4 voet schuur deur Hardware

4 voet schuur deur hardware

Productdetails

Een recente studie uitgevoerd door website Zillow Digs bleek dat deze hedendaagse maar rustieke schuifdeuren en 4 voet schuur deur hardware kan helpen een huis te verkopen maar liefst 57 dagen sneller en tegen een hogere prijs. De studie analyseerde beschrijvingen van de aanbiedingen van meer dan 2 miljoen woningen verkocht tussen januari 2014 en maart 2016 om te zien hoe bepaalde zoekwoorden van invloed zijn op de verkoop van een huis. Van alle geanalyseerde termen, "schuur deuren" bracht de hoogste premie, met woningen waarvan de aanbiedingen vermeld deze deur type verkopen voor een gemiddelde van 13 procent boven de verwachte waarden. De "ambachtsman ontmoet boerderij" design concept is duidelijk resoneren met de huiseigenaren van vandaag.

PRODUCTINTRODUCTIE

4 voet schuur deur hardware

1 x Ronde buis

2 x katrol

4 x buishouders

2 x Deurstopper

2 x Eindstuk

1 x Vloergids

Productnaam: 4 Voet Schuur Deur Hardware

Modelnummer: SS001A-GW

Materiaal: SUS 304/316

Maximumbelasting:100 kg

Pakket: Compleet of enkel pakket

Kleur: Geborsteld nikkel of gepolijst chroom

Katrolgrootte: 55 mm

Gebruik: 8-12mm dikte glazen deur

Gemonteerde vergulde

(1) Alle accessoires zijn bevestigd met de montageplaat die 30 minuten nodig heeft om het af te maken. Als u de montageplaat niet gebruikt, zullen de professionals 2 uur duren om deze te installeren. Buitenlandse landen hebben een hoog arbeidssalaris, de montage plaat zal u helpen geld en tijd te besparen. (2) Het zal u helpen bij het oplossen van installatieproblemen, zoals ongelijke muren, lege muren, enz. Verminder bouwfouten. (3) Installatie methode is eenvoudig, niet-professionals kunnen ook DIY zelf.

Als u denkt dat het een "groot" project voor u om te installeren. We hebben ook een extra oplossing - pre-install met montageplaat. Slechts 3 stap die je moet doen.

1. Ja, de meeste schuur deur sets zijn op dat bord. Na het vinden van de juiste positie, hoeft u alleen maar onze gemonteerde verguld op de muur te installeren.

2. Installeer de schuurdeur roller op de deur en zet het op de baan.

3. Plaats de vloergeleider in de juiste positie.

Kijk, zo makkelijk. Met deze plaat, 10 min voor mij om een deur te installeren. Neem contact met mij op voor meer details.

HOOFDMATERIAAL

American Standard 304 roestvrij staal (met 8 nikkel en 18 chroom, allerlei elementen tot standaard) milieubescherming koolstofarm materiaal: lange gebruikstijd, weinig schade aan het lichaam; met een uitstekende corrosiebestendigheid hoeven de producten geen beschermende laag te coaten, ook geen chemicaliën hoeven te gebruiken; lange levensduur van roestvrij staal, hoeft niet frequent te worden gerepareerd en vervangen.

Plastic kern

Onze plastic kern is gemaakt van stevige bar, die importeren uit Nieuw-Zeeland. Kleine wrijvingscoëfficiënt, goede zelfsmering, goede draagbaarheid, sterke herhaalde impactweerstand, goede veerkracht, niet gemakkelijk te vervormen, kan goed werken in - 40 °C ~ 100 °C . Dat is een van de redenen waarom we 5 jaar garantie van 4 voet schuur deur hardware.

En als gemaakt van teruggewonnen materialen, meer onzuiverheden. Gemakkelijk te schillen, barsten, poeder en kortere levensduur.

NSK Lager

Onze 4 voet schuur deur hardware voldoet aan de prestatie-eisen van ANSI / BHMA 156.14 (Grade 1) voor schuifdeuren met meer dan 100.000 cycli. De belangrijkste reden is dat we een superieur lager gebruiken.

Dubbele NSK lager in een van onze schuurdeurroller. Het is een japan beroemd merk. Magnetisch lagerstaal, hardheid is 70, kan meer dan 100.000 keer gedraaid worden. Dat is de belangrijkste factor van onze 5 jaar garantie.

Levensduur van huishoudelijk lagerstaal is ongeveer 3a, maar niet stabiel. De import lager staal is stabiel, levensduur is 3 a ~ 8 a, zelfs 10 a. De materialen zijn koolstofrijk chroomlagerstaal (GCR15) en geïmporteerd lagerstaal hebben een geschikte combinatie van substraat en oppervlaktehardheid, goede stabiliteit en een langere levensduur.

sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: 4 voet schuur deur hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like