Hangende schuifdeurrails

De klassieke hangende schuifdeurrails is een constante bestseller geweest en is een ontwerp dat vaak in de branche wordt gebruikt.
Praat nu

Productdetails


De klassieke hangende schuifdeurrails is een constante bestseller geweest en is een ontwerp dat vaak in de branche wordt gebruikt. Het ontwerp- en productieteam van Huajian Hardware heeft talloze uren besteed om ervoor te zorgen dat het ontwerp van de topbeugel glad en precies is en perfect werkt.PRODUCTDETAILS


hangende schuifdeur track.jpg Hangende schuifdeurrail
1 x ronde buis

2 x barn deur hanger

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergids


hangende schuifdeur track.jpg


VOORDEEL


Polijsten is een soort verwerkingstechnologie op het oppervlak van roestvrij staal. We hebben twee soorten oppervlaktebehandelingen die satijn en gepolijst zijn. Geborsteld met satijn is om het oppervlak van roestvrij staal regelmatig lijngevoel te geven, en de spiegel moet het roestvrijstalen oppervlak zo helder maken als de spiegel . Automatisch polijsten: goede gladheid en helder oppervlak, hoge werkintensiteit , maar zwaar vervuild, eenvoudig werkstuk , kleine en middelgrote producten kunnen niet worden verwerkt   glans verminderd, hoge investeringen en kosten en de glans kan niet lang blijven bestaan.


Handpolijsten: voor een gepolijste afwerking kan het lang blijven en ook geschikt voor een complex werkstuk en hoogwaardige kleine en middelgrote producten, eenvoudig te bedienen. En het gereedschap is stabiel waardoor de glans lang kan blijven, de producten kunnen massaal worden geproduceerd . Minder vervuiling en lage kosten, het kan op grote schaal worden gebruikt.


Gemonteerd plated


Als u denkt dat het een 'groot' project is dat u kunt installeren. We hebben ook een extra oplossing - vooraf installeren met montageplaat. Slechts 3 stappen die u moet doen.


1. Ja, de meeste staldeur sets staan op die plaat. Na het vinden van de juiste positie, hoeft u alleen maar onze gemonteerde plaat op de muur te installeren.

schuurdeur hardware met gemonteerde plated.jpg

2. Installeer de deurrol op de deur en plaats deze op de baan.

3. Installeer de vloergeleider in de juiste positie.


Kijk, zo eenvoudig. Met deze plaat, 10 min voor mij om een deur te installeren. Neem contact met me op voor meer informatie. admin@slidingdoorshardware.com

Onderzoek