Schuurdeur stijl schuifdeurbeslag

schuur deur stijl schuifdeur hardware
Praat nu

Productdetails

Model: schuur deur stijl schuifdeur hardware. TD908018B D70 Pakket Belangrijkste materiaal van het product: (1), het belangrijkste materiaal: Amerikaanse standaard 304 roestvrij staal, gedefinieerd door internationale normen, met 18 chroom, met 8 nikkel (gewone nationale standaard 304 roestvrij staal bevat slechts 6 nikkel). Het kan voldoen aan de eisen van alle Europese en Amerikaanse klanten door middel van verschillende corrosiebestendigheidstests. Geschikt voor waterige gebieden in doucheruimten en kustgebieden met een hoog zoutgehalte. (2). Lager: Selecteer NSK-lager geïmporteerd uit Japan. Na het testen kan de frequentie tot 300.000 keer heen en weer worden geroteerd. Op één wiel plaatsten we twee lagers, die de stabiliteit en de draagkracht van het ophangwiel sterk verbeterden, en onze lagers ook. Het was roestbestendig en 100 uur onder de zoutsproeitest niet geroest. (3), rubberen wiel: een selectie van Nieuw-Zeelandse geïmporteerde POM massieve staaf, zwart wiel verwerkt door POM-staafmachine, POM staat bekend als "Sai Gang". Hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte en stijfheid. Slijtvast en zelfsmerend. Het heeft een sterke slagvastheid, goede milieubelasting en goede weerstand tegen organische oplosmiddelen. Omdat onze massieve staven dicht zijn, zullen ze bij volgend gebruik vloeiender en gladder zijn.

Hoeveelheid productenschuur deur stijl schuifdeur hardware

staldeuruitrusting

1 x ronde buis

4 x katrol

2 x buishouders

2 x glazen clip

2 x eindstuk
1 x vloergids

barn door style sliding door hardware

barn door style sliding door hardware

barn door style sliding door hardware


barn door style sliding door hardware


barn door style sliding door hardware


barn door style sliding door hardware


barn door style sliding door hardware


5 tips voor het ontwerpen van een premium roestvrijstalen douchecabine

schuur deur stijl schuifdeur hardware


Misschien overweeg je nog wat voor soort materiaal wordt gebruikt voor de schuifdeurbeslag. Als u een goede kwaliteit wilt, moet u voor roestvrij staal kiezen. Roestvrij staal is verdeeld in 216 roestvrij staal, 304 roestvrij staal, 316 roestvrij staal, enz. De meest kosteneffectieve en kwaliteit. Het is noodzakelijk om 304 roestvrij staal te kiezen. Het standaard 304 roestvrij staal bevat 8 nikkel en 18 chroom, wat een goede oplossing is voor roest en corrosie.

Dit is de belangrijkste reden waarom we voor roestvrij staal kiezen.


1. Gebruik roestvrijstalen doucheruimte-accessoires


De gemiddelde badkamer, vooral de douche, is de twee meest gebruikte ruimtes in een familie- of hotelkamer. Niet alleen worden ze heel goed gebruikt, maar vanwege hun functie worden ze onderworpen aan een vochtige, vochtige omgeving, vooral op materialen.


Dit is een toevluchtsoord, zelfs als je een 'in en uit' kleine douche bent, je zou toch mooi en van hoge kwaliteit moeten worden, de meeste mensen brengen veel tijd door in de badkamer, of je nu een nieuw gebouw bouwt of verbouwt, je bent Het kost veel geld en het zou de prijs moeten krijgen die je betaalt! Opties van hogere kwaliteit gaan meestal langer mee en presteren beter dan koopjes.


Hier wordt het extra geld besteed aan materialen zoals douchecabines in roestvrij staal, glas en ondoordringbare douchetegels. Niet alleen hebben hoogwaardige materialen in de loop der jaren minder slijtage, maar ze zijn ook eenvoudiger schoon te maken en te onderhouden.


2. Gebruik een glazen deur


Het beste ontwerp van de douche benadrukt het glas. Glas geeft niet alleen een hoogwaardig ontwerp weer, maar als materiaal reinigt het ook het licht door de badkamer om de ruimte groter te maken. Het glas toont ook mooi een van de mooiste kenmerken van de superieure douchetegels.


