8 Foot Barn Door Track System

8 deursysteem van de staldeur
Praat nu

Productdetails

Foshan Huajian Metal Products Co, Ltd is een professionele fabrikant van 8 voet staldeur track-systeem met 25 jaar ervaring. We hebben een langdurige relatie met de deurfabriek, er kan een verscheidenheid aan deuren worden gekozen. Stuur klanten one-stop shopping door de combinatie van verkoop van deuren en hardware. De verkoop van afzonderlijke onderdelen heeft een driehoeksverantwoordelijkheidsrelatie. Als er een afstemmings- of installatieprobleem is, zal de klant van mening zijn dat de productkwaliteit slecht is . De gecombineerde verkoop van deuren en hardware zal klanten helpen veel zorgen weg te nemen, zoals (1) Verkeerde installatiemethode, de installatie is niet sterk en zal leiden tot spoorvervorming (2) D e combinatie van hardware- en deurverkoop helpt u eventuele tim es. (3) Bouwfouten verminderen en we kunnen technische begeleiding bieden.

PRODUCT VOORDEEL

8 foot barn door track system.jpg

Het elliptische gat op de katrollat, die kan worden aangepast wanneer de klant installeert. De totale afdekking is gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt niet gemakkelijk roest van het materiaal. Het dubbele lager is stabieler dan het enkele lager, wat de stabiliteit en de draagkracht van het ophangwiel vergroot.

Alle componenten van een 8- deursdeurenrailsysteem zijn gemaakt van precisie-gietend 304 roestvrij staal en zijn getest met zoutwater-sparytesten (testen van roestvrijstalen kwaliteit)

De glazen opening heeft twee soorten platte gaten en schuine gaten (hoorngaten), die kunnen worden aangepast aan de grootte van de glasopening.

8 foot barn door track system.jpg8 foot barn door track system.jpg

Track & Wall Connector:

  • Vrij om te kiezen om het overal op de baan te plaatsen. Die kunnen de rail en de deur van 200 lbs stevig vasthouden.

  • Wanneer de deur op de rails slingert en de hanger probeert te ontsnappen aan de rail, neem dan de functie aan omdat de anti-jumppad niet toelaat dat de deur van de rail wordt getild, tenzij ze worden gedraaid.

Deurstoppers: P revent de deur van het rollen van de rand van de rail.

Productieproces

8 foot barn door track system.png


Ultrasoon reinigen is een noodzakelijke stap voor het monteren van de producten. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, hebben we de snijolie nodig, zodat de olie binnen in de producten blijft en een eenvoudige reiniging het niet volledig kan reinigen. Deze vlekken beïnvloeden het uiterlijk en het gebruik van het product. Vervolgens gebruiken we een ultrasone reinigingsmachine om deze vlekken en onzuiverheden te reinigen.


Ultrasoon reinigen is beter dan gewone reiniging, vooral voor complexe, onregelmatige en geperforeerde producten. Ultrasone reiniging kan het ideale resultaat bereiken. We voegen er ook roestvrijstalen reinigingspoeder aan toe, wat efficiënter is om de hardnekkige vlekken op het oppervlak van het product te verwijderen en de roestvrijstalen producten helderder te maken.  

Hot Tags: 8 voet schuurdeur track systeem, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like