goedkope barn door hardware-kit

schuur deur kast scharnieren

Productdetails

Huajian Hardware is een professionele fabrikant van schuifdeurbeslag en glazen schuifdeurbeslag. schuur deur kast scharnieren. Huajian hardware zet altijd kwaliteit op de eerste plaats, omdat we begrijpen dat de kwaliteit van het product de basis is om aan de behoeften van klanten te voldoen.

De kwaliteit van de schuifdeur hangt voornamelijk af van de poelie en de kwaliteit van de poelie bepaalt de levensduur van de hele schuifdeur. Een goede katrol kan de veiligheid van de gebruiker garanderen, dus de katrol heeft de hoogste prioriteit van de hele schuifdeur!

PRODUCT INTRODUCTIE


schuur deur kast scharnieren

Goedkope hardwareset voor deuren

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergidsbarn door cabinet hinges

barn door cabinet hinges

barn door cabinet hinges

barn door cabinet hinges

barn door cabinet hinges

barn door cabinet hinges


HOOFD MATERIAAL

8ft staldeur kit

NSK-lagers geïmporteerd uit Japan: lagers zijn duurzaam en kunnen na testen worden gedraaid tot 300.000 keer; we hebben twee lagers op één wiel geplaatst, waardoor de stabiliteit en de draagkracht van de kraan aanzienlijk zijn verbeterd, en onze lagers zijn roestbestendig behandeld, onder de zoutsproeitest 100 uur zonder roest.


LEVERING SNELHEID


7 ft schuifdeuren schuurdeuren hardware

Foshan Huajian Metal Products CO., LTD.

We produceren voornamelijk enkele hoogwaardige decoratieve hardwareproducten:

1, handvat, handvat slot: roestvrij staal materiaal, uitstekende goederenproductie 7-35 dagen.

2. Eenvoudige integrale doucheruimte: een eenvoudige doucheruimte met accessoires van roestvrij staal; een doucheruimte met profielen van aluminiumlegering; verschillende stijlen: flatscreen, vierkant, rechthoekig, rechthoekig, cirkelvormig, ruitvormig, gevormd, waaiervormig, volledig boogvormig. Gehumaniseerd ontwerp volgens de behoeften van de klant is volledig in lijn met de behoeften van de klant. Ongeveer 15 dagen.

3. Roestvrijstalen schuifdeurbeslagen: katrol, pijpbeugel, stop, slingerstop, geleiderail, glasconnectoren, enz., Ongeveer 15 dagen.

4, roestvrij stalen draaideur accessoires, bovenste as, een onderste as, scharnier, ongeveer 15 dagen.

5. Roestvrij staal reclamespijkers, diverse grootte, en stijlen, volgens klantenbehoeften om in kaart te brengen, steekproefverwerking, materiaal: 304 en 316, oppervlaktebehandeling: zandig of helder. Ongeveer 10-15 dagen.

6. Badkamer ondersteunende hardware: roestvrijstalen doucheruimte katrol accessoires, scharnieren, stangen, water vasthouden van apparaten; katrollen en profielen van aluminiumlegering; roestvrij staal (badkamer klem), glazen klem; ongeveer 15 dagen.

7, 304, 316 roestvrij staal zwembad kolom, volgens klant moet monster verwerking, 20 dagen.Hot Tags: Goedkope hardwareset voor staldeuren, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like