5 voet schuifdeur hardware

5 voet schuifdeuren schuurdeuren

Productdetails

Deze stijl is een schuifdeur voor installatie van muur tot muur. 5 voet schuifdeuren schuurdeur hardware. Het is geschikt voor algemene huishoudelijke partities. De kenmerken van deze stijl, de poelie is niet uitgerust met een anti-uitschacht, maar de anti-ontbinding is aangebracht op de pijpbeugel 04A. Wanneer de deur hard wordt ingedrukt en de poelie de stop raakt, springt de glazen deur omhoog en raakt de anti-ontbinding van de pijpklem, zodat de schuifdeur het anti-off effect kan bereiken. Omdat de katrol en de glazen deur tegelijkertijd springen, kan het de kracht van de katrol op de aanslag goed bufferen, waardoor de hele schuifdeur veiliger is.

PRODUCT INTRODUCTIE


5 voet schuifdeuren schuurdeuren

5 voet schuifdeur hardware

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergids

5 voet schuifdeuren schuurdeuren


5 voet schuifdeuren schuurdeuren


5 voet schuifdeuren schuurdeuren


5 foot sliding barn door hardware


5 foot sliding barn door hardware


5 foot sliding barn door hardware

HOOFD MATERIAAL


. American Standard 304 roestvrij staal (bevat 8 nikkel en 18 chroom, allerlei elementen tot standaard) milieubescherming koolstofarm materiaal: lange gebruiksduur, weinig schade aan het lichaam; met uitstekende corrosieweerstand hoeven de producten geen beschermende laag te bekleden, hoeven ze ook geen chemicaliën te gebruiken; lange levensduur van roestvrij staal, hoeft u niet vaak te repareren en te vervangen.


Gemonteerd plated

Als u denkt dat het een 'groot' project is dat u kunt installeren. We hebben ook een extra oplossing - vooraf installeren met montageplaat. Slechts 3 stappen die u moet doen.


1. Ja, de meeste staldeur sets staan op die plaat. Na het vinden van de juiste positie, hoeft u alleen maar onze gemonteerde plaat op de muur te installeren.

schuurdeur hardware met gemonteerde plated.jpg

2. Installeer de deurrol op de deur en plaats deze op de baan.

3. Installeer de vloergeleider in de juiste positie.


Kijk, zo eenvoudig. Met deze plaat, 10 min voor mij om een deur te installeren. Neem contact met me op voor meer informatie. admin@slidingdoorshardware.com

Hot Tags: 5 foot sliding barn door hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like