Staldeurbeslag 8ft

Onze staldeur hardware 8ft gebruikt hoogwaardig roestvrij staal. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-standaard. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal onder de Amerikaanse norm.
Praat nu

Productdetails

Onze staldeur hardware 8ft gebruikt hoogwaardig roestvrij staal. Ons materiaal is strikt volgens de AISI-standaard. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal onder de Amerikaanse norm.

barn door hardware 8ft.png

Nikkel, hoofdfunctie van dit element is roestbestendig. China Standaard Ni-gehalte is 7,5% -7,8% en onze standaard is meer dan 7,8%. In dezelfde staat, en het zal geen roest krijgen in 2 - 3 jaar als het gemaakt is van China standaard roestvrij staal. We beloven dat onze hardware voor schuurdeuren 8ft een dubbele levensduur heeft .

Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, hoe groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid ervan zijn erger. China standaard C-gehalte is lager dan 0,12%, Amerikaanse standaard is lager dan 0,08%. En de onze is minder dan 0,06%. Alleen gemaakt van ingotsstaal kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstofprijs van hardware van de staldeur 8ft is 2.000 - 3.000 hoger dan gewoonlijk per ton.


Chroom, het kan het hardingscapaciteit en de slijtvastheid van staal verbeteren en kan de corrosieweerstand en het antioxiderende effect van staal verbeteren. Cr-gehalte van onze grondstof is 17% -18%. En 15-16% is een gangbare inhoud op de materiële markt.


PRODUCT INTRODUCTIE


barn door hardware 8ft.jpg

Staldeurbeslag 8ft

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergids


Deze staldeurbeslag 8ft is zowel geschikt voor houten deuren als voor glazen deuren.

barn door hardware 8ft.jpgbarn door hardware 8ft.jpg


HOOFD MATERIAAL

barn door hardware 8ft

NSK-lagers geïmporteerd uit Japan: lagers zijn duurzaam en kunnen na testen worden gedraaid tot 300.000 keer; we hebben twee lagers op één wiel geplaatst, waardoor de stabiliteit en de draagkracht van de kraan aanzienlijk zijn verbeterd, en onze lagers zijn roestbestendig behandeld, onder de zoutsproeitest 100 uur zonder roest.


OVER ONS

barn door hardware 8ft

Foshan Huajian Metal Products CO., LTD

Foshan Huajian Metal Products Co, Ltd is een professionele fabrikant van barn deur hardware 8ft met 25 jaar ervaring. We hebben een langdurige relatie met de deurfabriek, er kan een verscheidenheid aan deuren worden gekozen. Stuur klanten one-stop shopping door de combinatie van verkoop van deuren en hardware. De verkoop van afzonderlijke onderdelen heeft een driehoeksverantwoordelijkheidsrelatie. Als er een afstemmings- of installatieprobleem is, zal de klant van mening zijn dat de productkwaliteit slecht is . De gecombineerde verkoop van deuren en hardware zal klanten helpen veel zorgen weg te nemen, zoals (1) Verkeerde installatiemethode, de installatie is niet sterk en zal leiden tot spoorvervorming (2) D e combinatie van hardware- en deurverkoop helpt u eventuele tim es. (3) Bouwfouten verminderen en we kunnen technische begeleiding bieden.


Hot Tags: schuur deur hardware 8ft, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like