Schuurdeur lopers

schuur deur lopers
Praat nu

Productdetails

Misschien overweeg je nog wat voor soort materiaal wordt gebruikt voor de schuifdeurbeslag. Als u een goede kwaliteit wilt, moet u voor roestvrij staal kiezen. Roestvrij staal is verdeeld in 216 roestvrij staal, 304 roestvrij staal, 316 roestvrij staal, enz. Het is noodzakelijk om 304 roestvrij staal te kiezen. Het standaard 304 roestvrij staal bevat 8 nikkel en 18 chroom, wat een goede oplossing is voor roest en corrosie.

PRODUCT INTRODUCTIE

Model: TD908018B-1

schuur deur lopers

Vast aan glasaansluiting

Laadvermogen: 120kg

Gebruik een elliptische rail: 19 * 34 mm

Glasdikte: 8 mm, 10 mm, 12 mm

hoofd materiaal:

1, Amerikaans standaard 304 roestvrij staal (bevat 8 vernikkingen, 18 chroom en zoutgehalte minder dan 0,06%)

2, Japan geïmporteerd NSK lagers

Na het testen kan het meer dan 300.000 keer heen en weer worden gedraaid. Het belangrijkste materiaal van NSK-lager is dragend staal, dat de kenmerken van het grote lager en het vlotte glijden heeft.

3, Nieuw-Zeeland geïmporteerd POM-rubberen wiel

Nieuw-Zeeland geïmporteerde POM massieve ring: de buitenste ring van ons lager is zwart wiel bewerkt door POM rod machine. POM staat bekend als "superstaal" of "zeilstaal", hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte en stijfheid. Slijtvast en zelfsmerend. Het heeft een sterke slagvastheid, goede milieubelasting en goede weerstand tegen organische oplosmiddelen. Vanwege de hoge dichtheid van onze massieve staven, wordt het gebruik soepeler en soepel naarmate het later wordt gebruikt.

Hoeveelheid producten

staldeuruitrusting

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x buffer

2 x eindstuk
1 x vloergids

Wat zijn de voordelen van glijdend roestvrij staal met roestvrij staal?

Het standaard 304 roestvrij staal bevat 8 nikkel en 18 chroom, wat een goede oplossing is voor roest en corrosie. Dit is de belangrijkste reden waarom we voor roestvrij staal kiezen.

Deze elementen van de voet zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Daarom maakt roestvrij staal perfecte doucheafsluitingen of staldeurbeslag.

Vanwege de duurzaamheid en roestbestendigheid wordt roestvrij staal gebruikt in materialen voor institutionele, commerciële keukens, kookgerei, vaatwerk en chirurgische apparatuur. Dit komt omdat roestvrij staal geen poriën of scheuren heeft en geen vuil, vuil of bacteriën kan verwijderen.

Aantrekkelijk uiterlijk

Roestvast staal is aantrekkelijk en heeft twee soorten oppervlaktebehandelingen, één is schuren (poetseffect) en de andere is polijsten (spiegeleffect). Wil je nog een kijkje? Technologie introduceert poedercoatings (kleurbeschermingslaag, aangebracht op het oppervlak en verwarmd), kan elke kleur of PVD zijn (coatingkleur en het materiaal infiltreren tijdens het bakken)

Kijk naar het installatie-effect van roestvrijstalen fittingen

Onze dubbele katrollen kunnen minstens 200KG deuren dragen.

Douche schuifdeur effect

Sommige dingen verouderen met de leeftijd, maar roestvrij staal wordt niet ouder. De glazen douchedeuren in de nieuwe huizen en renovaties zullen naar verwachting ervoor zorgen dat de hardware van uw volgende project er niet alleen mooi uitziet, maar ook zorgvuldig is ontworpen.

Makkelijk schoon te maken

Als het roestvrij staal vuil is, hoeft u zich geen zorgen te maken, spuit het reinigingsmiddel gewoon op de doek en u kunt het gemakkelijk pakken zonder sporen na te laten. U kunt elk oppervlak reinigen en desinfecteren om gezond, gelukkig en glimlachend te blijven.

Hot Tags: schuur deur lopers, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like