Hardware-uitrusting voor binnenschuifdeur

deurschuifdeurbeslagset, frameloze houten deuren met een gewicht tot 120kg * Elegant frameloos houten deursysteem dat een minimalistisch uiterlijk creëert * 120kg systeem ontworpen voor deuren met een dikte van 35-50 mm * Rollers zijn ontworpen om moeiteloos langs een geborsteld roestvrij stalen buisvormig spoor te lopen. rechte schuifdeurbeslagset is een elegant houten deursysteem dat voor een minimalistische uitstraling zorgt. Het is ontworpen voor deuren van 35-50 mm dikte en een draagvermogen van 120 kg.
Praat nu

Productdetails

interieurschuurdeur-hardwarekit, frameloze houten deuren met een gewicht tot 120 kg


* Elegant frameloos houten deursysteem dat voor een minimalistische uitstraling zorgt

* 120kg-systeem ontworpen voor glazen deuren met een dikte van 8-12 mm

* De rollen zijn ontworpen om moeiteloos langs een geborsteld roestvrij stalen buisprofiel te lopen


interior barn door hardware kit.jpg interieur staldeur hardware kit
1 x ronde buis
2 x houten deur katrol
2 xDeurstop
4 x buis- en muurklem
2 x eindkap
1 x vloer gids


Productkarakter


1. materiaal: 304 roestvrij staal, 316 roestvrij staal

2. Diameter van de steunbalk: standaard D25 * 2,5 mm of D25 * 2 mm dikte

3. Lengte van de steunstang: als de deur ongeveer 800-1000 mm is, gebruiken we een steunbalk van 2000 mm. Als de dubbele schuifdeur is, is de lengte van de steunstang tweemaal zo groot als de breedte van de deur.

4. Finish: satijn / gepolijst (beslissen als onze klanten willen, we kunnen ook doen dark black, brons, platina, titanium etc gegalvaniseerd)

5.Glasgat: plat vasthouden / verzonken (zoals je wilt)

6.Glasdikte: 8mm / 10mm / 12mm (als de lengte meer dan deze drie grootte is, gelieve met onze verkoopmensen te bevestigen, omdat de delen samen met de glasdikte moeten gaan om te vergroten)

7. Pakket: standaard pakket PEP zak + witte doos, hele set verpakking EVA + witte doos, de steunstaaf zal helemaal alleen worden verpakt.Afbeeldingen


interior barn door hardware kit.jpg


interior barn door hardware kit.jpg


interior barn door hardware kit.jpg

interior barn door hardware kit.JPG


Inspectie


201809191646184107385.png

interior barn door hardware kit.jpg


Over ons


Foshan Huajian Metal Products CO., LTD. is krachtig, met vele jaren ervaring, gespecialiseerd in het bouwen van hardware productontwikkeling, productie, marketing, service als een van de hardware-ondernemingen. Het bedrijf is gevestigd in Foshan, Guangdong, met handig vervoer over water en over land en goed ontwikkelde import- en exportactiviteiten. Na een lange periode van niet-aflatende inspanningen, integreert onze fabriek moderne ontwerpconcepten en de voortdurende ontwikkeling van hightech, producten van materiaalselectie tot structuur krijgen strikte normen, zodat onze productkwaliteit, marketing en klantenservice blijven verbeteren. Onze producten 80% worden naar alle delen van de wereld geëxporteerd.


7 ft schuifdeuren schuurdeuren hardware

Hot Tags: interieur staldeur hardware kit, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like