hardware-kits voor binnendeuren

hardware-kits voor binnendeuren
Praat nu

Productdetails

Huajian Hardware streeft naar het produceren van hoogwaardige hardware-kits voor binnendeuren. Omdat we begrijpen dat de kwaliteit van de producten de basis is om aan de behoeften van klanten te voldoen. Alle producten inclusief schroeven zijn gemaakt van Amerikaans standaard 304 roestvrij staal. Alle producten van Huajian Hardware kunnen kwaliteitsinspectie en echte prijs ondersteunen.

PRODUCT INTRODUCTIE

Hardware-kits voor binnendeuren

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergids

HOOFD MATERIAAL

Het belangrijkste materiaal van deze deurverwijderingshardware is 304 roestvrij staal, Amerikaanse standaard, met 8 nikkel, 18 chroom, zoutgehalte onder 0,06%, roestbestendigheid en corrosiebestendigheid. De lagers van de katrol zijn NSK-lagers geïmporteerd uit Japan. De lagers zijn van hoge prijs en zijn gemaakt van speciaal magnetisch draagstaal. De hardheid bereikt 70 graden. Ze zijn uitstekend in draagvermogen en geluidspreventie. De buitenste ring van de katrol is gemaakt van POM massieve staven geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland. Dit rubberen wiel heeft een hoge dichtheid coëfficiënt. Het is gemaakt van 500 ton druk en verwerkt door massieve staven. POM wordt geleverd met vettigheid, dus het heeft de eigenschappen van slijtvastheid, slagvastheid en goed herstel.

ULTRASONE REINIGER

Foshan Huajian Metal Products CO., LTD.

We zijn een 25-jarige professionele ervaring van rvs deurbeslag fabrikanten, we hebben een verscheidenheid aan professionele apparatuur voor de verwerking: CNC CNC-bewerkingsmachines, freesmachines, automatische polijstmachine, super golf reinigingsmachine, enzovoort ... En de volgende is de superwave reinigingsmachine.

Ultrasound cleaning is een proces vóór de hardware-assemblage. Draaiende olie is nodig bij de verwerking van roestvrijstalen hardware, wat resulteert in olieresten in het product. Een eenvoudige reiniging kan niet volledig worden verwijderd. Deze vlekken hebben invloed op het uiterlijk en gebruik van het product. Daarom gebruiken we een ultrasone reinigingsmachine om deze overtollige rommel op te ruimen. Kwaliteit.

Het principe van ultrasone reinigingsmachine is het verzenden van een hoogfrequent turbulent signaal door een ultrasone generator, zodat de vloeistofstroom en tienduizenden uiterst kleine bellen produceert, borrelt de druk snel op, vormt een paar hoge temperatuur Baidu op oppervlak van hardware onmiddellijke explosie, dus het bereiken van het effect van het vernietigen van vlekken.

Ultrasone reiniging is superieur aan conventionele reiniging, vooral voor het oppervlak van meer complexe, ongelijkmatige, poreuze hardware. Ultrasone reiniging kan zeer goede resultaten opleveren. Het toevoegen van roestvrijstalen reinigingspoeder kan de hardnekkige vlekken op het oppervlak effectief reinigen en het oppervlak van roestvrij staal helderder maken.

Alle hardware wordt voor de montage schoongemaakt door een ultrasoon reiniger, zodat elke hardware niet wordt aangetast door restvlekken op het uiterlijk en gebruik van het product.

Hot Tags: interieur schuifdeur hardware kits, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like