Exterieur Bypass Barn Door Hardware

Productdetails Productnaam: buitenkant bypass staldeur hardware Hardware Nummer: SS007 Merknaam: HUAJIAN Plaats van herkomst: China Materiaal: SUS 304 roestvrij staal. Afwerking: satijn of gepolijst. Verpakking: dozen of aangepast gebruikt voor houten deur met een dikte van 30 ~ 45 mm. Aangepaste ontwerpen zijn welkom en OEM, ODM zijn acceptabel. Max. Hoogte gewicht: 200 kg.

Productdetails

Zacht sluitsysteem voor frameloze schuifdeuren met een gewicht tot 300 kg

* Elegant frameloos houten deursysteem dat een minimalistische uitstraling creëert

* 120 kg systeem ontworpen voor deuren met een dikte van 35-50 mm

* De rollen zijn ontworpen om moeiteloos over een buisvormige baan van geborsteld roestvrij staal te lopen

* Soft Closing System is op de rail geplaatst om de deurbeweging te beperken

De beslagset voor rechte schuifdeuren is een elegant houten deursysteem dat een minimalistische look creëert. Het is ontworpen voor deuren met een dikte van 35-50 mm en een draagvermogen van 300 kg.

Opmerking: de montageplaat is onder alle omstandigheden eenvoudig te installeren, hij kan de oneffenheden en spouwmuren of andere problemen die door de constructie worden veroorzaakt, aanpassen.

Het zachte sluitsysteem vermindert trillingen en geluid, waardoor de lift kan worden verlengd en een rustige en veilige omgeving wordt gecreëerd.

Productdetails

Productnaam: buitendeur hardware bypass

Hardware nummer: SS007

Merknaam: HUAJIAN

Materiaal: SUS 304 roestvrij staal.

Oppervlaktebehandeling: satijn of gepolijst.

Kleur: natuurlijke kleur, aangepaste kleur moet het kleurvoorbeeld opleveren

Verpakking: dozen

Gebruikt voor houten deur met een dikte van 30 ~ 45 mm.

Aangepaste ontwerpen zijn welkom en OEM, ODM zijn acceptabel.

Max. Hoogte gewicht: 200 kg.


Materieel voordeel

Roestvrij staal

Ons mterial is strikt volgens de AISI-norm. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal en valt onder de Amerikaanse norm. ons standaard nikkel is meer dan 7,8%. Veel andere 304 roestvrijstalen nikkel is 7,5% -7,8%. In dezelfde staat is het beter bestand tegen roest.

Koolstof, hoe hoger het koolstofgehalte, hoe groter de hardheid, maar de plasticiteit en taaiheid zijn erger. Het standaard C-gehalte van China is lager dan 0,12%, de Amerikaanse standaard is lager dan 0,08%. En die van ons is minder dan 0,06%. Alleen gemaakt door ingots staal kan een dergelijke kwaliteit bereiken. Dat kan ook het risico op roest verminderen. Onze grondstofprijs van hardware voor buitenschuifdeuren is 2.000 -3.000 hoger dan normaal per ton.

Chroom, het kan het verhardingsvermogen en de slijtvastheid van staal verbeteren en kan de corrosieweerstand en het antioxiderende effect van staal verbeteren. Cr-gehalte van onze grondstof is 17% -18%. En 15-16% is een veel voorkomende inhoud op de materiaalmarkt.

Kunststof kern

Onze kunststof kern is gemaakt van massief staf, welke geïmporteerd wordt uit Nieuw Zeeland.

NSK-lager

Dubbel NSK-lager in een van onze staldeurroller. Het is een beroemd merk in Japan. Magnetisch lagerstaal, hardheid is 70, kan meer dan 100.000 keer worden geroteerd. Zoals we weten, gebruikt sommige rollen slechts één lager aan de binnenkant.

productshow

FAQ

Vraag: Hoe kan ik de specifieke prijs voor één product krijgen?

A: Prijs wordt voornamelijk bepaald door uw vereisten met betrekking tot model, afmetingen, accessoires, materiaal, kleur, hoeveelheid, gewenste levertijd, enzovoort. Op basis van uw specifieke vereisten wordt een beste prijsopgave gegeven.

Vraag: Hoeveel dagen kan ik het monster krijgen?
A: Gewoonlijk 3 ~ 7 dagen. En we sturen de monsters door uw aangewezen koerier, bijvoorbeeld DHL, EMS.UPS, FEDEX EN TNT.

V: Wat moet ik doen als er iets mis is met uw nieuw gekochte product?

A: Ten eerste moet u onze nazorgmedewerker de duidelijke foto's van de kapotte onderdelen sturen, zeker als het probleem door ons wordt veroorzaakt. Dan zorgen we voor een vervangende bestelling.

Vraag: Hoe te onderhouden en schoon te maken?

A: Vermijd direct zonlicht en blootstelling en bijtende stoffen. Maak schoon met een zachte en halfdroge doek.


sign-send  by email.jpg

admin@slidingdoorshardware.com


Hot Tags: buitenkant bypass schuur deur hardware, fabrikanten, leveranciers, groothandel, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like