8ft Barn Door Kit

8ft staldeur kit
Praat nu

Productdetails

De kenmerken van deze stijl, 8ft barn deur kit. De katrol zijn niet uitgerust met de anti-off as, maar de anti-ontbinding is gerangschikt op de buisklem 04A. Wanneer de deur hard wordt ingedrukt en de poelie de stop raakt, springt de glazen deur omhoog en raakt de anti-ontbinding van de pijpklem, zodat de schuifdeur het anti-off effect kan bereiken. Omdat de katrol en de glazen deur tegelijkertijd springen, kan het de kracht van de katrol op de aanslag goed bufferen, waardoor de hele schuifdeur veiliger is.

PRODUCT INTRODUCTIE


8ft staldeur kit

8ft staldeur kit

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergids




8ft barn door kit

8ft barn door kit

8ft barn door kit

8ft barn door kit

8ft barn door kit


HOOFD MATERIAAL

8ft staldeur kit

NSK-lagers geïmporteerd uit Japan: lagers zijn duurzaam en kunnen na testen worden gedraaid tot 300.000 keer; we hebben twee lagers op één wiel geplaatst, waardoor de stabiliteit en de draagkracht van de kraan aanzienlijk zijn verbeterd, en onze lagers zijn roestbestendig behandeld, onder de zoutsproeitest 100 uur zonder roest.


OVER ONS

7 ft schuifdeuren schuurdeuren hardware

Foshan Huajian Metal Products CO., LTD.

In de zakelijke omgeving van wereldwijde handelsintegratie, stellen klanten hogere eisen aan de kwaliteit van producten en diensten, wij begrijpen de impulsen van de tijd, actief in lijn met internationale trends. Het doel van het bedrijf is om architecten en ontwerpers over de hele wereld te voorzien van meer gehumaniseerde ontwerpconcepten en nieuwe normen voor productkwaliteit. Spline Hardware is van mening dat het op lange termijn een goede samenwerking met architecten, ontwerpers en klanten kan onderhouden. Wij zijn blij met uw steun en medewerking.


Hot Tags: 8ft staldeur kit, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like