Schuurdeuren met hardwarekit

schuurdeuren met hardwarekit

Productdetails

Foshan Huajian Hardware Products Co. Ltd. produceert voornamelijk schuurdeuren met hardwarekit:

1. Handvat, handvat slot: roestvrij stalen materiaal, grote lading 15-20 dagen

2. Eenvoudige doucheruimte: eenvoudige doucheruimte met roestvrijstalen fittingen; aluminiumlegering doucheruimte; verschillende stijlen: flatscreen, vierkant, rechthoekig, rechthoekig gebogen, rond, diamantvormig, gevormd, waaiervormig, volledig gebogen. Gebruiksvriendelijk ontwerp volgens de behoeften van de klant, volledig in lijn met de behoeften van de klant. ongeveer 15 dagen.

3. Roestvrijstalen schuifdeuraccessoires: katrollen, pijpklemmen, stoppers, schommels, geleiders, glasaansluitingen, enz., ongeveer 15 dagen.

4. Roestvrij stalen zwenkdeur fittingen, bovenste schacht, een lagere schacht, scharnier, ongeveer 15 dagen.

5. Roestvrij stalen reclame nagels, een verscheidenheid van maten en stijlen, volgens de klant moet in kaart brengen, monster verwerking, materiaal: 304 en 316, oppervlaktebehandeling: schuren of helder. 10-15 dagen of zo.

Hoe kies je een goede doucheruimte?

Waarom is de doucheruimte over een paar jaar kapot? Wortels zijn hier

De doucheruimte is een must voor het hotelproject. Het doel is om de natte en droge scheiden, om de nattigheid van de gehele badkamer te voorkomen, om de veiligheid van klanten te beschermen, en nog belangrijker, de douche ruimte zal het hotel kijken meer high-end. Echter, de douche ruimte vaak mislukt in een periode van tijd, en het glijden is niet glad, enz., het lawaai is groot, en zelfs de roest aanwezig is, wat aangeeft dat de doucheruimte niet is geselecteerd. Sommige katrollen van slechte kwaliteit zijn niet alleen slecht in waterbestendigheid, gladheid is niet gegarandeerd, maar kan ook afvallen wanneer ze worden blootgesteld aan relatief grote externe impact, wat resulteert in veiligheidsrisico's!

Als u wilt dat de kwaliteit van de doucheruimte gegarandeerd is, let dan op de volgende punten!

1, kijk naar de katrol

Katrol: De katrol is het belangrijkste punt van de gehele schuifdeur. De katrol kan direct invloed hebben op het leven en de veiligheid van de schuifdeur. We moeten kijken naar het materiaal van de katrol en de afdichting van de wielstoel. Ten eerste moet de wielkast van de katrol materialen gebruiken die bestand zijn tegen druk en zwaar, zoals 304 roestvrij staal en hoogwaardige synthetische materialen. De tweede rolstoel heeft goede afdichtingsprestaties en de waterdamp is niet eenvoudig in het wiel te komen. De gladheid is gegarandeerd. De katrol en de baan moeten nauw worden afgestemd, de kloof is klein, en het is niet gemakkelijk om af te vallen wanneer onderworpen aan de externe kracht om een veiligheidsongeval te voorkomen. De katrol gebruikt door de spline hardware is gemaakt van Amerikaanse standaard 304 roestvrij staal, met 8 nikkels. Het heeft goede anti-roest prestaties. Het lager keurt NSK lager goed dat uit Japan wordt ingevoerd. Het kan 300.000 keer heen en weer gedraaid worden. De buitenste ring van de katrol wordt geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland. POM rubberen wiel, na 100.000 retourtests, is helderder en glad.

2, kijk naar het materiaal

Het materiaalprobleem heeft een beslissend effect op de houdbaarheid van de doucheruimte. De algemene materialen voor de doucheruimte zijn koper, aluminium en roestvrij staal. De hardheid van koper is zeer laag, en de roestvrijstalen doucheruimte is duurder dan de aluminium doucheruimte. De doucheruimte is niet groot, hoewel de eenmalige investering hoger is, in termen van veiligheid en levensduur, het roestvrij staal heeft een hoge kosten prestaties. Opgemerkt moet worden dat veel kleine merken op de markt tegemoet te komen aan de voorkeur van de consument voor roestvrij staal. Ze gebruiken laagwaardig roestvrij staal of laagwaardig roestvrij staal als belangrijkste materiaal om 304 roestvrij staal na te bootsen om consumenten te misleiden. Deze zogenaamde roestvrij staal het voldoet niet aan de kwaliteitseisen van 304 roestvrij staal op alle, en het is gemakkelijk te roesten en corroderen bij gebruik in sanitair.

Hardware accessoires lijken onopvallend, maar de rol kan niet worden genegeerd, is de sleutel tot de algehele stabiliteit van de doucheruimte. De hardware accessoires zijn voornamelijk koper, aluminium en roestvrij staal. Onder hen, 304A roestvrij staal is de beste keuze, gevolgd door koper. Net als de slechte kwaliteit van de deur scharnier, het aantal glazen deur schakelaars is te groot, is het gemakkelijk te verzakken of zelfs te ontdoen van dat is een gemeenschappelijk optreden, immers, een punt voor de prijs. De prijs van de roestvrijstalen doucheruimte is hoger dan die van de aluminium doucheruimte, maar de levensduur is veel langer.

3, kijk naar het glas

Met gehard glas met een CCC-markering, zo niet, het is gewoon glas. De methode van identificatie: gebruik een mes om een 3C-merk te schrapen, als het nep is, is het gemakkelijk om af te schrapen, het is niet gemakkelijk om af te schrapen. Omdat de 3C merk gedrukt op het zal moeilijk zijn om te vallen na het invoeren van de tempering oven, en het zal worden afgedrukt als het wordt geschraapt.

IMG_0566.JPG

Alleen deze drie punten zijn vooral belangrijk voor het leven van de doucheruimte. Het heeft te maken met de veiligheid van ons baden, en we mogen het niet negeren. Zorg ervoor dat u een veilige en betrouwbare doucheruimte te kiezen om uw bad meer compleet.


Hoeveelheid producten

schuurdeuren met hardwarekit

1 x Ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x Buffer

2 x Eindstuk
1 x Vloergids

Vergelijking van onze producten met onze collega'ssign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: schuurdeuren met hardwarekit, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like