7 Ft schuifdeur hardware

7 ft schuifdeuren schuurdeuren hardware
Praat nu

Productdetails

De kenmerken van deze 7-inch schuifdeuren voor schuurschuifdeuren zijn niet voorzien van een anti-uitschuifas, maar de anti-ontbinding is aangebracht op de buisklem 04A. Wanneer de deur hard wordt ingedrukt en de poelie de stop raakt, springt de glazen deur omhoog en raakt de anti-ontbinding van de pijpklem, zodat de schuifdeur het anti-off effect kan bereiken. Omdat de katrol en de glazen deur tegelijkertijd springen, kan het de kracht van de katrol op de aanslag goed bufferen, waardoor de hele schuifdeur veiliger is.

PRODUCT INTRODUCTIE

7 ft schuifdeuren schuurdeuren hardware

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergids

HOOFD MATERIAAL

IMG_3552.JPG

POM massieve ringen geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland: de buitenringen van onze lagers zijn zwarte wielen gefreesd door POM-staven. POM staat bekend als "superstaal" of "staalraces". Het heeft een hoge dichtheid, hoge mechanische sterkte en stijfheid. Slijtvast en smeert. Het heeft een sterke invloed op het herstel, een goede weerstand tegen omgevingsinvloeden en een goede weerstand tegen organische oplosmiddelen. Wegens de hoge dichtheid van onze stevige staaf, zal in het verdere gebruik proces meer vlot, meer vlot gebruik zijn.

OVER ONS

Foshan Huajian Metal Products CO., LTD. is krachtig, met vele jaren ervaring, gespecialiseerd in het bouwen van hardware productontwikkeling, productie, marketing, service als een van de hardware-ondernemingen. Het bedrijf is gevestigd in Foshan, Guangdong, met handig water- en transport over land en goed ontwikkelde import- en exportactiviteiten. Na een lange periode van niet aflatende inspanningen, integreert onze fabriek moderne ontwerpconcepten en de voortdurende ontwikkeling van hightech, producten van materiaalselectie tot structuur krijgen strikte normen, zodat onze productkwaliteit, marketing en klantenservice blijven verbeteren. Onze producten 80% worden naar alle delen van de wereld geëxporteerd.

Hot Tags: 7 ft schuifdeuren schuur hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like