Schuur Deur Lopers

schuurdeurlopers

Productdetails

Misschien bent u nog steeds overweegt wat voor soort materiaal wordt gebruikt voor de schuifdeur hardware. Als u een goede kwaliteit wilt, moet u kiezen voor roestvrij staal. Roestvrij staal is verdeeld in 216 roestvrij staal, 304 roestvrij staal, 316 roestvrij staal, enz. Het is noodzakelijk om 304 roestvrij staal te kiezen. De standaard 304 roestvrij staal bevat 8 nikkel en 18 chroom, wat een goede oplossing is voor roest en corrosie.

PRODUCTINTRODUCTIE

Model: TD908018B-1

schuurdeurlopers

Vast aan glasverbinding

Laadvermogen: 120kg

Gebruik elliptische rail: 19 * 34mm

Glasdikte: 8mm, 10mm, 12mm

hoofdmateriaal:

1, Amerikaanse standaard 304 roestvrij staal (Bevat 8 nikkels, 18 chroom en zoutgehalte minder dan 0,06%)

2, Japan geïmporteerde NSK lagers

Na het testen kan het meer dan 300.000 keer heen en weer gedraaid worden. Het belangrijkste materiaal van NSK lager is lager staal, dat de kenmerken van groot lager en glad glijden heeft.

3, Nieuw-Zeeland geïmporteerd POM rubberen wiel

Nieuw-Zeeland geïmporteerde POM vaste ring: De buitenste ring van ons lager is zwart wiel bewerkt door POM staaf machine. POM staat bekend als "super staal" of "zeil staal", hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte, en stijfheid. Slijtvast en zelfsmerend. Het heeft een sterke impact weerstand, goede weerstand tegen het milieu, en een goede weerstand tegen organische oplosmiddelen. Door de hoge dichtheid van onze vaste staven, hoe soepeler en soepeler het daaropvolgende gebruik, hoe soepeler het gebruik.

Hoeveelheid producten

schuurdeurapparatuur

1 x Ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x Buffer

2 x Eindstuk
1 x Vloergids

Wat zijn de voordelen van schuiven roestvrij staal met roestvrij staal?

De standaard 304 roestvrij staal bevat 8 nikkel en 18 chroom, wat een goede oplossing is voor roest en corrosie. Dit is de belangrijkste reden waarom we voor roestvrij staal kiezen.

Deze elementen van de voet zijn geschikt voor gebruik in gebieden met vocht. Daarom maakt roestvrij staal perfecte douchebehuizingen of schuurdeurfittingen.

Vanwege de duurzaamheid en roestbestendigheid wordt roestvrij staal gebruikt in materialen voor institutionele, commerciële keukens, kookgerei, serviesgoed en chirurgische apparatuur. Dit komt omdat roestvrij staal geen poriën of scheuren heeft en geen vuil, vuil of bacteriën kan verwijderen.

Aantrekkelijk uiterlijk

Roestvrij staal is aantrekkelijk, en het heeft twee soorten oppervlaktebehandelingen, een schuurt (borstelen effect) en de andere is polijsten (spiegeleffect). Wil je nog eens kijken? Technologie introduceert poeder coatings (kleur beschermende laag, toegepast op het oppervlak en verwarmd), kan elke kleur of PVD (coating kleur en infiltreren het materiaal tijdens het bakken)

Kijk naar het installatie-effect van roestvrijstalen fittingen

Onze tweekoppige katrollen kunnen minstens 200KG deuren dragen.

Doucheruimte schuifdeur effect

Sommige dingen verouderen met de leeftijd, maar roestvrij staal veroudert niet. De glazen douchedeuren in de nieuwe woningen en renovaties zullen er naar verwachting voor zorgen dat de hardware van uw volgende project er niet alleen goed uitziet, maar ook zorgvuldig is ontworpen.

Eenvoudig schoon te maken

Als het roestvrij staal vuil is, maak je geen zorgen, spuit gewoon het wasmiddel op de doek en je het gemakkelijk krijgen zonder sporen achter te laten. Misschien wilt u elk oppervlak reinigen en desinfecteren om gezond, gelukkig en glimlachend te blijven.


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: schuurdeurlopers, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like