8ft Barn Door Kit

8ft schuur deur kit

Productdetails

De kenmerken van deze stijl 8ft schuur deur kit zijn niet uitgerust met de anti-off schacht, maar de anti-debonding is gerangschikt op de pijp klem 04A. Wanneer de deur hard wordt geduwd, wanneer de katrol de stop raakt, zal de glazen deur omhoog springen en de anti-debonding van de pijpklem raken, zodat de schuifdeur het anti-off effect kan bereiken. Omdat de katrol en de glazen deur springen op hetzelfde moment, kan het goed buffer de kracht van de katrol het raken van de stop, waardoor de hele schuifdeur veiliger.

PRODUCTINTRODUCTIE

8ft schuur deur kit

1 x Ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x Deurstopper

2 x Eindstuk
1 x Vloergids

HOOFDMATERIAAL

NSK-lagers geïmporteerd uit Japan: lagers zijn duurzaam en kunnen na het testen tot 300.000 keer worden gedraaid; we plaatsten twee lagers op één wiel, waardoor de stabiliteit en draagsterkte van de kraan sterk worden verbeterd, en onze lagers zijn roestbestendig behandeld, onder de zoutsproeitest 100 uur zonder roest.

Informatie

7 ft sliding barn door hardware

Foshan Huajian Metal Products CO., LTD.

In het zakelijke klimaat van wereldwijde handelsintegratie stellen klanten hogere eisen aan de kwaliteit van producten en diensten, we begrijpen de pols slag van de tijd, actief in lijn met internationale trends. Het doel van het bedrijf is om architecten en ontwerpers over de hele wereld te voorzien van meer gehumaniseerde ontwerpconcepten en nieuwe normen voor productkwaliteit. Spline hardware gelooft dat het op lange termijn een goede samenwerking met architecten, ontwerpers en klanten kan onderhouden. Wij heten uw steun en medewerking van harte toe.


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: 8ft schuur deur kit, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like