Exterieur Glijdende Rolling Barn Door Rollers en Track Hardware System

De uitwendige glijdende rollende staldeurrollen en railhardwaresysteem omvat staldeurroller, muurbevestiging, deurstopper, buis, vloergeleider, eindkap, enz.

Productdetails

Exterieur glijdende rollende staldeurrollen en railhardwaresysteem

1. Voordelen

De schuurdeur wordt vooral gebruikt in boerderijen. Het is een massief houten schuifdeur gecombineerd met een schuifrail en katrol. Nu wordt dit traditionele designelement ook in een moderne leefruimte toegepast. De staldeur heeft een eenvoudige en elegante uitstraling, wat ruimte bespaart en praktisch is. De uitwendige glijdende rollende staldeurrollen en railhardwaresysteem omvat staldeurroller, muurbevestiging, deurstopper, buis, vloergeleider, eindkap, enz.


2.Specificaties van de hardware voor de rollende staldeur

 • Modelnummer: TD908003A-WW

 • Materiaal: SS304 of SS316

 • Max belasting: 100 kg

 • Pakket: fabrieks- of kleinhandelspakket

 • Maat: aangepaste lengte met ɸ25 * 2,5 mm ronde rollenbaan

 • Levering: Afhankelijk van uw bestelling van 7 tot 25 dagen

 • Betaling: TT, LC, Western Union

 • Opmerking: geschikt voor 8-12 mm glazen deur, kan worden aangepast voor 35-45 mm houten deur


3. De complete set hardware voor buitenschuifdeuren
exterior sliding door hardware.png


4.Toepassingen van glazen schuifdeursysteem

Een van de belangrijkste redenen dat staldeuren in veel ontwerpen worden gebruikt, is vanwege de veelzijdigheid. Met zoveel hardware-opties, deurstijlen en toepassingen, bieden staldeuren een flexibiliteit die standaard taatsdeuren niet hebben. Een ander voordeel is dat deze schuifdeur de minimale hoeveelheid ruimte biedt die nodig is om te kunnen werken. Houd er rekening mee dat er een aantal zaken zijn waarmee u rekening moet houden voordat u besluit een schuifdeur in te bouwen.

  1292.png


  5. Werkstroom

  1306.png


  6. Verpakking& Levering& Onderhoud
  1340.png

  7. Veelgestelde vragen

  Vraag: Kunt u ons monsters sturen voor kwaliteitscontrole?

  A: Natuurlijk kunnen we leveren, we zijn blij om u binnen 7 dagen een monster te sturen, afhankelijk van de monsters van het buitenschuifdeurenrailsysteem dat op voorraad is.


  Vraag: Hoe kunnen we uw fabriek bezoeken?

  A: Hartelijk welkom in onze fabriek, bel of e-mail ons voordat u komt, laat ons uw schema weten, zodat we kunnen regelen dat onze chauffeur u ophaalt van het vliegveld of hotel.


  Vraag: Waar is' is uw belangrijkste markt?

  A: Onze belangrijkste markt omvat de VS, het VK, Canada, Australië en West-Europa, zoals Duits, enz., We hebben ook geëxporteerd naar andere landen over de hele wereld.


  sign-send by email.jpg

  admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: exterieur glijdende rollende staldeurrollen en track hardwaresysteem, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like