Bovendien tonen glazen douches, vooral frameloze systemen, de douchetegels, zelfs als de bezoeker de douche niet echt gebruikt. Houd rekening met schuifdeurbeslag voor frameloze glazen douchewanden. Een schuifdeurdouchesysteem vermindert ook het speciale belang van dode ruimte in de badkamer als gevolg van het verplaatsen van de deur. Roestvrijstalen doucheruimte


Ruimte is belangrijk voor doucheruimtes, en het voordeel van schuifdeuren is om ruimte te besparen!


3, licht


Licht is een belangrijke factor bij het ontwerp van succesvolle douches. Over het algemeen moet een goed verlichte badkamer, vooral een douche, een specifieke stemming overbrengen - dit is een van de weinige kamers in het huis waar mensen zichzelf moeten opsluiten, dus het moet als een toevluchtsoord worden ontworpen. Er is een lange weg om dit gevoel te passeren, en de koning van elke badkamerverlichtingsoplossing is natuurlijk licht.


In de gemiddelde badkamer is natuurlijk licht altijd beter, maar hoe lichter hoe beter! Afhankelijk van de grootte van de douche, worden er ten minste twee bovenlichten geplaatst. Gebruik in de grote ruimte van de badkamer blikjes en kaptafels. Zet alles op een aparte schakelaar voor een betere controle. Overweeg ook het dakraam. Dit is een geweldige manier om niet alleen meer licht naar de badkamer te brengen, maar ook om de natuurlijke blauwe lucht en de sterren van de dag te brengen; de spiegel helpt ook om licht door de badkamer en douche te verspreiden. Het is ook een goed idee om een verscheidenheid aan armaturen in de badkamer te gebruiken, inclusief taken, hoogtepunten, decoraties en flitsen om de gewenste ambiance te bereiken en bepaalde badruimtefuncties te accentueren, zoals douches.4, met behulp van betegelde tegels


Douchetegels kunnen geen bijzaak zijn. Een van de belangrijkste voordelen van het frameloze glazen douchesysteem is dat het organische het titelthema uitbreidt naar de doucheruimte, of iets anders doet om de douche populair te maken, of om de hele ruimte groter te laten voelen.


Plaats op de hoofdverdieping de tegels in de richting van de visuele uitbreidingsruimte om deze groter te laten lijken en probeer, ondanks het proberen en de realiteit van de langzamere bal, de douchegebieden in de muren te ontwerpen voor een beter kwaliteitsgevoel. Deze moeten dezelfde tegels hebben als de rest van de doucheruimte voor een uniform ontwerp. Horizontale stenen muren met volledige wand worden aanbevolen om extra dramatisch effect en netheid te bieden.


5. Plan uw lay-out


Een goed ontworpen douche brengt een gevoel van kwaliteit over. Als de ruimte niet goed werkt, zelfs als deze over hoogwaardige functies beschikt, voelt deze niet als een schuilplaats. Het grootste probleem met frameloze doucheruimten is dat ze niet waterdicht zijn en dat de douche zelf zo ontworpen moet zijn dat water kan weglopen.


Zorg er ook voor dat uw douche minstens 3 x 3 voet van het sta-oppervlak heeft. Volgens statistieken zijn de meeste mensen 24 tot 30 centimeter van de muur verwijderd tijdens het douchen. Maak de ruimte groot genoeg om comfortabel onder de douche te staan zonder in de muur te moeten gieten, wat de sleutel is tot een kwaliteitsbeleving.Eindelijk, hoewel het een beetje detail lijkt, bedenk dan waar je de handdoekstang of haak hangt.


Houd ten minste één standaard wandbreedte aan beide zijden van de douche, zodat u ten minste één handdoek kunt ophangen, zodat u de handdoek kunt pakken en pakken.


Foshan Huajian Hardware Products Co, Ltd is een professionele fabrikant van roestvrijstalen douche hardware garnituren, glazen schuifdeurbeslag en roestvrij stalen ophangwielen. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en worden geëxporteerd naar Europa, Amerika en andere landen. Neem dan gerust contact met ons op. !Bron: Foshan Huajian Hardware Products Co., Ltd.


Hot Tags: schuur deur stijl schuifdeur hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like