Bypass schuifdeurbeslag

Bypass schuifdeurbeslag

Bypass schuifdeurbeslag speelt een zeer belangrijke rol in het interieurontwerp van de ruimte en de sfeer die erin wordt gecreëerd. De deur combineert de twee categorieën, waarvan de grootte en functie het mogelijk maken om op een of andere manier zowel functioneel als esthetisch of stimulerend te zijn. Specificaties ...
Praat nu

Productdetails

Bypass schuifdeurhardware


Bypass schuifdeurbeslag speelt een zeer belangrijke rol in het interieurontwerp van de ruimte en de sfeer die erin wordt gecreëerd. De deur combineert de twee categorieën, waarvan de grootte en functie het mogelijk maken om op een of andere manier zowel functioneel als esthetisch of stimulerend te zijn.


Ons materiaal is strikt volgens de AISI-standaard. AISI304 verwijst naar 304 roestvrij staal volgens de Amerikaanse standaard. 18-8 roestvrij staal bevat ongeveer 18% chroom en 8% nikkel. 18/8 heeft een superieure weerstand tegen corrosie. Maar sommige fabrikanten kunnen ervoor kiezen om 'life'-verklaringen of garanties op deze stukken met lagere kosten te beperken. Cr en Ni-gehalte lager dan 18/8.

Montageplaat. (1) Alle accessoires worden bevestigd met de montageplaat en het duurt 30 minuten om deze te voltooien. Als u de montageplaat niet gebruikt, duurt het 2 uur om het te installeren. Buitenland heeft een hoog loonloon, de montageplaat helpt u geld en tijd te besparen. (2) Het zal u helpen bij het oplossen van installatieproblemen, zoals ongelijke muren, lege muren, enz. Bouwfouten verminderen. (3) De installatiemethode is eenvoudig, niet-professionals kunnen ook zelf DIY maken.

Scharnierdeur op de bovenzijde voor bathroom.jpgsoft close barn door roller.jpg

bestek

Afmetingen van de deur

Deurhoogte (in.)

gewoonte

Deurdikte (in.)

1 3/8 '' - 1 3/4 ''

Deurbreedte (in.)

gewoonte

Beschrijving van staldeurset

Materiaal

18/8 AISI 304 en POM met hoge dichtheid

Bearing

Dubbel NSK-lager

Af hebben

Satijn van gepolijst

Bezig met laden

120 kg

Koplengte

Max. 3000 mm

Garantie

5 jaar

Proces - Clearing

Ultrasone reiniging is nodig om te stappen voordat de producten worden geassembleerd. Wanneer we de roestvrijstalen hardware verwerken, moeten we de snijolie gebruiken, zodat de olie binnen in de producten blijft en een eenvoudige reiniging niet volledig kan worden schoongemaakt. Deze vlekken beïnvloeden het uiterlijk en het gebruik van het product. Vervolgens gebruiken we een ultrasone reinigingsmachine om deze vlekken en onzuiverheden te reinigen.


Pre-mount service

Denk je dat de installatie moeilijk voor je is? Maak je geen zorgen, we hebben een eenvoudige oplossing voor jou. Slechts 10 minuten kan de installatie voltooien. Zwarte kleur en witte kleur staal plated is nu beschikbaar.

MOQ: 50sets

Onderzoek