4 Foot Barn Door Hardware

4-deurs hardware voor de staldeur
Praat nu

Productdetails

Uit recent onderzoek van de website Zillow Digs is gebleken dat deze moderne en toch rustieke schuifdeuren en 4-deurs hardware voor de deur van de stal een huis kunnen helpen om maar liefst 57 dagen sneller en tegen een hogere prijs te verkopen. De studie analyseerde beschrijvingen van de vermeldingen van meer dan 2 miljoen verkochte woningen tussen januari 2014 en maart 2016 om te zien hoe bepaalde zoekwoorden van invloed zijn op de verkoop van een huis. Van alle geanalyseerde termen brachten "staldeuren" de hoogste premie, met woningen waarvan de vermeldingen dit type deur aangaven voor gemiddeld 13 procent boven de verwachte waarden. Het ontwerpconcept "craftsman meets farmhouse" is duidelijk resonerend met de huiseigenaren van vandaag.

PRODUCT INTRODUCTIE

4 Foot Barn Door Hardware

4-deurs hardware voor de staldeur

1 x ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x deurstopper

2 x eindstuk
1 x vloergids

4 Foot Barn Door Hardware

4 Foot Barn Door Hardware.jpg

Productnaam: 4 Foot Barn Door Hardware
Modelnummer: SS001A-GW
Materiaal: SUS 304/316
Max. Belasting: 100kgs
Pakket : compleet of enkel pakket
Kleur: geborsteld nikkel of gepolijst chroom
Poelie Afmeting: 55 mm
Gebruik: glazen deur met een dikte van 8-12 mm

4 Foot Barn Door Hardware

4 Foot Barn Door Hardware.jpg

Gemonteerd plated

(1) Alle accessoires worden bevestigd met de montageplaat en het duurt 30 minuten om deze te voltooien. Als u de montageplaat niet gebruikt, duurt het 2 uur om het te installeren. Buitenlandse landen hebben een hoge arbeidsloon, de montageplaat zal u helpen om geld en tijd te besparen. (2) Het zal u helpen bij het oplossen van installatieproblemen, zoals ongelijke muren, lege muren, enz. Bouwfouten verminderen. (3) De installatiemethode is eenvoudig, niet-professionals kunnen ook zelf DIY maken.


Als u denkt dat het een 'groot' project is dat u kunt installeren. We hebben ook een extra oplossing - vooraf installeren met montageplaat. Slechts 3 stappen die u moet doen.

1. Ja, de meeste staldeur sets staan op die plaat. Na het vinden van de juiste positie, hoeft u alleen maar onze gemonteerde plaat op de muur te installeren.

4 Foot Barn Door Hardware.jpg

2. Installeer de deurrol op de deur en plaats deze op de baan.

3. Installeer de vloergeleider in de juiste positie.

Kijk, zo eenvoudig. Met deze plaat, 10 min voor mij om een deur te installeren. Neem contact met me op voor meer informatie.


HOOFD MATERIAAL

American Standard 304 roestvrij staal (bevat 8 nikkel en 18 chroom, allerlei elementen tot standaard) milieubescherming koolstofarm materiaal: lange gebruiksduur, weinig schade aan het lichaam; met uitstekende corrosieweerstand hoeven de producten geen beschermende laag te bekleden, hoeven ze ook geen chemicaliën te gebruiken; lange levensduur van roestvrij staal, hoeft u niet vaak te repareren en te vervangen.


Plastic kern

Onze plastic kern is gemaakt van massieve bar, die importeren uit Nieuw-Zeeland. Kleine wrijvingscoëfficiënt, goede zelf-smering, goede draagbaarheid, sterke herhaalde schokbestendigheid, goede veerkracht, niet gemakkelijk te vervormen, kan goed werken in - 40 ℃ ~ 100 ℃. Dat is een van de redenen waarom we 5 jaar garantie hebben op 4-deurs hardware voor de staldeur.

En als gemaakt van teruggewonnen materialen, meer onzuiverheden. Gemakkelijk te schillen, barsten, poeder en een kortere levensduur.

NSK-lager

Onze 4-deurs hardware voor staldeuren voldoet aan de prestatievereisten van ANSI / BHMA 156.14 (klasse 1) voor schuifdeuren met meer dan 100.000 cycli. De belangrijke reden is dat we een superieure lager gebruiken.

Dubbel NSK-lager in een van onze staldeurrollers. Het is een beroemde merk van Japan. Magnetisch draagstaal, hardheid is 70, kan meer dan 100.000 keer worden gedraaid. Dat is de belangrijkste factor van onze 5-jarige garantie.

De levensduur van huishoudelijk lagerstaal is ongeveer 3a, maar niet stabiel. Het importlagerstaal is stabiel, de levensduur is 3 a ~ 8 a, zelfs 10 a. De materialen zijn hoog-koolstof chroom dragend staal (GCR15), en het ingevoerde dragende staal heeft geschikte combinatie substraat en oppervlaktehardheid, goede stabiliteit en langere levensduur.

Hot Tags: 4 foot barn door hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like