8 voet Schuur Deur Track System

8 voet schuur deurspoor systeem

Productdetails

Foshan Huajian Metal Products Co, Ltd is een professionele fabrikant van 8 voet schuur deurspoor systeem met 25 jaar ervaring. We hebben een langdurige relatie met de deur fabriek, een verscheidenheid aan deuren kan worden gekozen. Bied klanten one-stop shopping door de combinatie van deur- en hardwareverkoop. De verkoop van afzonderlijke onderdelen zal een driehoekige verantwoordelijkheid relatie hebben. Als er een matching of installatie probleem is, zal de klant het gevoel dat de kwaliteit van het product slecht is. Deuren en hardware gecombineerde verkoop zal helpen klanten te elimineren veel zorgen, zoals(1)Verkeerde installatiemethode, de installatie is niet sterk zal leiden tot track vervorming (2)De combinatie van deur-en hardware verkoop, zal u helpen om eventuele tijden te besparen. (3) Verminder bouwfouten en wij kunnen technische begeleiding bieden.

PRODUCTVOORDEEL

● Het elliptische gat op de katrollat, dat kan worden aangepast wanneer de klant installeert. De totale afdekking is gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt niet gemakkelijk roestvorming van het materiaal. Het dubbele lager is stabieler dan het enkele lager, wat de stabiliteit en draagsterkte van het hangende wiel verhoogt.

● Alle onderdelen van 8 voet schuur deurspoor systeem zijn gemaakt van precisie gieten 304 roestvrij staal en zijn getest met zout water spaarzaam testen (testen roestvrij staal kwaliteit)

● De glazen opening heeft twee soorten platte gaten en hellende gaten (hoorngaten), die kunnen worden aangepast aan de grootte van de glazen opening.

Track&Wall Connector:

  • Vrij om te kiezen om het overal op de baan te plaatsen. Die kunnen houden de rail en 200 pond deur veilig.

  • Wanneer de deur is slinding op het spoor en hanger proberen te ontsnappen aan het spoor, neem functie als anti-jump pad zal niet toestaan dat de deur te worden opgeheven van de baan, tenzij ze zijn gedraaid.

Deurstoppers: voorkom dat de deur van de rand van het spoor rolt.

Productieproces

8 foot barn door track system.png

Ultrasone reiniging is een noodzakelijke stap voor het monteren van de producten. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, moeten we de snijolie gebruiken, dus het zal leiden tot de olie zal blijven binnenkant van de producten, en eenvoudige reiniging kan niet niet volledig schoon te maken. Deze vlekken zullen het uiterlijk en het gebruik van het product beïnvloeden, dan zullen we ultrasone reinigingsmachine gebruiken om deze vlekken en onzuiverheden schoon te maken.

Ultrasone reiniging is superieur aan gemeenschappelijke reiniging, vooral aan de complexe, onregelmatige en geperforeerde producten, met behulp van ultrasone reiniging kan het ideale resultaat bereiken. We zullen er ook roestvrijstalen reinigingspoeder in toevoegen, wat efficiënter is om de hardnekkige vlekken op het oppervlak van producten te verwijderen en de roestvrijstalen producten helderder te maken.


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: 8 voet schuur deurspoor systeem, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like