdurige relatie met de deurfabriek, er kan een verscheidenheid aan deuren worden gekozen. Stuur klanten one-stop shopping door de combinatie van verkoop van deuren en hardware. Dat helpt klanten om veel zorgen weg te nemen, zoals (1) Verkeerde installatiemethode, de installatie is niet sterk en zal leiden tot spoorvervorming. (2) Bouwfouten verminderen en wij kunnen technische begeleiding en ect verstrekken.


Productdetails

Productnaam: 5 ft schuifdeuren schuur hardware

Hardware nummer: SS007

Merknaam: HUAJIAN

Materiaal: SUS 304 roestvrij staal.

Oppervlaktebehandeling: satijn of gepolijst.

Kleur: natuurlijke kleur, aangepaste kleur moet het kleurenvoorbeeld opleveren

Verpakking: dozen

Gebruikt voor houten deur met een dikte van 30 ~ 45 mm.

Aangepaste ontwerpen zijn welkom en OEM, ODM zijn acceptabel.

Max. gewicht: 200kgs.

hardware voor buitenschuifdeuren door barn.jpg

Materieel voordeel

Roestvrij staal

  l onze mterial is strikt volgens AISI standaard. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal onder de Amerikaanse norm. onze standaard nikkel is meer dan 7,8%. veel andere 304 roestvrij staal nikkel is 7,5% -7,8%. In dezelfde staat, het is beter bestand tegen roest.

l Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, des te groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid ervan zijn erger. China standaard C-gehalte is lager dan 0,12%, Amerikaanse standaard is lager dan 0,08%. En de onze is minder dan 0,06%. Alleen gemaakt van ingotsstaal kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstofprijs van hardware voor buitenschuifdeuren ligt 2000 - 3000 hoger dan gewoonlijk per ton.

    Chroom, het kan het hardingscapaciteit en de slijtvastheid van staal verbeteren en kan de corrosieweerstand en het antioxiderende effect van staal verbeteren. Cr-gehalte van onze grondstof is 17% -18%. En 15-16% is een gangbare inhoud op de materiële markt.

hardware voor buitenschuifdeuren .PNG

Plastic kern

Onze plastic kern is gemaakt van massieve bar, die importeren uit Nieuw-Zeeland.


NSK-lager

Dubbel NSK-lager in een van onze staldeurrollers. Het is een beroemde merk van Japan. Magnetisch draagstaal, hardheid is 70, kan meer dan 100.000 keer worden gedraaid. Zoals we weten, gebruikt een roller maar één lager binnenin.


productshow

hardware voor buitenschuifdeuren door barn.jpg

hardware voor buitenschuifdeuren door barn.jpg


Verwerking technologie

Kwaliteit is ons leven. We proberen het bij elke procedure goed te blijven doen om goede kwaliteit te leveren.


Polijsten is een soort verwerkingstechnologie op het oppervlak van roestvrij staal. We hebben twee soorten oppervlaktebehandelingen die satijn en gepolijst zijn. Geborsteld satijn is om het oppervlak van roestvrij staal regelmatig lijngevoel te geven, en de spiegel moet het roestvrijstalen oppervlak zo helder maken als de spiegel.

Er zijn ook twee soorten polijstprocessen die we vaak gebruiken.1. Automatisch polijsten. 2. polijsten met de hand.

  • Automatisch polijsten: goede zachtheid en helder oppervlak, hoge werkintensiteit, maar zwaar vervuild, eenvoudig werkstuk, kleine en middelgrote producten kunnen niet worden verwerkt, glans verminderd, hoge investeringen en kosten en de glans kan niet lang blijven bestaan.

  • Handpolijsten: voor gepolijste afwerking kan het lang blijven en ook geschikt voor een complex werkstuk en hoogwaardige kleine en middelgrote producten, eenvoudig te bedienen. En het proces is stabiel waardoor de glans lang kan blijven, de producten kunnen massaproductie zijn. Minder vervuiling en lage kosten, het kan op grote schaal worden gebruikt.

Handmatig en automatisch polijsten heeft zijn eigen voordelen en kan niet worden vervangen. Daarom gebruiken we de combinatie van een automatische polijstmachine en polijsten met de hand. Dit maakt ons roestvrij staal dichter bij perfectie.
FAQ

Vraag: Hoe verkrijg ik de specifieke prijs voor één product?

A: De prijs wordt hoofdzakelijk bepaald door uw vereiste over model, afmeting, toebehoren, materiaal, kleur, hoeveelheid, gewilde levertijd etc. Een beste offerte zal worden gegeven op basis van uw specifieke vereiste.


Vraag: Wat is uw 5 ft-schuifdeurendeur?

A: We noemen het ook "dubbel schuifdeurrailsysteem", het heeft twee deuren en dubbele accessoires nodig.


Vraag: Hoeveel dagen kan ik het monster krijgen?
A: meestal 3 ~ 7 dagen. En we sturen de monsters door uw aangewezen koerier, bijvoorbeeld DHL, EMS.UPS, FEDEX EN TNT.


Vraag: Wat moet ik doen als er iets mis is met uw nieuw gekochte product?

A: Ten eerste moet u onze nazorgmedewerker de duidelijke foto's van de kapotte onderdelen sturen, zeker als het probleem door ons wordt veroorzaakt. Als dat het geval is, bieden we een vervangende bestelling aan.


Vraag: Hoe te onderhouden en schoon te maken?

A: Vermijd direct zonlicht en blootstelling en bijtende stoffen. Reinig met een zachte en halfdroge doek.

Onderzoek