Staldeuren met hardwarekit

staldeuren met hardwarekit
Praat nu

Productdetails


Foshan Huajian Hardware Products Co., Ltd. staldeuren met hardwarekit produceert voornamelijk enkele middelgrote en hoogwaardige decoratieve hardwareproducten:

1, handvat, handvat slot: roestvrij staal materiaal, grote lading 15-20 dagen

2, eenvoudige douchekamer: eenvoudige doucheruimte met roestvrijstalen fittingen; aluminium doucheruimte; verschillende stijlen: flatscreen, vierkant, rechthoekig, rechthoekig gebogen, rond, ruitvormig, gevormd, waaiervormig, volledig gebogen. Gebruiksvriendelijk ontwerp volgens de behoeften van de klant, volledig in lijn met de behoeften van de klant. ongeveer 15 dagen.

3, roestvrij stalen schuifdeuraccessoires: katrollen, buisklemmen, stoppers, schommels, geleiders, glasconnectoren, enz., Ongeveer 15 dagen.

4, roestvrij stalen draaideur fittingen, bovenste as, een onderste as, scharnier, ongeveer 15 dagen.

5, roestvrij staal reclame nagels, een verscheidenheid aan maten en stijlen, volgens de behoeften van de klant in kaart brengen, monsterverwerking, materiaal: 304 en 316, oppervlaktebehandeling: schuren of helder. 10-15 dagen of zo.Hoe een goede doucheruimte kiezen?


staldeuren met hardwarekit


Waarom is de doucheruimte binnen een paar jaar kapot? Roots zijn hier

staldeuren met hardwarekit

De doucheruimte is een must voor het hotelproject. Het doel is om nat en droog te scheiden, om de nattigheid van de hele badkamer te vermijden, om de veiligheid van klanten te beschermen, en wat nog belangrijker is, de douchekamer zal het hotel er luxueuzer laten uitzien. De doucheruimte mislukt echter vaak in een bepaalde periode en het glijden is niet soepel, enz., Het geluid is groot en zelfs de roest is aanwezig, wat aangeeft dat de doucheruimte niet is geselecteerd. Sommige schijven van slechte kwaliteit zijn niet alleen slecht bestand tegen water, gladheid is niet gegarandeerd, maar kan ook afvallen wanneer ze worden blootgesteld aan een relatief grote externe impact, met veiligheidsgevaren tot gevolg!


Als u wilt dat de kwaliteit van de doucheruimte wordt gegarandeerd, let dan op de volgende punten!


1, kijk naar de katrol

Katrol: De katrol is het belangrijkste punt van de hele schuifdeur. De katrol kan de levensduur en de veiligheid van de schuifdeur rechtstreeks beïnvloeden. We moeten kijken naar het materiaal van de katrol en de afdichting van de wielzitting. Ten eerste moet de wielzitting van de poelie materialen gebruiken die bestand zijn tegen druk en zwaar, zoals roestvrij staal 304 en hoogwaardige synthetische materialen. De tweede wielzitting heeft een goede afdichting en de waterdamp is niet gemakkelijk in het wiel te brengen. De zachtheid is gegarandeerd. De riemschijf en de baan moeten nauw op elkaar zijn afgestemd, de opening is klein en het valt niet gemakkelijk om eraf te vallen wanneer het wordt blootgesteld aan de externe kracht om een veiligheidsongeval te voorkomen. De poelie die wordt gebruikt door de spline-hardware is gemaakt van Amerikaans standaard 304 roestvrij staal, dat 8 stuivers bevat. Het heeft goede anti-roestprestaties. Het lager keurt NSK-lager goed dat uit Japan wordt ingevoerd. Het kan 300.000 keer heen en weer worden gedraaid. De buitenste ring van de katrol wordt geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland. Het POM-rubberwiel is na 100.000 round-trip tests helderder en soepel.

2, kijk naar het materiaal

Het materiaalprobleem heeft een beslissende invloed op de houdbaarheid van de douchekamer. De algemene materialen voor de doucheruimte zijn koper, aluminium en roestvrij staal. De hardheid van koper is erg laag en de roestvrijstalen doucheruimte is duurder dan de aluminium doucheruimte. De doucheruimte is niet groot, hoewel de eenmalige investering hoger is, in termen van veiligheid en levensduur, heeft het roestvrij staal een hoge kostenprestatie. Opgemerkt moet worden dat veel kleine merken op de markt inspelen op de voorkeur van de consument voor roestvrij staal. Ze gebruiken laagwaardig roestvrij staal of laagwaardig roestvrij staal als het belangrijkste materiaal om zich uit te geven als 304 roestvrij staal om consumenten te misleiden. Deze zogenaamde roestvrije staalsoorten voldoen helemaal niet aan de kwaliteitsvereisten van roestvrij staal 304 en het is gemakkelijk te roesten en te corroderen wanneer het wordt gebruikt in sanitair.

Hardware-accessoires lijken onopvallend, maar de rol kan niet worden genegeerd, is de sleutel tot de algehele stabiliteit van de doucheruimte. De hardware-accessoires zijn voornamelijk koper, aluminium en roestvrij staal. Onder hen is 304A roestvrij staal de beste keuze, gevolgd door koper. Net als de slechte kwaliteit van het deurscharnier is het aantal schakelaars van de glasdeur te groot, het is gemakkelijk door te buigen of zelfs kwijt te raken, dat is een veel voorkomend verschijnsel, tenslotte een punt voor de prijs. De prijs van de roestvrijstalen doucheruimte is hoger dan die van de aluminium doucheruimte, maar de levensduur is veel langer.


3, kijk naar het glas

Bij gehard glas met een CCC-markering, als dat niet het geval is, is het gewoon glas. De identificatiemethode: gebruik een mes om een 3C-markering te schrapen, als het nep is, is het gemakkelijk af te schrapen, het is niet gemakkelijk om te schrapen. Omdat het erop gedrukte 3C-label moeilijk valt na het betreden van de ontlaatoven, wordt het afgedrukt als het wordt geschraapt.

IMG_0566.JPG

Alleen deze drie punten zijn vooral belangrijk voor de levensduur van de doucheruimte. Het houdt verband met de veiligheid van ons baden en we moeten het niet negeren. Kies een veilige en betrouwbare doucheruimte om uw bad completer te maken.

Hoeveelheid productenstaldeuren met hardwarekit

staldeuren met hardwarekit

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x buffer

2 x eindstuk
1 x vloergids

barn doors with hardware kit

barn doors with hardware kit

barn doors with hardware kit

barn doors with hardware kit


Vergelijking van onze producten met onze collega's


staldeuren met hardwarekit
Hot Tags: staldeuren met hardwarekit, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like