Hangende schuifdeurrail

Het klassieke hangende railbeslag voor schuifdeuren is een constante bestseller en is een ontwerp dat vaak in de industrie wordt gebruikt.

Productdetails

images


Het klassieke hangende railbeslag voor schuifdeuren is een constante bestseller en is een ontwerp dat vaak in de industrie wordt gebruikt. Het ontwerp- en fabricageteam van Huajian Hardware' heeft talloze uren besteed om ervoor te zorgen dat het ontwerp van de topmontage slank, nauwkeurig en perfect functioneert.PRODUCTDETAILS

Hangende schuifdeurrail
1 x ronde buis

2 x staldeurhanger

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergeleiderVOORDEEL

Polijsten is een soort verwerkingstechniek op het oppervlak van roestvrij staal. We hebben twee soorten oppervlaktebehandeling: satijn en gepolijste afwerking. Satijn geborsteld is om het oppervlak van roestvrij staal een regelmatig lijngevoel te geven, en de spiegel is om het roestvrijstalen oppervlak zo helder te maken als de spiegel. Automatisch polijsten: goede gladheid en helder oppervlak, hoge werkintensiteit, maar zwaar vervuild, eenvoudig werkstuk, kleine en middelgrote producten kunnen niet worden verwerkt glansvermindering, hoge investeringen en kosten, en de glans kan niet lang blijven.


Handpolijsten: voor een gepolijste afwerking kan het lang blijven staan ​​en ook geschikt voor een complex werkstuk en hoogwaardige kleine en middelgrote producten, eenvoudig te bedienen. En het proces is stabiel waardoor de glans lang kan blijven, de producten kunnen in massa worden geproduceerd. Minder vervuiling en lage kosten, het kan op grote schaal worden gebruikt.


Gemonteerd verguld

Als je denkt dat het' sa" grote" project voor u om te installeren. We hebben ook een extra oplossing - pre-installatie met montageplaat. Slechts 3 stappen die u hoeft te doen.


1. Ja, de meeste staldeursets staan ​​op dat bord. Nadat u de juiste positie heeft gevonden, hoeft u alleen onze gemonteerde platen aan de muur te installeren.

barn door hardware with mounted plated.jpg

2. Installeer de staldeurroller op de deur en plaats deze vervolgens op de baan.

3. Installeer de vloergeleiding in de juiste positie.


Kijk, zo gemakkelijk. Met deze plaat, 10 minuten voor mij om één deur te installeren. Neem gewoon contact met mij op voor meer details. admin@slidingdoorshardware.com


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: hangende schuifdeurrail, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like